- 16 Ağustos 2016
- 45
- 119
- 8
- 32
- Konu Sahibi Soraya_Baxtiyari
-
Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
Çok acımasız bir yorum..Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
Kadının sorunu var diye eşi boşayabilir yaniBen anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
Çok acımasız bir yorum..
Bu mesaj yüzünden ban yiyeceksiniz büyük ihtimalle.
Kadın yaşayamıyor.
Vajinusmus ne demek fikriniz var mı?
Girmiyor bacım, girmiyor.
Ben anlamıyorum insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir. Aynı problem kocada olsa boşan deriz. İyi adam seni boşamıyorBen anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
Çok acımasız ve pervasız cümleler olmuş kusura bakmayın.lütfen hissetmediğimiz bir sorun hakkında bu kadar acı yorumlar yapmayalım. Yazık değil mi bu insan çözüm arıyor. Bir de siz beni üzün,diye girmemiş foruma.Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
Çok acımasız bir yorum..
Bu mesaj yüzünden ban yiyeceksiniz büyük ihtimalle.
Kadın yaşayamıyor.
Vajinismus ne demek fikriniz var mı?
Girmiyor bacım, girmiyor.
Kadının sorunu var diye eşi boşayabilir yani
Bazilari anlayamiyor, erkek olsa gam yemicem ama bir kadin bunu yazinca üzülüyor insan gercektende..
Ben anlamıyorum insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir. Aynı problem kocada olsa boşan deriz. İyi adam seni boşamıyor
aynen arkadaşlara katılıyorum söylemeden geçemedim.Bunu bir hemcinsimden duymak çok üzücü. Allah dert vermesin. Çevrendekileride senin eline düşürmesin. Ha bide allah ıslah eylesin seni. !!!
Neden boşasın ki buda bir hastalık sonuçta. Ve çok zor bir süreç tabiki yanında olması gerekir. Başınıza gelmediği için böyle konuşmak kolay geliyor. Bende aynı sorunu yaşadım ve boşanma kelimesi bir gün bile dile gelmedi. Hep el ele verip çözüm bulmaya çalıştık.Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?