- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 29
- Konu Sahibi Foreverfriend
-
Tamamen yenemedim henüz bir takintimdan kurtulmak için başka bisey takmam gerekiyor sürekli kafam dolu oluyor hep yaşamayan anlayamiyor maalesef bu durumu.Düşündüğünüz şeylerden rahatsiz oluyorsunuz ama gene de düşünüyorsunuz sıkıntı bu zaten o yüzden kafanizi dagitin hep odaklanmayin o düşünceye boş kaldikca hemen geliyor cunku aklaSiz yenebildiniz mi? Bende öyle yapacağım
Aynen böyle oluyor ya. Vajinismusu takma sebebim de onun da psikolojik olması. Hissettiğim şeyleri abartiyorum... Umarım atlatabilirimTamamen yenemedim henüz bir takintimdan kurtulmak için başka bisey takmam gerekiyor sürekli kafam dolu oluyor hep yaşamayan anlayamiyor maalesef bu durumu.Düşündüğünüz şeylerden rahatsiz oluyorsunuz ama gene de düşünüyorsunuz sıkıntı bu zaten o yüzden kafanizi dagitin hep odaklanmayin o düşünceye boş kaldikca hemen geliyor cunku akla
Aynen öyle yani insanlar sizin cinsellikle alakali bilgisizliginizden oldugunu dusunmus ama onla alakası yok bunun takintilar ne olmasini istemiyosan sana öyleymis gibi yasatiyor aksine sen de öyle mi diye sorma ihtiyaci hissediyosun sürekli birine ordan tanidim hemen ne yazik ki dedigim gibi yasamayan anlayamiyor birdaha öyle bisey olursa normal bisey de gec yaa bu ne?Ben öyle miyim acaba? Diyip arastirmaya baslarsan artiyor biliyorum yapması zor ama dene en azindan ise yaricakAynen böyle oluyor ya. Vajinismusu takma sebebim de onun da psikolojik olması. Hissettiğim şeyleri abartiyorum... Umarım atlatabilirim
+1sadece antidepresan vermiyorlar siz depresif değil anksiyete sahibisiniz mesela. daha vajinismus olmadan vajinismusum diye panik olmak psikiyatriye gitmeden çözülebilecek bir şey değil. bu gidişle kendi kendinizi zorla vajinismus hastası yapacaksınız.
vajina kaslarını her kadın istemli sıkıp bırakabilir zaten kolumuz bacağımız gibi hissettiğiniz de bu.
Anladım, benim o kadar değil yani düşününce falan böyle şeyler hissetmiyorum Allaha şükür. Atlattığınıza da çok sevindim. Sanırım siz ameliyattan doğumdan falan çok korkuyordunuz. Neyse ki geçmiş... Benimki vajinismus korkusu değil sanırım takıntı hastalığı... Umarım bende kurtulacağım bundan.Ben doğum, ameliyat ile ilgili, cinsel ilişki ile ilgili bir şey duyduğumda hafif bir kasılmam oluyor hatta konuyu kapattırıyorum. Nedenini henüz bulabilmis değilim ama maalesef evliligimin 2 ayı vajinusmus ile geçti
Gerçekten beni en iyi anlayan siz oldunuz. Kendim çözmek zorundayım çünkü gerçekten daha kötü şeyler olacak böyle devam edersemAynen öyle yani insanlar sizin cinsellikle alakali bilgisizliginizden oldugunu dusunmus ama onla alakası yok bunun takintilar ne olmasini istemiyosan sana öyleymis gibi yasatiyor aksine sen de öyle mi diye sorma ihtiyaci hissediyosun sürekli birine ordan tanidim hemen ne yazik ki dedigim gibi yasamayan anlayamiyor birdaha öyle bisey olursa normal bisey de gec yaa bu ne?Ben öyle miyim acaba? Diyip arastirmaya baslarsan artiyor biliyorum yapması zor ama dene en azindan ise yaricak
Öyle demeyin lütfen. Gerçekten çok üzülüyorum. Düşünmemek için sizden fikir almak istedim belki benim gibi olup bu durumdan kurtulanlar vardır diye... Bende biliyorum böyle devam etmemem gerektiğini.tebrik ederim üstünde düşüne düşüne kendini hasta edeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?