Vajinismus?

Siz yenebildiniz mi? Bende öyle yapacağım
Tamamen yenemedim henüz bir takintimdan kurtulmak için başka bisey takmam gerekiyor sürekli kafam dolu oluyor hep yaşamayan anlayamiyor maalesef bu durumu.Düşündüğünüz şeylerden rahatsiz oluyorsunuz ama gene de düşünüyorsunuz sıkıntı bu zaten o yüzden kafanizi dagitin hep odaklanmayin o düşünceye boş kaldikca hemen geliyor cunku akla

Aynen böyle oluyor ya. Vajinismusu takma sebebim de onun da psikolojik olması. Hissettiğim şeyleri abartiyorum... Umarım atlatabilirim

Ben doğum, ameliyat ile ilgili, cinsel ilişki ile ilgili bir şey duyduğumda hafif bir kasılmam oluyor hatta konuyu kapattırıyorum. Nedenini henüz bulabilmis değilim ama maalesef evliligimin 2 ayı vajinusmus ile geçti

Aynen böyle oluyor ya. Vajinismusu takma sebebim de onun da psikolojik olması. Hissettiğim şeyleri abartiyorum... Umarım atlatabilirim
Aynen öyle yani insanlar sizin cinsellikle alakali bilgisizliginizden oldugunu dusunmus ama onla alakası yok bunun takintilar ne olmasini istemiyosan sana öyleymis gibi yasatiyor aksine sen de öyle mi diye sorma ihtiyaci hissediyosun sürekli birine ordan tanidim hemen ne yazik ki dedigim gibi yasamayan anlayamiyor birdaha öyle bisey olursa normal bisey de gec yaa bu ne?Ben öyle miyim acaba? Diyip arastirmaya baslarsan artiyor biliyorum yapması zor ama dene en azindan ise yaricak

+1

Ben doğum, ameliyat ile ilgili, cinsel ilişki ile ilgili bir şey duyduğumda hafif bir kasılmam oluyor hatta konuyu kapattırıyorum. Nedenini henüz bulabilmis değilim ama maalesef evliligimin 2 ayı vajinusmus ile geçti
Anladım, benim o kadar değil yani düşününce falan böyle şeyler hissetmiyorum Allaha şükür. Atlattığınıza da çok sevindim. Sanırım siz ameliyattan doğumdan falan çok korkuyordunuz. Neyse ki geçmiş... Benimki vajinismus korkusu değil sanırım takıntı hastalığı... Umarım bende kurtulacağım bundan.

Gerçekten beni en iyi anlayan siz oldunuz. Kendim çözmek zorundayım çünkü gerçekten daha kötü şeyler olacak böyle devam edersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…