Vajinismuslu iken hamile kalınabilir mi

Ceycey61

Ben en çok anne olmayı sevdim ❤️️
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
605
212
83
Kızlar Merhaba
3 aylık evliyim ve vajinismus oldugumdan dolayı eşimle ilişkiye giremedik . Adetime daha 1 hafta var ama cok akıntım var gecen ay böyle değildi sürekli çamaşır değiştiriyorum . karnımın alt bölgelernde ve belımde agrı var . göğüs uçlarım şişti . 2 gün önce idrar testi yaptım ama tek çizgi cıktı acaba yumurtlama dönemim adetimden 1 hafta sonra adet döngüm 26 ve 7 gün sürüyor . Sizce hamile olma ihtimalim varmı ? Cuma günü vajinismus için doktora gidiyorum inş bunu yeneceğim

Eğer spermler vajina girişine gelmişse, ya da az da olsa içeri temas ediyorsa olabilir. Burda vajinismus olup hamile kalan görmüştüm olabilir yani.

Hamile değilseniz de,bu sorunu çözmeden hamile kalmamaya bakın.

Eğer spermler vajina girişine gelmişse, ya da az da olsa içeri temas ediyorsa olabilir. Burda vajinismus olup hamile kalan görmüştüm olabilir yani.

Hamile değilseniz de,bu sorunu çözmeden hamile kalmamaya bakın.

Evet durum böyle iken hamile kalmayı bende istemiyorum ama bazen çok üzülüp hamile olsam da kurtulsam gibi düşünceler içine de girebiliyorum . Spermler sadece 1/3 lik belkide 2/3 lik kısmına ulaşıyor hayırlısı olsun

Çok düşük olsa da ihtimal var.
Sana tavsiyem yenmeden sakın bebek olsun diye düşünme.
İşler boşu boşuna sarpa sarar.

Bu durumda hamile kalmak kurtuluş değil aksine daha beter olur canım.
Ama zaten hamileysen bunların bir önemi yok, olan olmuş.
Biran önce atlatırsın umarım.

Canimmm bende ayni derteyim bu mesaji yazdiginda hamile kalmismiydin su anda bende boyle hissediyorum ve biriyle konusmaya ihtiyacım var teşekkür ederim

Merhaba, Biz çocuk istediğimizde öğrendik vajinismus olduğumu. Önce onun tedavisi hallettik. Doktorluk bir şey olmadı, danışıyorsun, eve kit veriyorlar, sen kendin uyguluyorsun. Beş yaşında oğlum var. Derdiniz vajinismus olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…