Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen şimdi hangi tedavileri uyguladın. Dilatör seti aldın mı aldıysan hangi boyuna kadar yapabildin? Parmakta hangi seviyedesin? Emla krem kullandın mıArkadaşlar tedavi sırasında kaçıncı parmaktan donra ilişkiye geçtiniz
Emla krwm kullandım. 2 parmağımı alabiliyorum acıyor ama alabiliyorum dilatör set almadım çünkü en kalını 3 cm 2 parmağımın kalınlığını ölçtüm oda 3 cm.. Eşimin penisini ölçtüm onun kalınlığı 5. 5 cm... Nasıl olucak bilmiyorumCanım sen şimdi hangi tedavileri uyguladın. Dilatör seti aldın mı aldıysan hangi boyuna kadar yapabildin? Parmakta hangi seviyedesin? Emla krem kullandın mı
Bu kadar çok cm’lere takılma ya eşli deneme yaptınız mı ucunu alabiliyor musunEmla krwm kullandım. 2 parmağımı alabiliyorum acıyor ama alabiliyorum dilatör set almadım çünkü en kalını 3 cm 2 parmağımın kalınlığını ölçtüm oda 3 cm.. Eşimin penisini ölçtüm onun kalınlığı 5. 5 cm... Nasıl olucak bilmiyorum
Yaptık anca ucu ama çok acıyor.. Cmlere takılmıyım da 2 parmak almama rağmen penisini neden alamıyorum?Bu kadar çok cm’lere takılma ya eşli deneme yaptınız mı ucunu alabiliyor musun
2 parmağı zorlanarak alıyorsan ilişki zorlar. 3 parmağı çok rahat git gel yapabildikten sonra eşli deneme yap. Kegel yapmayı unutma.Yaptık anca ucu ama çok acıyor.. Cmlere takılmıyım da 2 parmak almama rağmen penisini neden alamıyorum?
Ama 2 parmaktan sonra hiç genişlemiyor resmen.. 3. Parmağı bir sra denemek istedim yırtılacak sandım2 parmağı zorlanarak alıyorsan ilişki zorlar. 3 parmağı çok rahat git gel yapabildikten sonra eşli deneme yap. Kegel yapmayı unutma.
Penis girdi mi daha iyi genişliyorAma 2 parmaktan sonra hiç genişlemiyor resmen.. 3. Parmağı bir sra denemek istedim yırtılacak sandım
Evet ama giremiyor kiPenis girdi mi daha iyi genişliyor
Parmakla penisin yapısı farklı sonuçta parmak acıyor diye peniste illa acıyacak dşhe bişey yok. Kendini ceseratlendir canım inanki yaparsın. Bu gece biraz krem sür tekrar eşli deneme yapınYaptık anca ucu ama çok acıyor.. Cmlere takılmıyım da 2 parmak almama rağmen penisini neden alamıyorum?
kasılmaya devam ediyorsunuzdur. Kegel yapmazsanız o kasılmaları kontrol edemezsinizAma 2 parmaktan sonra hiç genişlemiyor resmen.. 3. Parmağı bir sra denemek istedim yırtılacak sandım
Kegel için önerileriniz var mo pekikasılmaya devam ediyorsunuzdur. Kegel yapmazsanız o kasılmaları kontrol edemezsiniz
Kegeli gün içinde 3-4 kez yapın. Parmakla çalışırken de kegel egzersizi ile içeri alın, en rahat o şekilde giriyor.Kegel için önerileriniz var mo peki
Bugün regl oldum maalesef reglden 1 2 gün sonra başlıcam denemeye somraParmakla penisin yapısı farklı sonuçta parmak acıyor diye peniste illa acıyacak dşhe bişey yok. Kendini ceseratlendir canım inanki yaparsın. Bu gece biraz krem sür tekrar eşli deneme yapın
Kegel den kastımız çiş yapıyor gibi tutup bırakmamı?Kegeli gün içinde 3-4 kez yapın. Parmakla çalışırken de kegel egzersizi ile içeri alın, en rahat o şekilde giriyor.
Tamam canımBugün regl oldum maalesef reglden 1 2 gün sonra başlıcam denemeye somra
Evet tuvalette bir kere hangi kas olduğunu öğrenmek için idrarınızı yaparken tutup bırakın. Sonra gün içinde mesaneniz boşken bu egzersizi yapın. Parmak ile çalışırken de idrarınızı yapar gibi salın ve parmağınızı o şekilde ittirin. İdrar yapma hali, kasları salma hali oluyor.Kegel den kastımız çiş yapıyor gibi tutup bırakmamı?
3 parmağımı sokmayı denesem yırtılma vs olmaz değil miTamam canım
Hayır olmaz canım. Tırnakların kısa olsun ama3 parmağımı sokmayı denesem yırtılma vs olmaz değil mi