- 4 Nisan 2018
- 11
- 2
- 1
- 51
- Konu Sahibi elifleyasam
Birazdan buraya anlatacağım şeyler benim hayat hikayem. Buraya girip bunu anlatma sebebim ise zaman uçup gidiyor sakin geç kalmayın .Rüya gibi ben 23 yıl sonra 3 gün gibi kısa bir sürede tedavi oldum.VAJİNİSMUSu yendim. Tedavi için gittiğim doktorlar sayesinde doktor fobim oluştu ve yıllarca uzak kaldım kabuğuna çekildim. Zamanla esimle aramızdaki ilişki ev arkadaşlığına dönüştü,yatakları bile ayırmıştık. Bilgisayar satın aldım araştırma yapmak için. Gece gündüz başarı haberleri okuyordum. Hiç tahmin bile etmiyordum bunları bende yazabilecekmiyim diye. Birgün bir reklamdan etkilenip geri dönmezler ama diye düşunerek bir mesaj attım. Mesajıma cevap verdiler ve davet ettiler sorununu anlamak için. Ertesin gün korka korka gittim Necla hanım ve beni karşıladı. Konuşmaya başladığı andan kısa bir süre sonra inandım başaracağına,güven oluştu. Kelebek Kadın'dan çıkarken yapmam gereken tek şey eşimi ikna etmekti. Benden nokta kadar umudu olmadığı ve bunu sürekli dile getirdiği için ikna olması zor oldu ama oldu.Tedaviye başladık ve 4.gün ilişkiye girmiştim. İnanamadık ve hala da inanamıyoruz. Anlatıyorum çünkü ışık olmak istiyorum sizlerede.Ertelemeyin.Ben şimdi bebek için tedavi görüyorum olursa kucağınıza alacağız olmazsa da mutlu mesut yaşamaya devam edeceğiz. Tedavi olmuş biri olarak asla erteleyin ve vazgeçmeyin.