Vajinismusu 9 ay sonunda yendim

dalmii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2025
2
0
1
24
Merhaba 24 yaşındayım. 10 aylık evliyim. Vajinismusu 9. ayımdan yendim. Balayında denemeler sonucunda bunun olmayacağını anlayıp doktora gittim. Doktor istersen himen açılması yapabiliriz yada psikolağa git dedi. Maalesef çok kötü davrandı. Eşler en fazla 1 sene dayanıyor sonra da boşanıyolar haberin olsun dedi. Daha 2 haftalık evliyken ağlaya ağlaya ordan ayrıldım ve himen açılması operasyonu olmaya karar verdim. 1 ay içinde operasyon oldum ve maalesef yine olmadı. Ardından doktor araştırmaya başladım ve karşıma Doktor Saygın bey çıktı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem inanın az kalır. Çok zor bi evlilik sürecim oldu. Kendi derdimle nerdeyse hiç ilgilenemedim. Ama hocam sağolsun bir an olsun beni bırakmadı. Kendisi her ne kadar beni övücek şeyler söyleme önemli olan insanların bu durumu yenmesi dese de ben buna katılmıyorum. Her aklı yeten doktor olabiliyor ama insan olmak başka bir şey. İlk gittiğimde bir doktordu ama maalesef ağlayarak ayrıldım yanından. Doktor bey sağolsun ben ne zaman düşsem elimdem tutup kaldırdı. Ne zaman pes etsem beni yeniden yüreklendirdi. Saat kaçta yazarsam yazıyım anında dönüş aldım. Tedavi uzun sürse bile ben artık senle ilgilenmiyorum demedi. Çeşitli önerilerde bulundu. Ne dediyse yapmaya çalıştım. Başta olmuyordu ama her olduğunda daha da cesaretlendim. en basit şeyleri yaptığımda bile mutluluktan ağlar hale geldim ve sonunda başardım. Bu durumda önemli olan 2 şey var kesinlikle 1. eşiniz eşim beni hiç zorlamadı ondan allah razı olsun 2. ise doktorunuz. Neyse ki ikisinde de nasipli çıktım. Burdan bu durumu yaşayanlara yazıyorum. Doktor beyin düzenli olarak Allah seni seçmedi bunu yeniceğini biliyorum derdi. Bende size söylüyorum. Allah sizi seçmedi en kısa sürede bu durumu yeniceğinizi biliyorum. Tavsiyem Doktor Saygın beye ulaşmanız. Ve oldukça rahat olmanız:)

Back