Jinekoloji Vajinismusu iki sene sonra 3 günde yendim bebek istiyorum pcos

En az 6 ay cinselliğinizin tadını çıkarın konu sahibi. Belli ki size cinsellik yaramış yeni bir krize sokmayın kendinizi.

Onlar hemen kuruyor.en iyisi zeytinyağı

Yani bu site beni bazı erkeklere hak verdirdi ya helal olsun daha toplasan 10 kere sex yapmamışsınız daha tenin kocana alışmamış daha ne zevk aldın ne ara doydun ne fantezi yaptın da koşa koşa bi de çocuk kitle adama zaten 2 yıl beklemiş 1 yıl da öyle beklesin sonra gel kocam beni arzulamıyor diye ağla 3 yıllık evlilikte kadın 3 yıldır yok yani siz niye evleniyosunuz amaç ne ben bazen hiç çözemiyorum ya

Onlar hemen kuruyor.en iyisi zeytinyağı
Bu bilgisiz ve cahilce yorumları dikkate almayınız konu sahibi. Vajinanızın ph dengesini bozar kansere varana kadar pek çok sorunla uğraşırsınız. Kukunuza özel üretilmiş kayganlaştırıcı ürünler dışında herhangi bir yağ vs kullanmayın. Bebek yapmak istiyorsanız hiç kullanmayın.

Arkadaş dünyada zeytinyağından zarar gören hiçbir canlı bulamazsın.öyle mucizevi bir şey.bırak zararı her derde deva.

Erkekler de paşa paşa bekliyor onca hak eden kadın varken.eee onlar da hakediyor demek ki.herkes birbirini buluyor boşver.

Erkekler de paşa paşa bekliyor onca hak eden kadın varken.eee onlar da hakediyor demek ki.herkes birbirini buluyor boşver.
Kız ferhans ilk defe güldürdün beni jdjfjfj :) valla beklediğini hiç sanmıyorum ben oyumu aldatılıyor ama yakalanmıyordan yana kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…