Vajinismusu kafanızda yenin

senin adına çok sevindim... Ne kadar kendini hazır hissetsende, ön sevişmeyi uzun tutsanda o an geldiğinde kasılıp kalıyosun acıyacak diye, ayrıca parmak egzersizleri daha itici geliyo bana asla yapamam sanırım. Acıyacak hissi tam o anda geliyo ve gitmiyo beyninden

İnşallah bende biran önce aşmak istiyorum. Artık çok bıktım, eşim de denemekten vazgeçti bir aydır denemiyoruz bile. Bu problemi çözemezsem eşim ile evliliğimiz de çok kötü gidecek. İnşallah en yakın zamanda atlatırım.

Canım seni okadar iyi anlıyorum ki. Bak dediğim gibi kafanda halledince oluyor. Ben gerçekten hazır hissettiğimde bunu yapabildim. Sende gerçekten buna karar verdiğinde dene kafanın zihninin boş olduğu ve hazır hissrttiğinde özellikle bacaklarını kasmaman çok önemli. Sen eşine bırak kendini o kontrol etsin seni. Çünkü bende eşimin etkisiyle yenebildim. Bir sürü kadın bunu yapıyor sen yada başkalarını neden yapamasınlar. İnsanlar ters ilişkiye giriyorlar ki bu doğanın gereği olması gerekiyor. ben biyoloji okudum. Ve cidden aslında girişte kasılan kaslar bacaklarımızı sıkmamız nedeniyle girişi duvar gibi hissediyoruz. Ben hiç öyle alet yada parmak egzersizi kullanmadım. Kegel egzersizleri yaptım ve yararını gördüm sende nasıl yapıldığını araştır umarım faydası olur

Evliliğin bir parçası olduğu doğru ama hiçbirzaman bitiren bir unsur değil. Dediğim gibi bu doğanın bir gereği. Kegel egzersizlerini deneyerek girişi rahatlat ve kesinlikle kendini hazır hissettiğinde dene tatlım. Eşini yönlendir yada eşin ne yapmasını biliyorsa kontrol edebilcekse eşine kendini sal. Bacaklarını rahatlat eşin kastığında rahatlamanı beklesin inşallah başarırsın

4 buçuk aylık evliyim, ilk başlardaki gibi değilim aslında rahat barıkmaya çalışıyorum kendimi ama dediğim gibi o an sıkıyorum... Eşim de çok rahat buna kafamı takmamı istemiyo illaki bi gün olucak diyo, ben onun kadar rahat değilim... tek sorunum kendimi salamıyorum...

Eşim bir doktora gitmem konusunda ısrarcı ve denemek istemiyor maalesef
Psikolog Aslı Dalan diye bir doktor buldum evime de yakın forumda birkaç kişi tavsiye etmiş ama giden varmı? beni bilgilendiririn lütfeen artık bir an önce tedaviye başlamam lazım.

nerde bu aslı dalan ankarada iyi doktor var mı olanlar acayip pahalı offf nolcak bu durum ya

Ben 1 yılın sonunda 1000 liraya 3 günde kurtuldum.yardım isteyen mesaj atsın arkadaşlar

Tatlım ben kadın doğuma gittim beni hastanenin anestezi uzmanına gönderdi.10 dk bir işlem yapılıyor.sirtimdan ufacık bir hortum takıp eve gönderiyor.ama hiç bir ağrı sızı yok korkma.10 doz geriyor evdeuyguluyorsun ben yarısından çoğunu attım.3 günden sonra gerek kalmadi.şimdi 20 gün oldu vajinusmusu yeneli.:))

ben de kadın doğuma gittim ama beni bir psikiyatri doktoruna yönlendirdi.. rica etsem açar mısınız biraz daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…