- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.371
- 408
Ben 5 ay yasadim bi sorunu yolunu yontemini bu site sayesinde ogrendim ve 5 aylik kabusum 5 gunde bitti doktorlar sagolsun evde yaptigimi klinikte yapmak icin 4500 le 10000 arasinda rakam soylediler ne yapman gerektigini bilince gerisi kolay oluyorBen heves kırmak için yazmıyorum tabiki yaşanan gözümle gördüğüm olayları yazıyorum. Sonuçta bu da bi tür hastalık evet kendi başına halleden de çok ama zannetmeyin ki herkes sizinle aynı durumda, zannetmeyin ki herkes sizin kadar cesaretli insanların ne durumda olduğunu bilmeden, bu aşamanın hangi kısmında tıkanıp kaldığını bilmeden lütfen kimse atıp tutmasın. 5 günde halledebildiğiniz bi durumdaysanız o zaman siz vajinusmus hastası değilsiznizdir. Sadece korkudur ve 5 gün sonunda atlatmışsınızdır.. Yıllardır bunlarla uğraşanları tanıyorum sırf bu yüzden boşananları tanıyorum Allah aşkına yorumları okurken biraz daha mantık çerçevesinde yaklaşın. Siz beğenin yada beğenmeyin diye yorum yazmıyorum ben bu sorun hafife alınmayacak, kendi başına çok uzun zaman alacak bi sorun olduğu için yazıyorum. 7 ay olmuş bazı şeyler hallolsa zaten arkadaş konu açmazdı emin olun o zaten sizinde aklınıza gelmeyen ne yöntemler denemiştir.