Vajinismusu yendim fakat!

tugbis2793

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2025
8
2
1
32
Herkese merhaba. Vajinismusu yeni yendim. Toplamda 3 kez birlikte olduk eşimle yendikten sonra. Bu 3 birliktelikte de makat kısmımda fena bir ağrı oluyor. Acaba daha vücudum birlikteliğe tam alışmadığı için mi oluyor bilemiyorum. Bu sefer de bu makattaki ağrıdan dolayı ilişkiye girmeyi canım istemiyor. Doktora gitmeli miyim? Hiç zevk alamıyorum.

Zevk alman önemli tabi.
Değişik pozisyonlarda deniyor musunuz ?
Henüz denemedik. Doktorun önerdiği pozisyonda deniyoruz(ben üstteyim). Alışana kadar öyle yapın demişti. Zaten daha yavaş yavaş oluyor biraz zorla ama oluyor yine de. Ama dediğim gibi bu sefer de makatımda baskı ve fena bir ağrı oluyor tamamen girdiğinde :( korkuyorum fiziksel bir sıkıntı mı var diye

Kadın daha yeni idrak ediyor oraya bir cisim girdiğini yavaş yavaş alırsın ayrıca şartlanmamak lazım spontane gelişiyor.

Şuan yeni ilişki yaşadığın için psikolojik olarak tüm dikkatini oraya veriyorsun.
Sal kendini akışa. No ağrı no sızı 💃🏻

Kadın daha yeni idrak ediyor oraya bir cisim girdiğini yavaş yavaş alırsın ayrıca şartlanmamak lazım spontane gelişiyor.
Yok aslında şartlanmıyorum. Dilatörleri denerken baskı hissi oluyordu. Çok az Makatta ağrı oluyordu sorun edecek kadar değil rahat gidip çıkıyordu dilatör. Ama eşimle denemeye başladığımda makattaki ağrı çok fazla rahatsızlık veriyor

Yok aslında şartlanmıyorum. Dilatörleri denerken baskı hissi oluyordu. Çok az Makatta ağrı oluyordu sorun edecek kadar değil rahat gidip çıkıyordu zaten . Ama eşimle denemeye başladığımda makattaki ağrı çok fazla rahatsızlık veriyor
Daha yeni yapmaya basladın normal, zamanla alışıyorsun

Daha yeni yapmaya basladın normal, zamanla alışıyorsun
İnşallah geçer bu ağrı da

Yok aslında şartlanmıyorum. Dilatörleri denerken baskı hissi oluyordu. Çok az Makatta ağrı oluyordu sorun edecek kadar değil rahat gidip çıkıyordu zaten . Ama eşimle denemeye başladığımda makattaki ağrı çok fazla rahatsızlık veriyor

İnşallah geçer bu ağrı da
Aslında o acıyı nasıl yorumladıgına baglı, bence senin söylediğin zevk acısı birazda o acıdan. BAkmayı dene.

Back
X