Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni hatırlayanınız var mı vajinismusla çok uğraşmıştım :) Ama kurtuldum vee şimdi de mucizemi bebeğimi bekliyorummmm :)
nick name funda:) 1 ay snra hamile kaldm tam yenene kaadar istemedm. inşallah sende kalırsın cnm . bn parmak egzersizi ve zeytinyağıyla yendm hç doktora gtmedm sn 2 haftadır mdem kesat durumdaydı mucizem geliyomuş ondanms :) inş sende hamişsindir :):) ben hatırlamıyorum canım ama tanışalim nick name Firuze bentebrik.ederim canim hemen mi hamile kaldin anlatir misin belirtilerini yaşadıklarını, ins bende hamileyim dir bir hafta kaldi adete.. sağlıcakla kal
![]()
ben parmak egzersiziyle yendim cnm seni de tebrik ederm :)hayırlı olsun cok sevındım
bende vajınısmus hastasıydım 10 aylık evlıyım ılk 6 ayım vajınısmusla gectı
kızlık zarı cıkartma ve vajına genıslrtme amelıyatı oldum
bende hamişim :)
nick name funda:) 1 ay snra hamile kaldm tam yenene kaadar istemedm. inşallah sende kalırsın cnm . bn parmak egzersizi ve zeytinyağıyla yendm hç doktora gtmedm sn 2 haftadır mdem kesat durumdaydı mucizem geliyomuş ondanms :) inş sende hamişsindir :)
Beni hatırlayanınız var mı vajinismusla çok uğraşmıştım :) Ama kurtuldum vee şimdi de mucizemi bebeğimi bekliyorummmm :)
Tebrikler, saglikla kucaginiza alin insallah.