Vajinismusu yendim şimdi de hamileyimmmmmm :)

Beni hatırlayanınız var mı vajinismusla çok uğraşmıştım :) Ama kurtuldum vee şimdi de mucizemi bebeğimi bekliyorummmm :)

:) ben hatırlamıyorum canım ama tanışalim nick name Firuze ben ;) tebrik.ederim canim hemen mi hamile kaldin anlatir misin belirtilerini yaşadıklarını, ins bende hamileyim dir bir hafta kaldi adete.. sağlıcakla kal ;)

hayırlı olsun cok sevındım:nazar:
bende vajınısmus hastasıydım 10 aylık evlıyım ılk 6 ayım vajınısmusla gectı
kızlık zarı cıkartma ve vajına genıslrtme amelıyatı oldum
bende hamişim :)

:) ben hatırlamıyorum canım ama tanışalim nick name Firuze ben :KK66: tebrik.ederim canim hemen mi hamile kaldin anlatir misin belirtilerini yaşadıklarını, ins bende hamileyim dir bir hafta kaldi adete.. sağlıcakla kal :KK66:
nick name funda:) 1 ay snra hamile kaldm tam yenene kaadar istemedm. inşallah sende kalırsın cnm . bn parmak egzersizi ve zeytinyağıyla yendm hç doktora gtmedm sn 2 haftadır mdem kesat durumdaydı mucizem geliyomuş ondanms :) inş sende hamişsindir :)

nick name funda:) 1 ay snra hamile kaldm tam yenene kaadar istemedm. inşallah sende kalırsın cnm . bn parmak egzersizi ve zeytinyağıyla yendm hç doktora gtmedm sn 2 haftadır mdem kesat durumdaydı mucizem geliyomuş ondanms :) inş sende hamişsindir :)

Memnun oldum canm :)) valla esim varikoselden ameliyat oldu bir bucuk sene bosuna beklemisiz olmuyor die demek hayrlisi böyleymis kismet, bu ayda yumurtlama gunlerimi tutturdugma inaniyorm ins bayramda.cifte bayram.yasariss :))

Back
X