Vajinismusu yendim şimdi de hamileyimmmmmm :)

Beni hatırlayanınız var mı vajinismusla çok uğraşmıştım :) Ama kurtuldum vee şimdi de mucizemi bebeğimi bekliyorummmm :)

:) ben hatırlamıyorum canım ama tanışalim nick name Firuze ben tebrik.ederim canim hemen mi hamile kaldin anlatir misin belirtilerini yaşadıklarını, ins bende hamileyim dir bir hafta kaldi adete.. sağlıcakla kal

hayırlı olsun cok sevındım
bende vajınısmus hastasıydım 10 aylık evlıyım ılk 6 ayım vajınısmusla gectı
kızlık zarı cıkartma ve vajına genıslrtme amelıyatı oldum
bende hamişim :)

:) ben hatırlamıyorum canım ama tanışalim nick name Firuze ben tebrik.ederim canim hemen mi hamile kaldin anlatir misin belirtilerini yaşadıklarını, ins bende hamileyim dir bir hafta kaldi adete.. sağlıcakla kal
nick name funda:) 1 ay snra hamile kaldm tam yenene kaadar istemedm. inşallah sende kalırsın cnm . bn parmak egzersizi ve zeytinyağıyla yendm hç doktora gtmedm sn 2 haftadır mdem kesat durumdaydı mucizem geliyomuş ondanms :) inş sende hamişsindir :)

Memnun oldum canm :)) valla esim varikoselden ameliyat oldu bir bucuk sene bosuna beklemisiz olmuyor die demek hayrlisi böyleymis kismet, bu ayda yumurtlama gunlerimi tutturdugma inaniyorm ins bayramda.cifte bayram.yasariss :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…