Vajinismusu yendim vemcaine sprey ile kesinnnn

Hıc denemedim dilatör direkt spreyle ılıskıye gireceğim
Bazı şeyler insanın kafasında bitiriyor gerçekten dün gece denemeden önce bugüne piskiyatrist randevusu aldım tedaviye başlayayım diye dün denediğimizde yavaş yavaş olduğunu fark ettik ve gitmedim

Kadın doğuma muayene için gittin mi hiç peki

Hayır hıc gtmedım
4 yıllık evliyim kardeşim ilk iki yıl zamanla düzelir diye bekledim gitmedik doktora sonrasında bu işin böyle olmayacağını anlayıp piskoloğa gittim orda da yapamadım verdiğim egzersizleri Rize’de vajinismus tedavisi yapan elif hanıma gittim kadın doğumcu orda dilatörle başladık tek seansta üç boy yapabildim ve çok şaşkındım benim kafamda orda bir duvar var hissi çok vardı zamanımız olmadı diye tedaviyi yarım bıraktım açıkçası tam anlamıyla yapsaydım yeneceğimden emindim

Bende 1aylık evlıyım bıkac defa denedik yarıya kadar alıyorum devamı kastıgım ıcın olmuyr sımdı yarın spreyle deneyeceğiz

Bende 1aylık evlıyım bıkac defa denedik yarıya kadar alıyorum devamı kastıgım ıcın olmuyr sımdı yarın spreyle deneyeceğiz
Çok iyi sen benden çok iyi durumdasın derin nefes alıp ver burundan al ağızdan nefesini verince eşin içeriye girmeyi denesin o an kaslar gevşediği için daha rahat giriyorsun bu nefes egzersizi benim çok işime yaradı açıkçası ama verince itin içeriye

Pekı sprey de kullanmalımıym

Çok doğru söylemişsiniz, Vemcaine prospektüsüne mutlaka bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…