- 10 Eylül 2025
- 19
- 0
- 1
- 23
Bazı şeyler insanın kafasında bitiriyor gerçekten dün gece denemeden önce bugüne piskiyatrist randevusu aldım tedaviye başlayayım diye dün denediğimizde yavaş yavaş olduğunu fark ettik ve gitmedimHıc denemedim dilatör direkt spreyle ılıskıye gireceğim
Kadın doğuma muayene için gittin mi hiç pekiBacaklarımı kasmam bıraz var ama dilatör hıc denemdım denemeden direkt sprey yardımıyla ılıskıye gırecegm yanı yarıya kadar alabiliyorum fakat tamamı kastıgm ıcın olmuyor birde gırıste cok acı yasıyorum
Hayır hıc gtmedımKadın doğuma muayene için gittin mi hiç peki
4 yıllık evliyim kardeşim ilk iki yıl zamanla düzelir diye bekledim gitmedik doktora sonrasında bu işin böyle olmayacağını anlayıp piskoloğa gittim orda da yapamadım verdiğim egzersizleri Rize’de vajinismus tedavisi yapan elif hanıma gittim kadın doğumcu orda dilatörle başladık tek seansta üç boy yapabildim ve çok şaşkındım benim kafamda orda bir duvar var hissi çok vardı zamanımız olmadı diye tedaviyi yarım bıraktım açıkçası tam anlamıyla yapsaydım yeneceğimden emindimHayır hıc gtmedım
Bende 1aylık evlıyım bıkac defa denedik yarıya kadar alıyorum devamı kastıgım ıcın olmuyr sımdı yarın spreyle deneyeceğiz4 yıllık evliyim kardeşim ilk iki yıl zamanla düzelir diye bekledim gitmedik doktora sonrasında bu işin böyle olmayacağını anlayıp piskoloğa gittim orda da yapamadım verdiğim egzersizleri Rize’de vajinismus tedavisi yapan elif hanıma gittim kadın doğumcu orda dilatörle başladık tek seansta üç boy yapabildim ve çok şaşkındım benim kafamda orda bir duvar var hissi çok vardı zamanımız olmadı diye tedaviyi yarım bıraktım açıkçası tam anlamıyla yapsaydım yeneceğimden emindim
Çok iyi sen benden çok iyi durumdasın derin nefes alıp ver burundan al ağızdan nefesini verince eşin içeriye girmeyi denesin o an kaslar gevşediği için daha rahat giriyorsun bu nefes egzersizi benim çok işime yaradı açıkçası ama verince itin içeriyeBende 1aylık evlıyım bıkac defa denedik yarıya kadar alıyorum devamı kastıgım ıcın olmuyr sımdı yarın spreyle deneyeceğiz
Pekı sprey de kullanmalımıymÇok iyi sen benden çok iyi durumdasın derin nefes alıp ver burundan al ağızdan nefesini verince eşin içeriye girmeyi denesin o an kaslar gevşediği için daha rahat giriyorsun bu nefes egzersizi benim çok işime yaradı açıkçası ama verince itin içeriye
kullan kafan rahat olsun problem olacak bir durum değil zatenPekı sprey de kullanmalımıym
Pekı sız kullandınzmı yine gırınce acı falan hissediliyor muKul
kullan kafan rahat olsun problem olacak bir durum değil zaten
Denediniz miPekı sız kullandınzmı yine gırınce acı falan hissediliyor mu
Hayır daha denemedik sız denedınzmıDenediniz mi
Çok doğru söylemişsiniz, Vemcaine prospektüsüne mutlaka bakmak lazımAştığınız için tebrik ederim ancak doktorlara para vermeyin bunu kullanın demeniz yanlış. Vemcaine etken maddesi lidokain'dir.
Örneğin lidokain epilepsi hastası birinde nöbetlere neden olabilir, kalp ritmiyle ilgili sorunlar yaşayan birinde ritmi daha da bozabilir. Düşük kan basıncı olan kişilerde basıncı olumsuz etkileyebilir.
Sizin adınıza sevindim, daim olsun
Vajina içine değil demi girişineEvet yaradı ilk giriş kısmına üç defa falan sıktım yanma oluyor 3 dakka falan sonra geçiyor hatta uyuştuğunu bile anlamıyorsun
İç kısma da az da olsa sıkıyorum dışa da sık kafan rahat oluyor problem yaşamadım daVajina içine değil demi girişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?