• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu Yendim

Çatı muayenesinde sikinti yaşadım çatal sandalyeye oturup bacaklarimk açtım sıkıntı yok doktor parmağını sokunca bir anda irkildim ve acı duymaya başladım sonrasına izin veremedim doktor da gerildi sen normal doguramazs8n anca bir odaya kapatırız günlerce sancı çekersen dedi boylelilikle sezaryen
Giriş kısmı dar gibi nasıl söylesem içerisinde de et parçası parmagimi sıkıştıiyormus gibi hissediyorum nefes alıp verdikçe onlar kas mi oluyor sankiparmaktan daha kalin bir şey sığmaz gibi geliyor
inan ki oyun hamuru gibi o düşündüğün şey sadece ufacık bi acı.Benim doktorum 2 ay tüm evlenen ve ilişkiye giren kadınlarda o baskı hissi ve acı hissi olur ama zamanla geçer dedi aslında penisin başı girse sonra devamı çok kolay oluyor.

Ben bu problemi yaşadım, eşim de geleneksel bir ailede yetişmiş. Güneydoğulu. İkna edilme gibi bir seçeneği olmadı adamın. Ben hastalığı 5. ayda kabul ettim, doktor araştırdım. Buna gidelim dedim ve bitti. Böyle kritik konuları kimsenin tercihine bırakmayın bence de

Ben bu sayfadan hiçbir zaman çıkmadım sabah dörtlere beşlere kadar burada yazılanları okuyup bir gün ben de yenecek miyim diye ağlayıp bakıyordum o yüzden ben de yardımcı olabilmek için sayfa açtım ben buradayım sormak istediğiniz ne olursa olsun bana yazabilirsiniz her türlü cevap veririm girip çıkıyorum sayfaya sürekli kendinizi yalnız hissetmeyin sizi çok iyi anlıyorum Rabbim yanınızda olsun Allah’ım yardımcınız olsun kurtulacaksınız bütün dualarım tüm kadınlara.🩷
Nasıl başardınız yardımcı olur musunuz

7 ayın sonunda yendim kizlar istediğinizi sorabilir mesaj atabilirsiniz . Hepinizin başarıp huzurlu uyumasini cok istiyorum ❤️

Yanlış anlaşılmasın o durum garip geliyor bana. Çünkü ilişki esnasında hiçbir zorlanma olmadan giriyor penis. En büyük sebebinin sitres olduğunu düüşünüyorum. İlk ilişkimde de hiçbir zorlanma olmamıştı üstelik çok gençtim ve tedirginlik vardı.

Yanlış anlaşılmasın o durum garip geliyor bana. Çünkü ilişki esnasında hiçbir zorlanma olmadan giriyor penis. En büyük sebebinin sitres olduğunu düüşünüyorum. İlk ilişkimde de hiçbir zorlanma olmamıştı üstelik çok gençtim ve tedirginlik vardı.
O durum kişiden kişiye göre değişiyor.bende hiç o tarz korkular yoktu ama ilk ilişkide duvar gibi bir oluşum vardi.onu güç bela aşınca da kan boşaldı bir anda.birkaç ilişkiye kadar da zor girdi, acıyla oldu. hem de yine kanama oldu.bazi kadınlarda da seninki gibi başında sonunda aynen devammiş.
Sorun şu ki eskiden acı, kanama konusunda gerçek olmayan bir genelleme yapılıyordu şimdi de tam tersi konuda insanlara yanlış genelleme yapılıyor.şimdi de tam tersi tutturuyorlar aslında kanamaması acımaması lâzim diye.bir uçtan öteki uca geçtiler bir anda.yav kardeş bu durum kişiden kişiye göre değişir iki durum da normal demek çok mu zor? Kanayan acıyan da bir sürü kadin okuduk buralarda sizin gibi bir sürü kadın da.Ben de iyice gıcık oldum artık.stresten korkudan falan değil.indanları korkutmamak ya da toplum baskisinda birakmamak için yapıliyor ama yanliş bilgi .her konusu açılınca kendimi yırtıyorum.İKİSİ DE NORMALLLL.

Ben bu sayfadan hiçbir zaman çıkmadım sabah dörtlere beşlere kadar burada yazılanları okuyup bir gün ben de yenecek miyim diye ağlayıp bakıyordum o yüzden ben de yardımcı olabilmek için sayfa açtım ben buradayım sormak istediğiniz ne olursa olsun bana yazabilirsiniz her türlü cevap veririm girip çıkıyorum sayfaya sürekli kendinizi yalnız hissetmeyin sizi çok iyi anlıyorum Rabbim yanınızda olsun Allah’ım yardımcınız olsun kurtulacaksınız bütün dualarım tüm kadınlara.🩷
Bende başarmak istiyorum, deneme istediği bile gelmiyor bile bazen içimden,insanlar çocuk var mı diye soruyor ,bunaldim, dilatör bana zor geliyor ,napicam gerçekten böyle bir problemim olduğunu bilseydim belki hiç evlenmezdim

Back
X