Vajinismusu yenemedim

noname86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
43
2
36
İstanbul
2 Yıl Bitti... Evleneli koskoca 2 yıl bitti.
Bu nasıl söylenir bilmiyorum ama şimdi bunu okuyan birçok kişi yuhh diyecektir bana ((
Bende malesef vajinismus denen bi bataktayım çırpındıkça çözüm aradıkça batıyorum sanki (((((( neredeyse gitmediğim yer kalmadı ama ben bunu birtürlü çözemiyorum
ve kimseyle paylaşamıyorum,, yuvamın yıkılmasını istemiyorum...

Öncelikle tşk ederim arkadaşım desteğin için ..

ama ben hiçbir haltı beceremiyorum kendimden gerçekten nefret ediyorum artık psikoloğa gittim, kadın doğuma gittim, hocalara gittim, saçma sapan ilaçlar kullandım,içkiler içtim.....
mantıklı olarak aslında bişey olmayacağını biliyorum şartlandırıyorum kendimi ama o noktaya gelince olmuyor işte.. eşime karşı gerçekten vicdan azabı çekiyorum artık başkası olsa bana bu kadar katlanmazdı sanırım

seni anlayabiliyorum ama canim farz et ki bi kalp hastasisin vs,,,bu senin sucun degil,bunuda biraz öyle düsünmeye calis ve kendine fazla eziyet etme

Bu konuda biraz umudun kırılmış gibi? İş sende bitiyor, bunun da farkındasın ne güzel işte. Egzersizler var, o başlığı takip etsen aslında. Eşin yardımcı oluyor mu peki?

Egzersizler var canım ben onlarla yendim hem de 15 aylık kızım var şimdi parmak egzersizleri var onlarla yendim Allaha şükür. Hala biraz zor ve acılı oluyor ama oluyor sonuçta uzmanlara da gitmeyi düşünüyorum ama çocukla uğraşmaktan vakit yok.Ben internetteki forumlarla çözdüm ama uzmandan da destek almak istiyorum çünkü %100 çözülmedi.

neden sana koskocaman bir yuh diyelim ki canım şahsım adına ben demem bu da bir hastalık ve elinde olan bir şey değil ki ALLAH tan yani dua et ve tecrübeli doktorlara git tedavisi var yani ALLAH yardımcın olsun ...

bir arkadaşım aydın nazillide murat ulusoy diye bir doktora gitmişti.faydasını gördü.yanlışım yoksa yüklü bir para ödedi.Allah yardımcın olsun.

Ben de 1 yıl 10 ay vajinismusla uğraştım sonunda yendim ve 1.5 yıl oldu yeneli...
Herşey beyinde bitiyor...
Gerçekten beyninde bitirebilirsen bu olayı halledersin...
Ben emla diye uyuşturucu bir krem kullanmıştım...
Sabitteki başlığı takip et çok yararlı olacaktır...

bir arkadaşım aydın nazillide murat ulusoy diye bir doktora gitmişti.faydasını gördü.yanlışım yoksa yüklü bir para ödedi.Allah yardımcın olsun.

Aminnnn arkadaşım saol. Evet tahmin edebiliyorum çünkü ismi duyulmuş bir şahsa gittim bende inanılmaz bir ücret çıkardı ve garanti vermiyo adamın muaynesine gittim 10 dkka bile konuşmadı 265 tl ödedik. arkadaşının çözüm bulduğuna sevindim.

canım hiç üzülme bende 1,5 sene uğraştım sonunda egzersizle yendim inan hiç üzülme. bak ben korkağın pısırığın tekiydim kocam yaklaşınca şekilden şekile giriyodom ama yendim kurtuldum egzersiz yap çook faydası oluyo

tşk ederim arkadaşım... umarım bende birgün yendim diye yazarım buraya senin adınada çok sevindim ayrıca

benim bir tanıdığımda vajinismusdu ilk onda duymuştum yani bunu ve ameliyat sayesinde bu sorununu çözdü şimdi 1yaşında bebeği var .inş. güzelim inş en kısa zamanda atlatırsın

bi kere kesinlikle karamsar olma lütfen.. bilmiyorum vajinismus konusunu bulup inceleyebildin mi arkadaslar linki vermiş tıklayıp zamanın oldukça okursan emin olki yanlız degilmişim diceksin ben öyle baslamıstım günlerce okudum durdum sonra üye olup yazmaya basladım hersey adım adım hızla ilerledi görüceksin bi bakmıssın yenmişsin ve üzülecegin tek sey geçen zaman için olucak ne acı ne sızı ne kasılma hiç bişi kalmıcak ama başlamaya karar vermen önemli bu rahatsızlıgın en kötü yanı ertelemek diger adıda bu bence erteleme rahatsızlıgı onu bi aş bi toparlan bak gör topicde kaç yıldır bu sorunla ugrasıp çözenleri gördükçe cesaretin artıcak bi hafta on gün gibi bi süre tanı kendine bişi kaybetmessin inan

Tşk ederim aslında çözenleri okudukça içim rahatlıyo mutlu oluyorum umutlanıyorum.. şimdiden o kadar pişmanımki geçen zamana, bu pişmanlığa rağmen yinede başaramamak çıldırtıyo beni,çok hırslanıyorum bu yüzden çünkü ben artık ANNE olmak istiyorum bu öyle bi şeyki gerçekten yaşamayanlar anlayamaz, evlenmeden önce böyle bişeyin olabileceği aklımın ucuna bile gelmezdi asla isyan etmek istemiyorum dua ediyorum ALLAH'ımm kötü hastalıklardan beterlerinden korusun arkadaşlar...

çok sevindim inan senin adına evet bende şu beynime bi söz geçirebilsem ( ağzıma içki sürmedim bu yaşıma kadar ama sırf faydası olur kafam biraz rahatlar diye içkiyide denedim bi kaç sefer ama maleseff sonuç aynı
Emla krem duymuştum ama hiç kullanmadım.. ben anestol diye bi krem var ondan aldım bi kere sürdüm ama çok feci bi yanma oldu biraz korktum pek bişey anlayamadım bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…