Bu başlığı takip etmelisin http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html
Ve sakın üzülme, yazılanları okuyunca yalnız olmadığını göreceksin. Senden daha uzun süre bunu çekip de başaranlar var. Moral bozukluğu yok :)
Öncelikle tşk ederim arkadaşım desteğin için ..
ama ben hiçbir haltı beceremiyorum kendimden gerçekten nefret ediyorum artık psikoloğa gittim, kadın doğuma gittim, hocalara gittim, saçma sapan ilaçlar kullandım,içkiler içtim.....
mantıklı olarak aslında bişey olmayacağını biliyorum şartlandırıyorum kendimi ama o noktaya gelince olmuyor işte.. eşime karşı gerçekten vicdan azabı çekiyorum artık başkası olsa bana bu kadar katlanmazdı sanırım
Öncelikle tşk ederim arkadaşım desteğin için ..
ama ben hiçbir haltı beceremiyorum kendimden gerçekten nefret ediyorum artık psikoloğa gittim, kadın doğuma gittim, hocalara gittim, saçma sapan ilaçlar kullandım,içkiler içtim.....
mantıklı olarak aslında bişey olmayacağını biliyorum şartlandırıyorum kendimi ama o noktaya gelince olmuyor işte.. eşime karşı gerçekten vicdan azabı çekiyorum artık başkası olsa bana bu kadar katlanmazdı sanırım
Bu konuda biraz umudun kırılmış gibi? İş sende bitiyor, bunun da farkındasın ne güzel işte. Egzersizler var, o başlığı takip etsen aslında. Eşin yardımcı oluyor mu peki?
2 Yıl Bitti... Evleneli koskoca 2 yıl bitti.
Bu nasıl söylenir bilmiyorum ama şimdi bunu okuyan birçok kişi yuhh diyecektir bana((
Bende malesef vajinismus denen bi bataktayım çırpındıkça çözüm aradıkça batıyorum sanki(((((( neredeyse gitmediğim yer kalmadı ama ben bunu birtürlü çözemiyorum
ve kimseyle paylaşamıyorum,, yuvamın yıkılmasını istemiyorum...
bir arkadaşım aydın nazillide murat ulusoy diye bir doktora gitmişti.faydasını gördü.yanlışım yoksa yüklü bir para ödedi.Allah yardımcın olsun.
canım hiç üzülme bende 1,5 sene uğraştım sonunda egzersizle yendim inan hiç üzülme. bak ben korkağın pısırığın tekiydim kocam yaklaşınca şekilden şekile giriyodom ama yendim kurtuldum egzersiz yap çook faydası oluyo
bi kere kesinlikle karamsar olma lütfen.. bilmiyorum vajinismus konusunu bulup inceleyebildin mi arkadaslar linki vermiş tıklayıp zamanın oldukça okursan emin olki yanlız degilmişim diceksin ben öyle baslamıstım günlerce okudum durdum sonra üye olup yazmaya basladım hersey adım adım hızla ilerledi görüceksin bi bakmıssın yenmişsin ve üzülecegin tek sey geçen zaman için olucak ne acı ne sızı ne kasılma hiç bişi kalmıcak ama başlamaya karar vermen önemli bu rahatsızlıgın en kötü yanı ertelemek diger adıda bu bence erteleme rahatsızlıgı onu bi aş bi toparlan bak gör topicde kaç yıldır bu sorunla ugrasıp çözenleri gördükçe cesaretin artıcak bi hafta on gün gibi bi süre tanı kendine bişi kaybetmessin inan
Ben de 1 yıl 10 ay vajinismusla uğraştım sonunda yendim ve 1.5 yıl oldu yeneli...
Herşey beyinde bitiyor...
Gerçekten beyninde bitirebilirsen bu olayı halledersin...
Ben emla diye uyuşturucu bir krem kullanmıştım...
Sabitteki başlığı takip et çok yararlı olacaktır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?