Vajinismusu yenenler yardım

mavis00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2025
6
0
1
32
Herkese selam vajinismusu daha yeni yendim diyebilirim toplamda eşimle 3 kere birlikte olduk ama her defasında çok acı çektim ve hiç zevk filanda almıyorum. Bu sebeple vajinismusu yendiğime bile tam olarak sevinemedim. Çok zor bir durum bunu anca benim gibi bu sıkıntıyı yaşayanlar bilir şuan annemlerde kaldığım için 3 gündür eşimle birlikte olmadık eve gittiğimde birlikte olursak ve yapamazsam yine eski korkuma geri dönersem diye çok korkuyorum bu işten çok soğudum doktorada gittim ama bana saçma sapan öneride bulunuyor zevke gelmen lazım filan diyor elimde olmadığını bir türlü anlatamıyorum kafam o ilk girişteki acıya takılı kalıyor istesemde kendimi zevke odaklayamıyorum hani acı olmasında artık zevkte istemiyorum benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa ve çözüm buldularsa bana yardım edebilir mi ? Çok minnet duyarım

Eşiniz hoşunuza gidecek şeyler söyleyebilir, sizi sevdiğini ne kadar çekici bir kadın olduğunuzu falan gibi şeyler ben de işe yaramıştı. Konuşurken korkum azalmıştı.

O kendi akıl etmeyince benim söylememle söylese sahte gelir yine korkarım ayrıca o ilk girişte neden acıyor 3 kere yaptım hala acıması çok tuhaf

Ben çok önce yendim ama uzun süre yaşamayınca ve hala kendimi kasıyorum canım yanar diye kanama bile oluyor zorladığımız için kayganlaştırıcı bu konuda çok yardımı dokunuyor fakat ben hala kendimi kasıyorum nedense ve asla boşalmak vs olmadı zevkte alamıyorum o yüzden çok zordayım o konuda

Ağlayarak yaşamıştım seni çok iyi anlıyorum sonrasında zaten enfeksiyon bile kapmıştım uzun süre kendine gelemedi çok canım yanıyordu doktorlara gitmiştim sürekli yara kremleri vs ama hala kendimi kasıyorum bende

O kendi akıl etmeyince benim söylememle söylese sahte gelir yine korkarım ayrıca o ilk girişte neden acıyor 3 kere yaptım hala acıması çok tuhaf
2 hafta saatlerce uğraş sonrası ağladığım günleri unutamam ben çok kasıyordum kendimi hala aynı acıcak diye zorlamaktan regly tarzı kan bile geldi o kadar kan döktüğümde çok korkmuştum ama felaket canım yanıyordu yürüyemiyordum evde acıması normal o yüzden bence

Yok biz kadinlar işitseliz inanırız benimkine de ben bu şekilde şeyler soyle diyordum
Bi de bir süre temiz icerikli bi kayganlastirici kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…