Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde bile stres oluyo herkes gitmeden biz bide vajinismusuz daha çok stres oluyoruzBen gittim gitmeden önce belkı 6 kere randevu aldım ama hepsınden vazgectım ; en son bebek düşündüğümüzde gittim yumurtalıklara bakıldı yanı canım acıdı tabı kı ama korktugum kadar degıldı keske daha once gıtseydım dıyorum ...
Ben vaji yi yendikten 1-2 hafta sonra gittim ve kendimi aci duymayacagim diye sartlandirdim yine o esnada derin nefes aldim baska seyler dusundum ve o kadar az hissettim ki aci degil cok hafif bir rahatsizlik hissiydi ve smear bile aldirdim rahattim yani gayet ki ben de 2.5 sene vajinsms cekmis biriyimvajinismusu yendikten sonra ilk jinekolog muayneniz nasıl geçti? yarın sfra gidicem heyecan yaptım lütfen anlatırmısınız neler hissettiniz spekulum muayneniz rahat geçtimi![]()
sağol canım içimi rahatlattın bende 5 sene vajinismustum korkudan erteliyorum sürekli ama bebek için gitmem lazım artık .derin nefes çok işe yarıyo ilişkiyide öyle başarmıştım inşallah dediğin gibi olurBen vaji yi yendikten 1-2 hafta sonra gittim ve kendimi aci duymayacagim diye sartlandirdim yine o esnada derin nefes aldim baska seyler dusundum ve o kadar az hissettim ki aci degil cok hafif bir rahatsizlik hissiydi ve smear bile aldirdim rahattim yani gayet ki ben de 2.5 sene vajinsms cekmis biriyim
Ben vaji yi yendikten 1-2 hafta sonra gittim ve kendimi aci duymayacagim diye sartlandirdim yine o esnada derin nefes aldim baska seyler dusundum ve o kadar az hissettim ki aci degil cok hafif bir rahatsizlik hissiydi ve smear bile aldirdim rahattim yani gayet ki ben de 2.5 sene vajinsms cekmis biriyim
aynen bende senin gibiyim ilişkiyi 5 senenin sonunda yendim çok şükür bide şu muayneyi atlatsam 6 senelik evliyim hiç doktora gitmedim bu korkum yüzünden..ilişkiden korkma canım inan bumuymuş diyeceksin ben kendim yendim cesarete gelip en azından eşini düşün bitince yaşayacağınız mutluluğu düşün ..ben herşyeden korkuyorum,ilk cinsel deneyimimi.yaşamadım 9 aylık evliyim...evlilik bana göre değilmiş diye düşünüyorum...mutluyum ama eşimi mutlu edemedim... nasıl olcak bilemiyorum...canım çok tatlı,,hayatımda serum yememiş biriyim..
çok haklısın ahkeşke bir cesaret bulablsem allahımya keşke acıyacak fikrini zihnnimden silebilsem...aynen bende senin gibiyim ilişkiyi 5 senenin sonunda yendim çok şükür bide şu muayneyi atlatsam 6 senelik evliyim hiç doktora gitmedim bu korkum yüzünden..ilişkiden korkma canım inan bumuymuş diyeceksin ben kendim yendim cesarete gelip en azından eşini düşün bitince yaşayacağınız mutluluğu düşün ..
şükür sesimi bi duyan oldu :) canım ben kas gevşetici atmak istiyorum muayneye girmeden ama aç mı gitmek gerekiyo bilgi verirmisin birazbende vajinismusu yenip muayeneye gidenlerdenim.İnan öyle büyük bir acı yok 1-2 dk tutacaksın sadece kendini hepsi bu :))
başarı hikayelerini oku bol bol canım bana öyle cesaret gelmişti en çok :)çok haklısın ahkeşke bir cesaret bulablsem allahımya keşke acıyacak fikrini zihnnimden silebilsem...
benim doktorum bayandı anladı benim gergin olduğumu hemen bitecek merak etme dedi muayene sırasında sorular sordu o arada bitmiş bile .kalkabilirsin dedi 2 dk sürdü inan ki .tok karnına alman daha iyi olur kas gevşeticiyişükür sesimi bi duyan oldu :) canım ben kas gevşetici atmak istiyorum muayneye girmeden ama aç mı gitmek gerekiyo bilgi verirmisin birazbide o sırada ne hissettin ben kaçıcakmışım gibi geliyo
![]()
geçmiş olsun şimdiden cnm :))canım çok sağol o kadar iyi geldiki yazdıkların içim rahatladı birazbenim doktorda bayan gidenler memnun hep.. benden çekeceği var yarın artık
![]()