Vajinismusu yenmeme yardım edin

Prenseshan_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
2
0
1
25
Selamın Aleyküm arkadaşlar
Ben evleneli 20 gün oldu. Ancak hala tam bir ilişki yaşayamadım. İlişki esnasında eşim p... ucunu içime alabiliyorum ama o ilerledikçe baskı yaptıkça içim yanıyor. Bacaklarım titremeye başlıyor parmağımı aldım içimefakat hala bir cinsel birliktelik yaşayamadık. Bu konudan derdi olan çok kişi varmış. Bu illeti yenen arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz. Evliliğinin ilk günleri zehir gibi geçiyor. Her gün ağlıyorum.

Selamın Aleyküm arkadaşlar
Ben evleneli 20 gün oldu. Ancak hala tam bir ilişki yaşayamadım. İlişki esnasında eşim p... ucunu içime alabiliyorum ama o ilerledikçe baskı yaptıkça içim yanıyor. Bacaklarım titremeye başlıyor parmağımı aldım içimefakat hala bir cinsel birliktelik yaşayamadık. Bu konudan derdi olan çok kişi varmış. Bu illeti yenen arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz. Evliliğinin ilk günleri zehir gibi geçiyor. Her gün ağlıyorum.
Ucuna kayganlastirici sürerek sürtünme ile başlarsan ufak ufak hareketlerle devam ederse olur. Hemen git gel yapmazsa önerim o olur. Sıkma kendini

Benimde evleneli 10 gün oldu başta olmadı canım yandı az da olsa kanamam oldu. Biraz zaman verdik birbirimize rahatça konustuk her şeyi neden olmadığına dair ben vajinismus dedim eşim vajinismus olmadığını zamanla ve yavaş yavaş yapabileceğimizi söyleyip beni sürekli rahatlattı. 1 hafta zaman tanıdıktan sonra ilk denememizde sonuca ulaştık kayganlaştırıcı kullandık ve popomun altına yastık koyup denedik. Penisin ucu giriyorsa ufak ufak gel git yaparak açılmasını sağlayabilir bizim öyle oldu.

Merhaba bende 1 aydır yaşıyorum bunu malesef. Dediğiniz şeylerin aynısını yaşıyorum. Doktora gittim fiziksel bir sorun olmadığını öğrendim biraz içim rahatladı en azından. Sizede tavsiyem bir kadın doğuma görünmeniz

Back
X