valla işkence gibi.. erkek olsaydım asla vajinismus olan bi karım olsun istemezdim. tamamen kafanda halledebilceğin bişi bu canım. bende 2ay çektim. kocama işkenceydim resmen ,, o çok anlayışlıydı ama olsun o dönem çok abarttığmı düşünüyorum. yani yaklaşmıyodum yaklaştırmıodum konu oraya gitmesin die yada daha yaklaşırken acıyo die bağırmaya başlıyodum.evet bende senin gibi çok ağrıdıgını iddia ediyodum. ama aslında tamamen agrıyacak önyargısı psikolojisiydi. düşünsene biyolojik olarak o öyle yaratılmış, mantığı o yani, ilk başlarda tabiki zorlanırsın,hani ilk defa oluyo sonuçta ama aylarca kendinide karşındakinide bunun için yıpratmanın bi anlamı yok. eğer ilk gecede yada daha öncesinde cinsellikle ilgili bi travma yaşanmadıysa bu durumu biz kadınların abarttını düşünüyorum. düşünsene bi penisin girmesinden korktuğumuz yerden koca bi bebek çıkıo, Allah onu ona göre yaratmış biz boşa panik yapıp evliliimzn cicim aylarını böle şeylerle mahvedios. hiç gereksiz şeyler bunlar canım. evet yaşadığın başka özel şeyler varsa yardım al,doktora gt ama bu bi korkuysa sende biten bişi.. sadece eşine bunun için fırsat ver, önsevişmeyle yada buna özel yağlarla kayganlığı sağla sonra bi iki kez müsade et, eşinde yavaş yavaş alıştıra alıştıra denicek sonuçta,, sende aman acıcak acıyo takılma bunlara, sonra bide bakmışsınki iki üç defadan sonra o kendi kendine farkına bile varmadan o yolunu bulur.. mantığını kullan canım, Allah onu acısın die deil, eşinle helalinle zevk al,ver, güzel vakit geçir muhabbetin artsın,çocuk sahibi ol die yaratmış.. hepimiz kadınız,çok daha önemli kadın hastalıklarımız, evliliğin ilerleyen zamanlarında çocuk sahibi olmakla ilgili problemler,sorunlar,hastalıklar var. yani dicem o ki durum bundan ibaretse vajinismus hiçbişi yani..