vajinismusum yardım edin:(

munisse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
289
0
96
Konya
ben de vajinismusun internette araştırırken kadınlar kulübündeki forumlar sayesinde birçok kişinin bunu yendiğini öğrendim bana da yardım edin.kendi kendime parmak alıştırmaları yapıyorum.eşimle denediğimizde 5-6cm kadar içime girebiliyor ancak sonra acı çekiyorum ve devam edemiyoruz.bunu yenenlerin yardımını istiyorum.

mrb canım oncelıkle gecmıs olsun bende 5a y cektım bu ılletı vede 5 6 ay oldu kurtulalı.ben parmak hıc yapamıodum bence eger penisi 5 6 cm alıosan derın nefes alıp vrme egzersızlerınlen tamamınıda alırsın ınşşşşş en yakın zamnda umutszluga kapılma sakın tamam sormak ıstedıgın bısı varsa her konuda yardımcı olabılırım

canım çok teşekkür ederim sen parmak egzersizleri yapmadan iyi yenmişsin peki ekstra bişey kullandın mı ilaç veya başka bişey.

psıkolojık tedavı goruodum kas gevsetıcı ılaclar kullandım anti depresyon...bılmıorum onlarınmı faydası oldu.

canım ben 1 senedir cekiyorum burdan arkadasların önerilerini de denicem en son ögrendiğim derin nefes alıp ıkınmak biraz girdikten sonra derin nefes al ve ıkın ben denicem umarım sanada faydası olur

Offfffff olmuyorrr:(

olmayan birşey yok aslında kendini olup olmayacağı konusunda şartlandırdığın için olmuyor, kendini rahat bırak olup olmamasını düşünme birde eşinle konuşmalısın onunda sana yardımcı olması gerekiyor içeri girerken senin vaj... nın kayganlaşması gerekiyor olmuyorsa kayganlaştırılar var onları kullanabilirsin, (prezervatiflerle hediye veriliyor artık) sonrada eşin içeri girerken sakin olacak alıştıra alıştıra girecek hemen içeri girip git gel yapmayacak önce ucundan ucundan sonra biraz daha en son alıştığında komple girecek yani bu iş sadece senle bitmiyor eşininde sana yardımcı olması gerekiyor seninde kafa olarak başka yerlere şartlanırsan ne kadar kolay olduğunu göreceksin, umarım atlatırsın bu sorunu...

valla işkence gibi.. erkek olsaydım asla vajinismus olan bi karım olsun istemezdim. tamamen kafanda halledebilceğin bişi bu canım. bende 2ay çektim. kocama işkenceydim resmen ,, o çok anlayışlıydı ama olsun o dönem çok abarttığmı düşünüyorum. yani yaklaşmıyodum yaklaştırmıodum konu oraya gitmesin die yada daha yaklaşırken acıyo die bağırmaya başlıyodum.evet bende senin gibi çok ağrıdıgını iddia ediyodum. ama aslında tamamen agrıyacak önyargısı psikolojisiydi. düşünsene biyolojik olarak o öyle yaratılmış, mantığı o yani, ilk başlarda tabiki zorlanırsın,hani ilk defa oluyo sonuçta ama aylarca kendinide karşındakinide bunun için yıpratmanın bi anlamı yok. eğer ilk gecede yada daha öncesinde cinsellikle ilgili bi travma yaşanmadıysa bu durumu biz kadınların abarttını düşünüyorum. düşünsene bi penisin girmesinden korktuğumuz yerden koca bi bebek çıkıo, Allah onu ona göre yaratmış biz boşa panik yapıp evliliimzn cicim aylarını böle şeylerle mahvedios. hiç gereksiz şeyler bunlar canım. evet yaşadığın başka özel şeyler varsa yardım al,doktora gt ama bu bi korkuysa sende biten bişi.. sadece eşine bunun için fırsat ver, önsevişmeyle yada buna özel yağlarla kayganlığı sağla sonra bi iki kez müsade et, eşinde yavaş yavaş alıştıra alıştıra denicek sonuçta,, sende aman acıcak acıyo takılma bunlara, sonra bide bakmışsınki iki üç defadan sonra o kendi kendine farkına bile varmadan o yolunu bulur.. mantığını kullan canım, Allah onu acısın die deil, eşinle helalinle zevk al,ver, güzel vakit geçir muhabbetin artsın,çocuk sahibi ol die yaratmış.. hepimiz kadınız,çok daha önemli kadın hastalıklarımız, evliliğin ilerleyen zamanlarında çocuk sahibi olmakla ilgili problemler,sorunlar,hastalıklar var. yani dicem o ki durum bundan ibaretse vajinismus hiçbişi yani..

Son düzenleme:
kızlar sizi çok iyi anlıyorum ama aşılamayacak bi şey değil bu emin olun bende 5 senelik evliyim benimde ilk 1 hafta kabustu 1 haftada bitirdim bunu ladybugg ne güzel anlatmış bende böyle düşünerek yendim bunu bebek çıkıyo sonuçta ordan bu ne ki diyosunuz atlatınca aynen böyle düşünün veya bu kadar acı veren bi şey olsa bunu kimse yapmaz herhalde ve hep şöyle düşünürdüm ben bi de kendimi ikna etmek için dünyada bu kadar insan var bu insanların dünyaya gelmesi için herkes bunu bi şekilde başardı ben niye yapamayayım diye konuşurdum kendi kendime kafanızda ürettiğiniz senoryalar neyse hiçbiri olmayacak emin olun gülüp geçeceksiniz herşey sadece 2 dk kendinizi kontrol etmeye bakar bu kadar kolunuza bi çimdik atın bundan çok çok fazlası olmayacak buna dayanabiliyosanız onada dayanabilirsiniz ve son bi fikir benden alkol alın biraz emin olun ki gevşersiniz anlamazsınız bile:128:

ark.ben vajinusmusu yendim hemde o kadar kolay olduki ben bile bunca zaman kaybına üzülüyorum

her ay çektiğimiz regli sancı yüz kat daha zor yardım isteyen olursa seve seve tedavi detaylarını

anlatırım .. canınızı sıkmaya bile değmicek bi aşama

Back
X