Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar.... vajinit tanısıyla doktorum bana geçen ay ornisid adlı vajinal tablet vermişti.kullandım 1 ay sonra tekrar gittim kontrole biraz daha var akıntın dedi. eşimle ovulasyon dönemimde hiç korunmadık. acaba vajinit hamileliğe engel olurmu...
merhabalar.... vajinit tanısıyla doktorum bana geçen ay ornisid adlı vajinal tablet vermişti.kullandım 1 ay sonra tekrar gittim kontrole biraz daha var akıntın dedi. eşimle ovulasyon dönemimde hiç korunmadık. acaba vajinit hamileliğe engel olurmu...
selam, vajinitler çok yoğun değil ise gebeliğin önünde büyük engel oluştırmazlar. gebe kalmak için uğraşılarınızın bir yılı tamamlamasına rağmen sonuç vermemesi durumunda detayla iki eşinde araştırılmaları ve testleri gerekir ki bunun için de takipte olduğunuz doktorunuz sizi yönlendirecektir. sevgiler.