• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinit hamileliğe engemi acaba

eslmeslm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
137
4
118
Eskişehir
merhabalar.... vajinit tanısıyla doktorum bana geçen ay ornisid adlı vajinal tablet vermişti.kullandım 1 ay sonra tekrar gittim kontrole biraz daha var akıntın dedi. eşimle ovulasyon dönemimde hiç korunmadık. acaba vajinit hamileliğe engel olurmu...

merhabalar.... vajinit tanısıyla doktorum bana geçen ay ornisid adlı vajinal tablet vermişti.kullandım 1 ay sonra tekrar gittim kontrole biraz daha var akıntın dedi. eşimle ovulasyon dönemimde hiç korunmadık. acaba vajinit hamileliğe engel olurmu...

selam, vajinitler çok yoğun değil ise gebeliğin önünde büyük engel oluştırmazlar. gebe kalmak için uğraşılarınızın bir yılı tamamlamasına rağmen sonuç vermemesi durumunda detayla iki eşinde araştırılmaları ve testleri gerekir ki bunun için de takipte olduğunuz doktorunuz sizi yönlendirecektir. sevgiler.

çok teşekkürler bilginiz için. çok yoğun değil dedi 2.kontrolümde doktorum.umarımm hamileliğe engel teşkil etmez...

Back
X