Teşekkürler cevabınız için...Merhabalar öncelikle geçmiş olsun) vajinoplasti değil ama labioplasti oldum o şişlikler, morluklar çok çok normal daha çok yeni ameliyatınız sonuçta buz uygulaması yapmanızı doktorunuz önermiştir zaten aksatmayın ki çok ödem yapmasın. Ama emin olun günden güne şekli değişecek oturmaya başlayacak benim ilk gün berbat ötesiydi şimdi şekli oturmaya başladı.
Vakit geçtikçe guzellesicek ekin olavbilirsin.Slm kizlar. 17 Kasım'da Baki ve labioplasti ameliyatı oldum. Daha önce bu ameliyatı olanlara birkaç sorum olacaktı. Vajinoplasti dikişlerin iz ne zmn düştü , ağrı ve sızı kaç günde bitiyor. Birde labioplasti de üsten görüntü güzel ama detaylı bakınca klitoris şiş, morluklar var. Zamanla şekil daha düzgün oluyor mu? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler...
Çok teşekkürler. İçime su serptiniz. Siz oldunuz mu!Vakit geçtikçe guzellesicek ekin olavbilirsin.
Önceki ameliyattan memnun kalmadınız mi? Ben Gaziantep'te Yasemin Dokuzoglu hanımefendiye oldum. Ben daha iyileşme sürecindeyim. Şekil oturdukca burda paylaşacağım...Kime ameliyat oldunuz ben revizyon istiyorum.
3 ay oldu olalı kendime en büyük yaptığım iyilik.Çok teşekkürler. İçime su serptiniz. Siz oldunuz mu!
Size sıkmak istemem ama hangi ameliyatları oldunuz. Ben vajinoplasti ve labioplasti oldum. Bugün 12. Günüm iki dikisim tek düştü . Birde dikisleriniz ne kadar sürede kaynadı acaba ? Cevaplarsanız sevinirim...3 ay oldu olalı kendime en büyük yaptığım iyilik.
Sadece vajinoplasti oldum 1 ayda toparlandimSize sıkmak istemem ama hangi ameliyatları oldunuz. Ben vajinoplasti ve labioplasti oldum. Bugün 12. Günüm iki dikisim tek düştü . Birde dikisleriniz ne kadar sürede kaynadı acaba ? Cevaplarsanız sevinirim...
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende labioplasti olmayı düşünüyorum hangi doktora oldunuz ameliyat süreci nasıl hangi şehirde oldunuz bir de fiyatı ne kadar acaba bilgi verirseniz çok sevinirim kusura bakmayın biraz çok sordum ama isterseniz özelden de yazabilirsinizSize sıkmak istemem ama hangi ameliyatları oldunuz. Ben vajinoplasti ve labioplasti oldum. Bugün 12. Günüm iki dikisim tek düştü . Birde dikisleriniz ne kadar sürede kaynadı acaba ? Cevaplarsanız sevinirim...
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende labioplasti olmayı düşünüyorum hangi doktora oldunuz ameliyat süreci nasıl hangi şehirde oldunuz bir de fiyatı ne kadar acaba bilgi verirseniz çok sevinirim kusura bakmayın biraz çok sordum ama isterseniz özelden de yazabilirsiniz
Sizinle daha önce konuşmuştuk. Vajinoplasti ameliyatı sonrası cinsel perhiz kaç hafta sürdü. Birde ilk ilişki zor oldu mu, sonuçtan memnun musunuz? İstediğiniz darlık oldu mu acaba? Çok sordum ama cevaplarsanız sevinirim.Sadece vajinoplasti oldum 1 ayda toparlandim
İstediğiniz darlığa ulaştınız mı acaba bide ertesi gün işe gidebiliyor musunuz vajinoplastideSadece vajinoplasti oldum 1 ayda toparlandim
Merhaba darlık var mı ne kadara yaptırdınız acaba işe yaradı mı.Sadece vajinoplasti oldum 1 ayda toparlandim
Gercekten cok fark oluyor mu3 ay oldu olalı kendime en büyük yaptığım iyilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?