Vajinoplasti ve perine ameliyatı olanlar kadın doğum dr mu estetik cerrahami olmalıyım kararsızım .Bu ameliyati olduktan sonra sorun yaşayan varmı ?
Doktor önerisi olan lütfen yorumlarinizi bekliyorum.
Bu ameliyatları olupta doktorundan memnun olan ve olmayan arkadaşlar lütfen yardımcı olun .İstanbulda ariyorm.
K.K nde hep memnuniyet okudum ama dün gece bir dr sitesinde yorumlar buranın tam tersi aylarca iyileşmeyen hatta 6 ay eşiyle beraber olamayanlar var
Merhaba kusura bakmayinbir süre giremedim yeni görüyorum mesajinizi hala kararsızım hatta vajinoplasti mi yoksa sadece girişin yükseltilmesi darlık için yeterli olurmu bilemiyorum .Kadın dogum druna muayene oldum normal genişlik idrar kaçırmada yok dedi ama gaz çıkması gibi sorunlar yaşıyorum eşimin halinde nde anlaşılıyor
Bir doktorla daha görüşmek istiyorum sizin doktorunuz kimdi sonuc nasil ozeldende yazabilirsiniz .Bu arada cok geçmis olsun.
Vajinoplasti ve perine ameliyatı olanlar kadın doğum dr mu estetik cerrahami olmalıyım kararsızım .Bu ameliyati olduktan sonra sorun yaşayan varmı ?
Ben 3 ay önce Esra Cabuk Comerte ameliyat oldum vajinoplasti oldu.Instagramdan görüp geldim ben rastgele bir reklamdan görmüştüm ama iyiki Esra hocama ameliyattan olmusum:)
Merhaba şu an pandemi den dolayı biraz erteledim ama araştırıyorum Estetik cerrah İsmail Ermiş ve Macide Yakut ikisiyle görüşucem ve Turgay Karakaya kadın dogumcuylada görüşmek istiyorum.
Merhaba şu an pandemi den dolayı biraz erteledim ama araştırıyorum Estetik cerrah İsmail Ermiş ve Macide Yakut ikisiyle görüşucem ve Turgay Karakaya kadın dogumcuylada görüşmek istiyorum.
Hayırlısı olsun ben esra cabuk comerte oldum 20 gün oldu.Insan cesaretini zor topluyor muayene oldum vazgeçtim sonra cesaret alıp gittim.Insallah cabuk iyilesirim 3 ay sürüyor yazılan yerlerde.Pandemi beni etkilemedi hic hırsım kalmamıştı inşallah güzel sonuçlar alırım.
Hayırlısı olsun ben esra cabuk comerte oldum 20 gün oldu.Insan cesaretini zor topluyor muayene oldum vazgeçtim sonra cesaret alıp gittim.Insallah cabuk iyilesirim 3 ay sürüyor yazılan yerlerde.Pandemi beni etkilemedi hic hırsım kalmamıştı inşallah güzel sonuçlar alırım.