Vajinusmus hastası

Kul kedisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
2
0
1
34
Herkese merbaha ben vajinusmus hastasıyım 2 yıllık evliyim ve bu illeti yenemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 😥

Tek başına da yenen var ama ben tek başına yenemedim, tıp fakültesinde cinsel işlev bozukluğu vardı orda tedavi oldum. Mutlaka vardır yaşadığınız yerde ücretsiz yerler araştırın derim

Bence doktora gitmelisiniz bu iş üzerine sertifika almış. Evde halletmek isterseniz o da olur ama ben evde yapamamıştım doktorla yendim 🤔

Merhaba 🌷
Ben evde kendim yenenlerdenim.
Dilatör seti aldım ve hindistan cevizi yagiyla ve zeytinyağıyla çalıştım. En son dilatorde ugutusrucu krem kullandım.. 5 günde yendim 😍 Tavsiye ederim bu şekilde, inanın korkulcak bişey yok yeter ki kendinize inanın.

Allah razı olsun hepinizden beni düşünüp yazmışsınız doktora gittim seti ordan doktor verdi ama saatlerim ve izin günün doktorla uyusmuyo hicbisekilde o yüzden kendim evde halletmem lazim bide malum doktorlar çok pahalı o imkanım da yok

Allah razı olsun hepinizden beni düşünüp yazmışsınız doktora gittim seti ordan doktor verdi ama saatlerim ve izin günün doktorla uyusmuyo hicbisekilde o yüzden kendim evde halletmem lazim bide malum doktorlar çok pahalı o imkanım da yok
Halledersiniz bence yeterki kararli olun eşiniz destek versin 💪

Bu konuyla ilgili açılan konuları okuyup yeterli bilgiyi alabilirsiniz yeni konu açıp zaman kaybetmeye gerek yok bence

Ben evde kendi kendime yendim .Öncelikle işin kesinlikle zihin ile alakalı olduğunu çözmemiz gerekiyor. Dr. Cem Keçe'nin 10 adımda vajinusmusu yenme diye bir kitabı var öncelikle bu kitabı temin edin ve nefes egzersizlerine çok önem verin .Bu işin sırrı doğru nefes almak ve doğru kasları rahatlatmak.Unutmayın kaslara ne kadar oksijen giderse kaslar o kadar rahat olur ve gevşer .Kitaptaki egzersizleri yaptıktan sonra kendinize bir dilatör seti edinin.Ben n11 den aldım.Setin içinde 4 tane dilötör var boyut boyut kendiniz alıştıkça bir büyüğüne geçiceksiniz.Set ilk geldiğinde ben bunları nasıl yapacağım diye endişelenmediim değil.Ama asla pes etmedim hep mücadele ettim .Yapamadığım zamanlar pozisyon değiştirdim kendimi rahatlatmaya odaklandım.Yeri geldi ağlaya ağlaya denedim ama neticede başardım .Çünkü hiç pes etmedim ve bunun tamamen zihnimle alakalı olduğunu çözdüm ve hep zihnimi iyileştirmeye ve orayı sakinleştirmeye çalıştım.Birinci dilatörden başladım , bunları kullanırken bolca bebek yağı sürüyordum hem kendime hem dilatöre ve başlamadan önce mutlaka kitap da olan cd egzersizlerini dinliyordum , nefes egzersizlerini yapıyordum.Kitapta olan cd egzersizini temin edemeyeceğim için kendim bir fon müzik ile sesimi telefona kaydettim ve sık sık onu dinledim gerçekten çok rahatlatıyor.Daha sonrasında kendime uygun ortamı sağlıyordum ilk başlarda eşim ile değilde tek başıma yapmak istedim .Yapamayınca morelim inanılmaz bozuluyordu ve yapıncada çok mutlu oluyordum.Eğer yapamazsam başka çözümler arıyordum.Pozisyon değiştiriyordum kendimi daha fazla rahatlıyordum biraz ağlama krizi yaşıyordum sonra rahatlayınca tekrar deniyordum bu süreçte canım acımıyormuydu tabiki acıyordu ama dilatörü yerleştirdikten sonra müzik dinliyordum güzel komik anılarımı hatırlamaya çalışıyordum .Kafamı dağıtmaya çalıyordum oraya odaklanmayınca düşünmeyince acının tamamen yok olduğunu fark etttim ve hep böyle devam etmeye başladım .Böyle böyle 4 dilatörü başardım eşimle denemeye başayınca ilk seferde tabiki zorlandım hatta pes etmek üzereydim ve o an ağlamaya başladım .Ben üzülüncede eşim beni güldürmeye çalıştı ve o an tekrar farkettim ki başka bir duyguya odaklanınca hissetmiyordum .Sonra bir güç geldi be kendimi rahatlamaya devam ettim nefes al ver al ver rahatla rahatla gevşeee derken bu iş oldu ve kendime inanamadım .Her zaman bende bir problem olduğunu ve bedenimin bunun için uygun olmadığını düşünüyordum .O an 7 ay boyunca üstümde taşıdığım yükü oracıkta bıraktım.Gerçkten çok ama çok zor bir süreç.Allah düşmanımın başına vermesin bu süreçte eş desteğide oldukça önemli .Bende bu süreçte hep okuyarak araştırarak kendime çözümler bulmaya çalışarak geçirdim.Belki birilerine faydam burada .Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım .Asla pes etmeyin ve sıkı çalışın , egzersizleri gereksiz görmeyin ,tembellik etmeyin ne kadar sıkı çaılışırsanız o kadar erken olumlu sonuc alırsınız.

Merhaba, ben de 2 yıldır evliyim. 1 yıl kadar uğraştım kendisiyle. Farklı bir şehirde tedavi oldum fakat yeterince sonuç alamadım. Bir ilerleme oldu ama diyeyim. Sonucu ben kendi kendime getirdim aslında. Kendimi şartlamadım, akışına bıraktım birkaç hafta. Tatile gitmiştik, döndükten sonraki gün başarabildim. Zihnin boş ve rahat olması gerekiyor. Emla krem de yardımcı olacaktır sana. Başlangıçta kullanmıştım ben.

Herkese merbaha ben vajinusmus hastasıyım 2 yıllık evliyim ve bu illeti yenemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 😥
Merhaba. Bende 4 yıllık evliyim aynı sorunu yaşadım saçma yerlere para verdim kesinlikle 3 günde kesin çözüm gibi şeylere inanmayın.
Ben düzenli seanslar ile bu problemi aştım çok şükür psk.dan.gul Zuhal Kayhan dan yardım aldım. Haftalık Online seanslar ve ödevlerle çözüldü bu bir süreç sabırla ödevlerinizi yaptığınızda sizde çözüme ulaşacaksınız ve Rabbim bu mutluluğu size de yaşatsın dilerim 😇 İnstagramda çok aktif değil ama çok ilgili mesajlara dönüş yapıyor seanslarda çok ilgili arkadaşınızla sorununuzu çözmeye çalışıyor gibi hissediyorsunuz Allah ondan razı olsun 🙏🏽

Merhaba, ben de 2 yıldır evliyim. 1 yıl kadar uğraştım kendisiyle. Farklı bir şehirde tedavi oldum fakat yeterince sonuç alamadım. Bir ilerleme oldu ama diyeyim. Sonucu ben kendi kendime getirdim aslında. Kendimi şartlamadım, akışına bıraktım birkaç hafta. Tatile gitmiştik, döndükten sonraki gün başarabildim. Zihnin boş ve rahat olması gerekiyor. Emla krem de yardımcı olacaktır sana. Başlangıçta kullanmıştım ben.
emla kremini eczaneden mi temin etmeliyiz?

Evet eczaneden ama fiyatı baya yüksek sanırım bence anestol de işinizi görür ben anestol kullanıyordum emla da almıştım ama çok yanma yaptı onu kullanmadım 🧐

Merhaba tek yapman gereken şey psikolojik olarak o duvarı aşmak bende 1aydır vajinusmustum bu hafta yendim gerçekten zor değil mutlaka ayna ile vajinanı şncele ve açıldığına kendini ikna et parmak egzersizi ben yapamadım eşim bana yaptı ondan bile canım yanıyordu jel aldık jel ile yapınca acı azaldı ben dilatör hiç kullanmadım direkt eşimle denedim çok kere içine alamadım en son jel ve nefes egzersizi ile oranın açıldıpını hayal ederek içime aldım ve sonrası geldi zaten sadece cesarete ve bilgiye ihtiyacın var korkma orası bunun için var 🙏🏻🙏🏻

Back
X