• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus aşılama

8 senedir evliyim. Vajinusmus rahatsızlığım nedeniyle birlikte olamıyoruz.defalarca kadın doğum doktorlarına gittim. Psikiyatri gittim aylarca Psikolog gittim. Hepsi hiç bir sorun yok engel yok dedi. Parmak egzersizleri yapabiliyorum ama ilişkiye giremiyorum. Geçen sene üniversite de bir profesöre gittim.oda bir engel yok istersen aşılama yapalım. Kabul ettim yaotik tutmadı. Başka bir profesöre gittim oda bir sorun yok fiziksel olarak 2.kez deneyelim dedi.onuda kabul ettim oda tutmadı. Ikiside anestezi altında yapıldı tüm işlemler. Kasım da tüp bebeğe çağırdılar ama onda çok tedirginim. Vajinusmus yenmek için çözüm arıyorum ama bulamıyorum. En son çare bunun için hocaya gitmeyi düşünüyorum artık onlarda güvenmiyorum ama içimde gitmem gerektiği hissi var. Hacamat yaptırsam fayda olur mu.

ne yapayım nasıl yapayım bir yol gösterecek biri var mı.
Canım diltatör set al hemen ve uyuşturucu sprey onu içine ve dışına sık diltatör ile dene illa 4. Boyu alacağım diye uğraşma 3 boy aldıktan sonra eşinle denemeye başla gene sprey eşliğinde

Doktor Nazife Ergen'e gittim. 2 haftada 4 seansta yendim. Canım hocaya gitmek nedir? İstanbul Fenerbahçe'de yeri online'de veriyor, uzaktaysan öyle yap. Ben gittiğimde bana başarı hikayeleri okumuştu. İçimden "bunlar gibi değilim, ben yenemeyeceğim" demiştim. Yani sana şunu söyleyeyim; ben yendiysem herkes yener. 🥰 Ücretini ara ama inan ki yenince ne versen helali hoş olsun diyorsun. Öyle hocalar, hacılarla olmaz; kendine kötülük yapma, doktora git.
Ücret sorun değil gerçekten çözüm olsun. Çalışıyorum. Hoca da artık çözüm bulamayınca acaba gideyim mi diye düşündüm bu yaşıma kadar hiç gittiğim yo

Back
X