• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajınusmus hk

leopard12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
102
Puanlar
53
Merhaba hanımlar,
Forumda Nazife Ergen hakkında yapılan yorumlara debk geliyorum. Lütfen samimi biri yazsın. Doktor hanıma giden var mı?Gerçekten yazılanlar doğru mu yoksa reklam için yazılan şeyler mi? Zaten yeterince yoruluyor insan bu hastalıkla insanları kandırmayın lütfen.

Bütün yorumlar doğru birebir onunla bu rahatsızlıgı çözüme ulaştırdım.

Merhaba hanımlar,
Forumda Nazife Ergen hakkında yapılan yorumlara debk geliyorum. Lütfen samimi biri yazsın. Doktor hanıma giden var mı?Gerçekten yazılanlar doğru mu yoksa reklam için yazılan şeyler mi? Zaten yeterince yoruluyor insan bu hastalıkla insanları kandırmayın lütfen.
Merhaba 3,5 yıldır Vajinusmus problemiyle uğraşıyorum internetten Nazife Ergen Micozkadıoğlunu buldum ve online terapi aldım görüntülü görüştük çok sıcakkanlı güleryüzlü içimi o kadar rahatlattı ki bütün endişelerim korkularım hepsi gitti kendi bedenimi tanımamı sağladı toplum algısıyla doğru bildiğim yanlışları düzeltti 4. seansta eşimle ilişkiye girmiştik bile inanamadım sevinçten oturup ağladım bu kadar sene sırtımdan kocaman bir yük kalktı resmen kendime özgüvenim geldi hayata daha mutlu bakıyorum artık Nazife hoca benim şansım oldu bu problemi yaşayanlarada umut olsun :)

Back
X