Merhaba,
Yani şöyle ki öncesinde gerek bu forumda gerek başka sitelerde çok şey okudum ve vajinusmusun dereceleri var. Ben kendi kendime denedim ancak yenemedim, parmak egzersizi fikri bile bana çok ürkütücü geliyordu ve doktora gitmeye karar verdim. Önce muayene yapıldı ki ben muayeneden bile aşırı korkuyordum. Benim kızlık zarı denilen yer zaten normale göre daha kalınmış. O yüzden bunun için ufak bir operasyon geçirdim, 1 ay kadar sonra seanslara başladık. Seanlarda benim vajinusmus derecemin en yüksek seviyede olduğu ortaya çıkınca akapunktur ve hipnoz uygulandı rahatlamam için. Sonrasında ki mantık aslında inceden kalına doğru vajinanın aslında sahip olduğu o boşluğu kendi beynimize kanıtlama durumu. Haa bunu kendi kendine başarabilenler var bide benim gibi dıştan desteğe ihtiyacı olanlar var. Bu sekilde 5. seanstan sonra yapabilmiştim. Tabiki hemen süper bir hal almadı ama öğrendiğim nefes teknikleri ve duruş teknikleriyle üzerine 3-4 ay daha çalışmalar yaptım çubuklarla (onların tıbbi isimlerini unuttum).
Yani söylemem gereken şu ki herkes aynı değil, herkesin seviyesi aynı değil, anatomik olarak farklılıklar var bu yüzden yapamıyorum bende sorun var demek yerine güvenebileceğiniz şekilde yardım almaya açık olun. Eşiniz sizinle gelmese , desteklemese ya da saçma bulsa da bunu kendiniz için yapın.
Ben maddi olarak vereceğim parayı çok bulup sürekli ertelemiştim ama öyle pişmanım ki geçen 1,5 sene için.
aslında buraya yardıma ihtiyacı olan var mı diye sorarken şöyle de bir durum var : ben bu tedaviyi başarırsam bir başkasına da eğer imkanı yoksa maddi olarak yardımda bulunacagım diye kendime söz vermiştim. Yani tedavi olmayı isteyip gercekten maddi imkanı olmayan varsa elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim