- 18 Nisan 2025
- 35
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi nefertiti16
-
Şuanda tedavi için para biriktiriyorum . Ama çocuk 9 ayda geliyor . Yavaş yavaş alırsın eşyalarını. Ama vajinusmus için doktorum taksit yapmıyor. Çok araştırdım. 40 bin istiyor . Ben 40 bini şak dadanak çıkarıp önüne koyamam . Herkesin maddi durumu farklı. Bilmem anlatabildim mi şimdi ?Çocuk doğurup bakacak maddi gücünüz var, tedaviye mi para bulamıyorsunuz? Daha ucuz??
Önceden giriyordu ama şimdi bu teşhis konulani 3 ay falan oldu . 3 aydir ki girmiyor diyor. Ben vajinusmus deyince çok korktum çünkü. Ama vajinal ultrasonda kizlik zari neden bozulmadı anlamadim. Sonuçta rahime kadar ilerliyor. Sağ sol yapıyor normal bir zarsa bozulmasi lazım değil mi?Esin bilmiyor mu içine girip girmediğini. Bence tedavi olma hamile kalma. Burda bu sorunu yaşayan çok kişinin konusunu okudum, yardımcı olacaklardır
Doğru diyorsun böyle çocuğum olmayacağını biliyorum . Ama alıştırma gibi düşünün.Vajinismusu yenmeden hamile mi kalmak istiyorsunuz? Hayattan evlilikten zevk alin once eger hamile kalirsaniz nasil dogurcaksiniz? Simdi tedavi olmazsaniz cocuktan sonra hic olmaz.
Biz giriyoruz sanıyorduk ama doktorlara göre zar normal bir zar içeri bisey girse hemen bozulur diyorlar . O yüzden cinsel birliktelik yaşamamışsiniz diyorlar. Ama ben bu tanı konulmadan önce vajinal ultrason yaptırdım karnım ağrıdığı için acilde . Ve kizlik zarina hiç bisey olmadı. Ben bunu soruyorum . Vajinal ultrasonda kizlik zarim niye bozulmadı sonuçta rahime kadar ilerliyor ve sağ sola çevriliyorİlişkiye giriyormuşsunuz ama nasıl girmiyormuşsunuz? Anlamadim orasını. Zar çok mu esnekmiş? Tek mesele zarsa ameliyat vs çözüm değil miymiş?
İyi bir cinsel ilişki olmadan hamilelik hiç mantiklı değil. Hamilelik ve doğumdan sonra olmayan ilişki de gidiyor çünkü burada çok örneğini okuduk.
Hamile kalmadan önce bu meseleyi halletmelisiniz.
Boyle cocugu olanlarda var dikkatli olmak lazim. Vajinismuslu hamile kalip sonrasinda bu hastaligi yenemeyen cok var. Burdaki vajinismus grubunda da gormustum sanirim boyle biriniDoğru diyorsun böyle çocuğum olmayacağını biliyorum . Ama alıştırma gibi düşünün.
Sizin beyanınıza odaklanarak yaptığım yorum bu. 2.5 yıldır var olan bir sorun var, yeni peyda olmamış ki bir anda çıkarıp 40 bini veresiniz?Şuanda tedavi için para biriktiriyorum . Ama çocuk 9 ayda geliyor . Yavaş yavaş alırsın eşyalarını. Ama vajinusmus için doktorum taksit yapmıyor. Çok araştırdım. 40 bin istiyor . Ben 40 bini şak dadanak çıkarıp önüne koyamam . Herkesin maddi durumu farklı. Bilmem anlatabildim mi şimdi ?
Dilerseniz sizde yargılamayı bırakıp sorduğum soruya odaklanabilirsiniz . Tabi odaklanma sorununuz yoksa .
Doktora söylediniz mi bunu ne dedi?Biz giriyoruz sanıyorduk ama doktorlara göre zar normal bir zar içeri bisey girse hemen bozulur diyorlar . O yüzden cinsel birliktelik yaşamamışsiniz diyorlar. Ama ben bu tanı konulmadan önce vajinal ultrason yaptırdım karnım ağrıdığı için acilde . Ve kizlik zarina hiç bisey olmadı. Ben bunu soruyorum . Vajinal ultrasonda kizlik zarim niye bozulmadı sonuçta rahime kadar ilerliyor ve sağ sola çevriliyor
Ben alttan muayneden çok korkuyorum . Ve kendimi kasıyorum. Ama ilişkide. Önceden kasmıyordum. Vajinusmus teşhisi koyduktan sonra korktum kasmaya başladım.Boyle cocugu olanlarda var dikkatli olmak lazim. Vajinismuslu hamile kalip sonrasinda bu hastaligi yenemeyen cok var. Burdaki vajinismus grubunda da gormustum sanirim boyle birini
Hayır böyle de çocuğunuz olabilir. Burada örnekleri var. Ama bu sorunu çözmeden hamile kalmak ne kadar mantıklı sizce?Doğru diyorsun böyle çocuğum olmayacağını biliyorum . Ama alıştırma gibi düşünün.
Acaba esinizin mi ereksiyon problemi var ya da kucuk mu o yuzden zariniz duruyor olabilir mi? Belki problem sizde degildi size boyle soylendigi icin psikolojiniz etkilendiBen alttan muayneden çok korkuyorum . Ve kendimi kasıyorum. Ama ilişkide. Önceden kasmıyordum. Vajinusmus teşhisi koyduktan sonra korktum kasmaya başladım.
Özelden yazar mısın bana ben yeni üye oldum . Bilmiyorum .Acaba esinizin mi ereksiyon problemi var ya da kucuk mu o yuzden zariniz duruyor olabilir mi? Belki problem sizde degildi size boyle soylendigi icin psikolojiniz etkilendi
Vajinusmus deyince ben korktum . Ve elim ayağım birbirine dolaştı. Aklıma gelmedi söylemek inanın.Doktora söylediniz mi bunu ne dedi?
Bende bunu anlamıyorum zaten . Nasıl oluyor buSon 3 aydır olmuyor demişsiniz. 2 senedir ilişkiye girmişsiniz dediğine göre. O zaman nasıl vajinusmus olacaksınız ki?
Ayrıca siz ve eşiniz ilişkiye girdiğinizi nasıl anlayamıyorsunuz aşırı tuhaf değil mi? Her neyse bence cinselliği çözmeden bebiş düşünmeyin.
Tam düşündüğüm gibi sizde konuya odaklanamama sorunu var . 3 aydir bu teşhis konuldu . Yani önceden biz cinsel birliktelik yaşadığımızı sanıyorduk ama doktorlara göre hayırSizin beyanınıza odaklanarak yaptığım yorum bu. 2.5 yıldır var olan bir sorun var, yeni peyda olmamış ki bir anda çıkarıp 40 bini veresiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?