• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus ile hamile kalan var mi ? Deliricem artik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamile tabi kalırsınız burda vajinismus olup kalanlar var . Ama siz bu işi çözmeden bebek olursa bütün ilişkiniz etkilenir.iyi yönde değil. Ayrıca biz girdiğini sandik olamamasi ilginç yani siz anlamadiniz diyelim imkani yok ama eşiniz nasil bilmiyor. Önce tedavi olun, buradaki vajinismus gruplarına bakin. Benimde ilk basta olmadi korktum kastim. Kayganlaştiriciyi bolca kullanınca oldu . Bu sorun cözülüncede hemen bebek yapmayın biraz ilişkiye alışın

Hamile tabi kalırsınız burda vajinismus olup kalanlar var . Ama siz bu işi çözmeden bebek olursa bütün ilişkiniz etkilenir.iyi yönde değil. Ayrıca biz girdiğini sandik olamamasi ilginç yani siz anlamadiniz diyelim imkani yok ama eşiniz nasil bilmiyor. Önce tedavi olun, buradaki vajinismus gruplarına bakin. Benimde ilk basta olmadi korktum kastim. Kayganlaştiriciyi bolca kullanınca oldu . Bu sorun cözülüncede hemen bebek yapmayın biraz ilişkiye alışın
Peki vajinal ultrasonda kizlik zari neden bozulmadı.

Ben alttan muayneden çok korkuyorum . Ve kendimi kasıyorum. Ama ilişkide. Önceden kasmıyordum. Vajinusmus teşhisi koyduktan sonra korktum kasmaya başladım.
Zar vajinal ultradonla da bozulur. Belki ultrason bir tık ince mi geldi penise göre bilemedim. O yizden zarar görmemiş olabilir.
Ultrasona izin verdiysen Vajinismus u büyük ölçüde aşmışsındır canım. Ben vajiyi yeneli bir sene olacak neredeyse ama o ultrasondan hala nefret ediyorum tansiyonum düşüyor onu görünce

Zar vajinal ultradonla da bozulur. Belki ultrason bir tık ince mi geldi penise göre bilemedim. O yizden zarar görmemiş olabilir.
Ultrasona izin verdiysen Vajinismus u büyük ölçüde aşmışsındır canım. Ben vajiyi yeneli bir sene olacak neredeyse ama o ultrasondan hala nefret ediyorum tansiyonum düşüyor onu görünce
Bende 1 kez yaptırdim ama bu teşhis konmadan önce . Hayır daha ince falan değil ama ben nasıl bozulmadı onu anlamadım gitti . Şimdi vajinal ultrason yaptırmaya korkuyorum. Bu teşhis konulduğundan beri.

Ben sizin dediğinizden hiçbir şey anlamadım kusura bakmayın. Ne demek daha kızlık zarım bozulmadı ama hamile kalmak istiyorum? Gerçekten çok garipsiniz. Bir erkek nasıl anlamaz vajinanın içine girip girmediğini? Ya da siz? Ve çocuk istiyorsunuz... O kadar enteresan bir soru ki troll olduğunu düşünmek istiyorum.

ya ilişkiye girip gitmemek öyle bilinmiyecek bir sey değil ki?? baska doktora gidin bence. ayrıca ben de tedaviyi karşılayamıyorken bebek isteminizi saçma buldum. cünkü bazen cocuk için de şak diye 40 bin çıkarıp vermeniz gerekiyor. 9 ayda alırım, yaparımla olmuyor. yeni anne tecrübelerimle söylüyorum bunu.

Peki vajinal ultrasonda kizlik zari neden bozulmadı.
Neden önemli ki bozulup bozulmaması belki esnektir biseydir biseydir. Yani bozulunca ne olacak buna neden takılıyorsunuz ilişki icin ya da bebek için zarın etkisi yok. Tabi bazi ilişkiler için. Kendi kendinizi bu moda sokmayın siz ilişkinize bakın kızlık zarına takılmayın. Belkide daha önce yapıyorduk ama yanlışmis dediğinizde de ilişkiye giriyordunuz .zar kısmını kafadan çıkarın ama bebeğide erteyin biraz

Tam düşündüğüm gibi sizde konuya odaklanamama sorunu var . 3 aydir bu teşhis konuldu . Yani önceden biz cinsel birliktelik yaşadığımızı sanıyorduk ama doktorlara göre hayır
Daha ilişki yaşayıp yaşamadığının farkında bile olmayan, aylardır penisin nereye ve nasıl girdiğini idrak edemeyen birinin başkasına odaklanma tespiti koyması da ne bileyim… 😐

Daha ilişki yaşayıp yaşamadığının farkında bile olmayan, aylardır penisin nereye ve nasıl girdiğini idrak edemeyen birinin başkasına odaklanma tespiti koyması da ne bileyim… 😐
Bence ilişki yaşaniyordu yani bir erkek bilmez mi ya da kadın girmediğini hissetmez mi.? Erkek görüyor en azından eliyle bile girdirebilir. Bence kızlık zari durduğu icin ilişki yaşamamışsinz denilmiş. Yoksa çok saçma zaten tek bir yer var girilecek onu nasil bilemezler

Bence ilişki yaşaniyordu yani bir erkek bilmez mi ya da kadın girmediğini hissetmez mi.? Erkek görüyor en azından eliyle bile girdirebilir. Bence kızlık zari durduğu icin ilişki yaşamamışsinz denilmiş. Yoksa çok saçma zaten tek bir yer var girilecek onu nasil bilemezler
Doktorun söylediğiyle tereddüte düşüyorsa üye de emin değil yaşadığı şeyden pek. Şu an bana bir doktor böyle dese kafayı yemiş herhalde derim. Zar duruyor olabilir, o ayrı, ilişki yaşamamak ayrı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X