vajinusmus muyum korkuyorum yardııımmmmmmmmmmm

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
bu saatte delirdin mi kızım demeyin, çünkü ben tedirginim. 5 ay sonra düğünüm var ve vajinismus olduğumu düşünüyorum yani ilk gece korkum var böyle vajinismus ile ilgili konular okuduğumda bile korkuyorum tiksiniyorum , kuaförde ağda yaptırırken bile çok tedirgin oluyorum parmak egzersizi diye bi şey duydum ama daha duyar duymaz ürperdim yapamam çok ürküyorum nolur yardım sürekli bunu düşnüp duruyorum

Dur daha naptın ya, daha evlenmemişsin bile korkutma kendini
Ben de bekarım dediklerim ne kadar etkili olur bilemem ama o dediğin korku her bekar kızda var ve evlilik günü yaklaşınca daha da gün yüzüne çıkıyo.
Bilmediğin bi'şey olduğu için tedirgin oluyosun şuan acıyacak mı vs diye ama bu senin sakin olmanla alakalı. Yani kendini kasma=acı...
Saçma gelecek belki ama çevremde evlenen arkadaşlarım olduğu için ve vaji.rahatsızlığı geçirdikleri için soruyorum; mesela o bölgeye kendin dokunabiliyo musun? Aynayla bakabiliyo musun? Benim arkadaşlarım bunları yapamıyolardı hatta aynayla bakarsam bayılırım diyen vardı.

Ağda yapılırken ki olaya takılma annemin 25 yaşında kızı var geçen doktora kontrole gittik o bile kasıldı. Onun dediğin şeyle alakası yok yani. Atmosfer, tanımadığın insana açıyosun vs geriliyosun ister istemez. Ama evlendiğinde karşındaki insan tanıdığın, bildiğin, aşık olduğun ve seni incitmeyecek biri olacak.

Uzun lafın kısası düşünme, düşündükçe korkarsın akışına bırak

Değilsindir bendede aynı hatta kat be kat fazlası vardı bu korku yüzünden nikahimda rezil oldum. .beş gün sonra oldu bu parmak egzersizi korkum hala var..hatta hamileyim geçen doktor vajinal fitil verdi ben adam ağladım ben yapamam diye ama inan şaka değil ciddi ağladım ilk ilişkide zor oldu diye 3 gün bekledim bi cesaret yaptım. .ben neyim çözemedim ama vajinismus olanlar uzun süre yapamıyor ben beş gün sonra yaptim kayganlastirici sayesinde ama inan o kadar böğürdüm filan değmezmis ağrı filan olmadı. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bu korkunun daha yaşamadan oluşacağını sanmıyorum ilk defa yaşayacağın, eşine ilk defa kendini açacağın ve utanacağın için böyle bir his yaşıyor olabilirsin

madem kendini hazır hissetmiyorsun bunu söylersin müstakbel eşine evlendikten sonra,, kendini zorlama,, belki de evlendikten sonra bir flört aşamasında girmeniz gerekiyor, yani liseli aşıklar gibi, bırak herşey yavaş yavaş gelişsin,,,,
tedirgin olma, ve kendini zorlama, eşini mutlu etmek için,,,,
bırak o seni muutlu etmeye çalışsın mutlu kadın= mutlu evlililk :)

canım benim ben bekarım evlenmeme de daha var bende arada görünce o konuları okuyorum ve fark ettimki o tarz şeyleri okudugum zaman korkmuyor olsamda korkuyorum yani iyi degil bana kalırsa o tarz şeyleri okumak herkesin başına gelen şey illa sanada gelecek diye bi kaide yok bak ilk gece hamile kalan insanlarda var çok kötü birşey olsa insanlar neden cinsellik yaşasınlar zevk alsınlar böyle düşün bu durumu ve herşeyi okuma yaşamayı tercih et allah korusun beynine böyle şeyler yerleştirerek zorla vajinusmus olursun o yüzden yerinde olsam kendimi aşık olduğum adamın kollarına bırakır ve anın tadını çıkarırdım şimdiden böyle düşünme sebgiler mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…