Vajinusmus muyum:((

Coco Chanel

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
26
4
39
arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza. 9 aylık Evliyim. 1 hafta önce Dr,a gittim ve dr. Hala bâkire olduğumu kızlık zarımın esnek bi Yapıya sahip ve normalden kalın olduğunu söyledi. Şuna korkudan kendimi kasıyorum. Ve ilişkiye giremiyorum kendimi kalmaktan:KK43: lütfen yardım edinnnn!

Doktora gittikten sonra mı başladı bu problem anlamadım. Hiç ilişkiye giremediyseniz 9 ayda evet vajinismus.

9 aydır ilişki hiç olmadıysa vajinismussundur.
Jinekoloji bölümünde Vajinismus başlığı var uğramanı öneririm.

Pozisyonun literatürdeki adını bilmiyorum, kama sutra okumadım. Ama sen üstte olursan, esnek yapıyı daha fazla zorluyor. Partnerin otururkene sen üstte olcan yani.
İkiniz için de ön sevişmeyi uzun tutarak deneyin senin üstte oldugun pozisyonları.

Dr'a gitmeden önce ilişki oldu mu?
Anlamadık ki derdini.

Canım eşiyle normal cinsel hayatı devam ediyor doktora gitmiş ama kızlık zarının bozulmadığını anlamış hala bakire gözüküyormuş esnek sanırsam :KK14: bu arada 9 aydır cinsel ilişkiye giripte doktordan sonra giremiyorsan pek vaji denemez o_O

Ben olduğunu düşünüyordum. Ama esnek olduğu için öyle düşünmüşüz Dr.da öyle söyledi. Şimdi kızlık zarını kalın ve esnek OLDUĞUNU duyunca korkuyorum şimdi.

Sen vajinismus degilsin.
Zar esnek olabilir.. Bazi insanların öyle oluyor.
9 aydir iliskiye duzenli girip sonra bakire oldugunu ogrenince girmemen vajinismus degildir ki.
Neden korktugunu da anlamadim..

Canım eşiyle normal cinsel hayatı devam ediyor doktora gitmiş ama kızlık zarının bozulmadığını anlamış hala bakire gözüküyormuş esnek sanırsam :KK14: bu arada 9 aydır cinsel ilişkiye giripte doktordan sonra giremiyorsan pek vaji denemez o_O

Ama bak altta da olduğunu düşünüyordum diyor.
Belki de tam birleşme sağlanamıyordu.

Zarın kalın olduğunu duyunca korkum başladı:KK43:

Korkma dogumda yirtiliyor o zar.. Sana bir zarari yok ki. Hem ne güzel iste mikrop kapmazsin. Evlendigimde bi denize gittim diye hayatim kabusa döndü. .
Rahat ol. Eski normal yasamina devam et. Ayrica nicin doktora gittiniz?

Adetim gecikti. Ki hep düzenlidir. Bebiş mi var acaba dedik:) gitmişken bi de muayene edelim dedi doktorum. sonrası anlattığım gibi cnm

9 aydır ilişkiye giren vajinismus mu olur ? Ayrıca bir insan kızlık zarının esnek olduğunu öğrenip neden korkuya kapılır ? Ufak bir müdahale ile zar yırtılması kolayca sağlanabiliyor. Korkulacak birşey yok.

X