evet kızlar dedıgınız gıbı oldu denedık acı duydum yapamadım vee aynı duruma gerı gıttık gıbı moralım sıfırrr
canım o doktorun ismini yazabilir misin ben uşaga yakın sayılırım bir de ücretiniüzüldüm canım, burada okuduklarımdan sonra üye oldum da diyebilirim, yardımcı olabilmek adına, ama burada isim verirsem reklam olur mu bir sakıncası var mıdır bilemiyorum, bir arkadaşım sorunundan tek seansta kurtulunca inanamadım 4 seans 8 seans yazanlardan sonra, ama kesinlikle kurtulduğunu söylüyor, Uşak'a yakın olanlar için yardımcı olmak isterim, eğer buraya doktor ismi yazabiliyorsam tabii ki, cevaplarınızı bekliyorum, umarım en kısa zamanda derman bulursunuz dileklerimle...
teşekkür ederim canım saolDr. Bülent YAZGAN, Uşak
fiyat konusunu bilmiyorum, o konuda kendisiyle konuşmanız daha faydalı olacaktır, çünkü herkesin rahatsızlığı farklı nedenlerden kaynaklanabilir, iletişim bilgileri internette çıkıyor, en azından bir telefonla bilgi alırsanız yararınıza olacağını düşünüyorum, umarım en kısa zamanda kurtulursun bu dertten
--------------------------------------------------------------------------------
3 yıl vajinismus kabusuyla yaşadım ağlamadığım günü hatırlamıyorum öyleki var olan adet düzensizliğim umrumda bile değildi umrumda olan tek şey eşimin sabrının bir gün taşabileceği ihtimaliydi hatta boşanmayı bile teklif ettim ve bu konuda ısrar ettim ama sevgimiz ve sabrımız kazandı kegel egzersizine inanmıyorum vajinismuslu hiçbir kadın bunu yapamaz ben yapamazdım.... nasılmı başardım:) bu sitenin forum kısmında haydar dümen reçetesini okudum önce bunun işe yarayabileceğine inandım sonrada işe yaradı yani önce beynimde bitti acı yok en azından ruhunuzun çektiği acı yanında eğlence kalıyor zaten ben acı olmasındanda korkmazdım hatta eşime beni bıçaklasan aşkımız için gıkım çıkmaz ama bu öyle bir belaki kasılıyorum derdim içki bile içmiştim bunun için :) kızlar tüm samimiyetimle söylüyorum bunu yenersiniz şu reçeteyi sizde deneyin ve olacağına inanın ilk denememizde olmadı sonraki gün oldu inanamadımsevinçten ağladım ..........Şimdi hamile kalamıyorum inanın bu daha büyük bir acı benim için dua edin lütfen adet düzensizliğim var 2 yada 3 ayda bir adet olabiliyorum çözüm arıyorum ve sizlerden duanızı istiyorum allah sizide bu sıkıntıda kurtarsın ve şuan yaşadım sıkıntıyı yaşatmasın ...
arkadaşlar kesinlikle başkalarının düşüncelerini boş verin bende ilk evlendiğimde 3 ay ilişkiye giremedim çok kötü bi duygu çok sıkıldım bunladım Allahtan eşim çok anlayışlıydı herkez bişe dedi ama en sonunda bi pisikologa gittim söyledim 2 tane hap verdi korku hapı dedi adına ilişkiye girmeden 20 dakika önce yut dedi bende yuttum sonradaaa olan oldu inanın sanki hapkar beni uyuşturdu hiç gıkım bile çıkmadı okadar kaçan ben kedi gibi oldum acayip gevşedim ve oldu sonrada halime güldüm bumuymuş dedim sakın korkmayın hemen bi pisikologa gidin hemen halledin zaten bi kere kullandım o hapı sonra baktım hiç bişi yok pisikolojikmen beyn,m kabullendi ve hapı kullanmadan ilişkiye girdik sonra hemen bi uzmana görünün.....
arkadaşlar kesinlikle başkalarının düşüncelerini boş verin bende ilk evlendiğimde 3 ay ilişkiye giremedim çok kötü bi duygu çok sıkıldım bunladım Allahtan eşim çok anlayışlıydı herkez bişe dedi ama en sonunda bi pisikologa gittim söyledim 2 tane hap verdi korku hapı dedi adına ilişkiye girmeden 20 dakika önce yut dedi bende yuttum sonradaaa olan oldu inanın sanki hapkar beni uyuşturdu hiç gıkım bile çıkmadı okadar kaçan ben kedi gibi oldum acayip gevşedim ve oldu sonrada halime güldüm bumuymuş dedim sakın korkmayın hemen bi pisikologa gidin hemen halledin zaten bi kere kullandım o hapı sonra baktım hiç bişi yok pisikolojikmen beyn,m kabullendi ve hapı kullanmadan ilişkiye girdik sonra hemen bi uzmana görünün.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?