- 17 Nisan 2025
- 141
- 141
- 18
- 31
- Konu Sahibi yardimistiyen
-
Geçen hafta silik çıktı ve bir daha test yapmadın mı?Ben vajinusmusu yenmeyen çalışıyorum. Eşimle denemeye çalışıyorduk ki prezervatif kullanmadık..
Reglim geciktiği için test yaptım geçen hafta silik çıktı ve hala regli olmadım.
Şimdi kafamda deli sorular var.
Ben vajinusmusu yenmeden hamile kalırsam vajinusmusu yenmek için egzersizlere devam etsem sıkıntı olur mu acaba?
Çarşamba günü yaptım silik çıktı. Sonra tekrar cuma günü yaptım yine silik çıktı. Bir hafta daha bekleyip yine yapmayı düşünüyorum.Geçen hafta silik çıktı ve bir daha test yapmadın mı?
İnanmiyorum yaaa gidip kan versene kuzum nasıl dayanıyorsun:))Çarşamba günü yaptım silik çıktı. Sonra tekrar cuma günü yaptım yine silik çıktı. Bir hafta daha bekleyip yine yapmayı düşünüyorum.
Fotoğraf karanlık çıkmış olabilir sabahın 6 sında yapmıştımNasıl oluyor o be ablam testi görebilir miyim
İlginç hayırlı olsunFotoğraf karanlık çıkmış olabilir sabahın 6 sında yapmıştım
Biraz daha beklemek istedim. Ne bileyim belki regli olurum sonra çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumİnanmiyorum yaaa gidip kan versene kuzum nasıl dayanıyorsun:))
Sizce hamile olma ihtimalim var mı?İlginç hayırlı olsun
Yok doğru olanı yapıyorsun da ben biraz sabırsızım galiba:)Biraz daha beklemek istedim. Ne bileyim belki regli olurum sonra çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Lh testi değil demi bu. HCG testiSizce hamile olma ihtimalim var mı?
Önümüzde ki hafta içi vermeyi düşünüyorumNeden kan vermedin hala?
Hcg testiLh testi değil demi bu. HCG testi
HamilesinHcg testi
Ayy çok net olduHamilesin
Çok net çıkmış ya. Şeyi soracağım markası neAyy çok net oldu
Hamilesin sen ve o çocuk sağlam yol kat etmiş. Özel bir çocuk olacak belli ki spermanFotoğraf karanlık çıkmış olabilir sabahın 6 sında yapmıştım
Ay iyiikii resmini çekmişimÇok net çıkmış ya. Şeyi soracağım markası ne
Öyleysem çocuk bu anı bekliyormuş ilk denemeye çalışmamızda koşmuşHamilesin sen ve o çocuk sağlam yol kat etmiş. Özel bir çocuk olacak belli ki sperman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?