- 17 Nisan 2025
- 141
- 141
- 18
- 31
- Konu Sahibi yardimistiyen
Kan testi için Aile hekimine randevu almışımdır. Yarın gideceğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1000 miiii yaaa delisin inanmıyorum
Teşekkür ederim ay bende inanmıyorum hala yarın bi kadın doğuma gidicem1000 miiii yaaa delisin inanmıyorumSüper yaaa çok çok tebrik ederim
![]()
Erken olduğu için alttan muayene etmek isteyecektir alttan muayene konusunda sıkıntı yaşıyosanız söylemek istedim. Yok olamam diyosanız birkaç gün bekleyin oyle gidin o zaman karından görünürTeşekkür ederim ay bende inanmıyorum hala yarın bi kadın doğuma gidicem
Yok yarın gitme çünkü kese görünmez daha erken. Bir hafta sonra git ki en azından karından baksın. Vajinismus var sende, erken gidersen vajinal muayene yaparTeşekkür ederim ay bende inanmıyorum hala yarın bi kadın doğuma gidicem
Yorumunuzu görmeden aynı şeyi yazmışım:)Erken olduğu için alttan muayene etmek isteyecektir alttan muayene konusunda sıkıntı yaşıyosanız söylemek istedim. Yok olamam diyosanız birkaç gün bekleyin oyle gidin o zaman karından görünür
Olsun :)Yorumunuzu görmeden aynı şeyi yazmışım:)
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al
Bende bunu soracaktımErken olduğu için alttan muayene etmek isteyecektir alttan muayene konusunda sıkıntı yaşıyosanız söylemek istedim. Yok olamam diyosanız birkaç gün bekleyin oyle gidin o zaman karından görünür
Hayırlı olsun canım keşke önce vajinismusu aşsaydın ama nasip böyleymiş
Valla bebe beklemiyorHayırlı olsun canım keşke önce vajinismusu aşsaydın ama nasip böyleymiş
Evet soracağım hepsiniHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alsen de vajinusmusla hamile kalanlar listesine eklendin
Bu arada doktorunla konuşmalısın hamilelikte dilatör ile çalışmanda sakınca olur mu diye bizim yorumlamamız doğru olmaz.
Dış gebelik ihtimalinden dolayı gitmem daha iyi olacakYok yarın gitme çünkü kese görünmez daha erken. Bir hafta sonra git ki en azından karından baksın. Vajinismus var sende, erken gidersen vajinal muayene yapar
Sen bilirsin canım için nasıl rahat edecekse öyle yapDış gebelik ihtimalinden dolayı gitmem daha iyi olacak
Kararımı değiştirdi cuma gününe randevu aldım umarım cuma günü görünürSen bilirsin canım için nasıl rahat edecekse öyle yap