• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus olup hamile kalan varmı

leyam

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
11
Merhaba vajinusmus um bende ama bu ay eşimle deniyorum ve başını vajinaya almayı başardım ve eşim vajinamda boşalıyor acaba hamile kalabilir miyim.sadece başı giriyor ve boşalmayı görüyorum içinde ama

sorunu çözmeden neden hamile kalmaya çalışıyorsunuz? Önce bir evliliğinizi her anlamda düzenleyin sonra yaparsınız çocuğu. Tam olarak evliliği yaşamadan çocuk yapınca mutlu olamazsınız

sorunu çözmeden neden hamile kalmaya çalışıyorsunuz? Önce bir evliliğinizi her anlamda düzenleyin sonra yaparsınız çocuğu. Tam olarak evliliği yaşamadan çocuk yapınca mutlu olamazsınız
Çok haklı bir yorum. Cinsel organ sadece çocuk için değil.

Soru sordum yargilayin demedim

Soru sordum yargilayin demedim
Hamile kaldığınız da düşük riskiniz olursa ilk 3 ay cinsel ilişki olmuyor tutanana kadar. Sonrasında siz agirlasiyorsunuz, bulantilar karın şişmesi ,cinsel isteksizlik . Zaten doğuma bir ay kala erken doğumu tetikler diye yasak. Evliligiiniz tam başlamadan gebe kalırsanız tam vajinusmusu yenmek üzereyken tüm cinsel hayatınız bitecek. Her şeyi geçtim riskli gebelik ,erken doğum, servikal yetmezlik bunların hepsinin tanısı Vajinal muayene ile oluyor. Bu sürece girmeden önce sizin iyielsmeniz lazım

Merak ediyorum sadece olabilir mi ,olamaaz mi yenmeye çalışıyorum kendi başıma çok şükür başını alabiloyorum ve o esnada eşim vajina girişi içeri sine boslayr ,acaba olur mu olmaz mı .ben demiyorum hamile kalayim.coo uzun değil ama 6 ay olucak iki haftadır denemeler sonunca alabildim ve o şekilde oluyor daha önce böyle birşey yaşayan varmı acaba

ben demiyorum hamile kalayim
Korunmuyorsanız hamile kalmak istiyorsunuz demektir. Bu sorunu çözmeden hamilelik, lohusalık, bebek vs. daha da çıkmaza götürür sizi.

Sanmıyorum ben ya yani nasıl olabilir ki ben olmaz düşüncesiyle birakiyorum

Sanmıyorum ben ya yani nasıl olabilir ki ben olmaz düşüncesiyle birakiyorum
Canım ben tam yenme aşamasında hamile kaldım ama ben alıyordum hepsini ilk seferde hamile kaldım diyeyim daha yeni yenmiştim yukarda bi arkadaşın dediği gibi ilk 3 ay düşük riski bulantılar vs derken hiç ilişkiye girmedik e geri kalanda da yine arkadaşın dediği gibi ağırlaştım falan olmadı yani bu arada özel hastameye gittim doktorum biliyordu durumu hiç alttan muayene falan olamadım Vajinusmusum tekrarladı anlayacağın ve tabiki sezeryna oldum normal doğum imkansızdı benim için şuan bebeğim 5 aylık doğum lohusalık uykusuzluk derken 5 aydır da yapmadık oldu yine bir yıl bu arada 3 yıllık evliyiz neyse çok şükür unutmamışım tekrar ilişkiye girebiliyorum kendime cesaret verdim bir kez yaptım yine yaparsın diye oldu çok şükür Hemde hiç acısız gayet zevk de alıyorum diyelim neyse diyeceğim o ki bencede tamamen yenmeden hamile kalmaya çalışma en az yendikten birkaç ay sonra yapın derim ben ha hamile kalabilirmisin o şekilde kaladabilirsin

Reglime 5 gün kalmış ben 14 gündür yapmayan başladım bakalım olmuşsa zatn beli olur olmazsada devam ederim artık zatnnolmiyor düşüncesiyle

Canım ben tam yenme aşamasında hamile kaldım ama ben alıyordum hepsini ilk seferde hamile kaldım diyeyim daha yeni yenmiştim yukarda bi arkadaşın dediği gibi ilk 3 ay düşük riski bulantılar vs derken hiç ilişkiye girmedik e geri kalanda da yine arkadaşın dediği gibi ağırlaştım falan olmadı yani bu arada özel hastameye gittim doktorum biliyordu durumu hiç alttan muayene falan olamadım Vajinusmusum tekrarladı anlayacağın ve tabiki sezeryna oldum normal doğum imkansızdı benim için şuan bebeğim 5 aylık doğum lohusalık uykusuzluk derken 5 aydır da yapmadık oldu yine bir yıl bu arada 3 yıllık evliyiz neyse çok şükür unutmamışım tekrar ilişkiye girebiliyorum kendime cesaret verdim bir kez yaptım yine yaparsın diye oldu çok şükür Hemde hiç acısız gayet zevk de alıyorum diyelim neyse diyeceğim o ki bencede tamamen yenmeden hamile kalmaya çalışma en az yendikten birkaç ay sonra yapın derim ben ha hamile kalabilirmisin o şekilde kaladabilirsin
Orası öyle tabiki bende yeni alıyorum ama başını tek yani merak etim vajinanın içine yapıyor dedim acaba ihtimali varmı

Merhaba nasıl yendiniz

Orası öyle tabiki bende yeni alıyorum ama başını tek yani merak etim vajinanın içine yapıyor dedim acaba ihtimali varmı
Merhaba evet burda hamile kalan çok kişi gördüm ama umutlanmanızı istemem tabiki de cinsel ilişki çok önemli ama arkdsların dediği gibi zor bir dönem olur şuanda sizi anlıyorum zor bir süreç bende başta o şekil olduğum da reglim aşırı düzensiz oldu bende mesela alttan muane olamıyorum kaç yıllık evlisiniz

Merhaba evet burda hamile kalan çok kişi gördüm ama umutlanmanızı istemem tabiki de cinsel ilişki çok önemli ama arkdsların dediği gibi zor bir dönem olur şuanda sizi anlıyorum zor bir süreç bende başta o şekil olduğum da reglim aşırı düzensiz oldu bende mesela alttan muane olamıyorum kaç yıllık evlisiniz
6 aydir

O benim miğdemi bulandırıyor 😀
Maalesef canım yenmek için başka çare yok yoksa kimsenin hoşuna gitmiyor zaten ayrıca tedavı olmak için gittiğim doktorlarda dilatörle çalıştıracaklardı ama mesela parmakla yenenlerde var bana da o kötü hissettiriyordu

Merhaba vajinusmus um bende ama bu ay eşimle deniyorum ve başını vajinaya almayı başardım ve eşim vajinamda boşalıyor acaba hamile kalabilir miyim.sadece başı giriyor ve boşalmayı görüyorum içinde ama
Bende 8 senedir yenemedim. Kadın doğum doktoru anestezi altında aşılama yaptı iki kere tutmadı. Şimdi de tüp bebek yaptı bekliyorum sonucu 4. Günündeyim. Kimse anlamaz. Bazen çözüm bulamayınca başka yollar arıyoruz çocuk sahibi olmak için. Vajinusmusuz diye mutsuz evliliğimiz olacak değil. Olmuyor çözülmüyor yıllardır benim

Back
X