Vajinusmus sonrası ilişki

Rainbowcolours

👩🏻‍🏫♥️
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2021
446
347
23
30
Merhabalar. 4 ay sonra vajinusmusu yendim. Fakat hala canım çok yanıyor ilk girişte ve ilerledikçe. Tam olarak ilişki yaşayamıyoruz. Sürekli duruyoruz. Pozisyon değiştirmeye çalışıyoruz ama bu sefer tekrar giriş yapamıyor eşim. Ben hiç bir şekilde bir şey anlamıyorum yaptığımız şeyden sadece acı hissediyorum 😥 Bu konuda tavsiyelerinz nelerdir ? 🥺

Stres yapma canım bende yeni yendim bir ay kadar ama alışıyorsun gittikçe acı azalıyor kendini kasmadığın sürece 👍
Birde ilk zamanlar görev gibi yaptığımız için zevk almaya odaklanamadıgımız için acı yaşıyoruz gittikçe düzeleceğine inanıyorum

Merhaba canım benimde bundan 2 ay önce öyleydi içeri girerken acayip açıyordu girip çıkardıkca yanıyordu sanki ben hiç zevk alıyordum senin gibi ama 1 hafta her gün yavaş yavas denedim ve 1 haftanın sonunda bu sefer adece girişte açıyordu 1 haftada onu çektikten sonra simdi hiç acı yok emin ol yaptikca orası alıştıkça açıda bitiyor
Merhabalar ben de su anda aynibseyleri yasiyirum bir anda sanirim cozulmuyor zaman aliyor deneme asamasinda basinc duygusu kasilmama geri cekilmeme neden oluyor sizde de aynisi oldu mu en son nasil astiniz o aci ya da dedigim basinc duygusu nasil geciyor biraz daha bilgi verebilirseni cok ama cok mutlu olurum.

Merhabalar ben de su anda aynibseyleri yasiyirum bir anda sanirim cozulmuyor zaman aliyor deneme asamasinda basinc duygusu kasilmama geri cekilmeme neden oluyor sizde de aynisi oldu mu en son nasil astiniz o aci ya da dedigim basinc duygusu nasil geciyor biraz daha bilgi verebilirseni cok ama cok mutlu olurum.
Canım ben 1 yıllık evlilik içinde 2 seneme yakın astım o an geldiğimde ilklerde kendimi çok kastım acicak diyordum benim öyle birşey ki ilişki sırasında bacaklarım titiriyordu terliyordum ben ilk önce beyninden ilestirdim kendimi acicak birşeyin olmadığını kendimi kasmasam hiç birsey hisetmicemi hep bunları asiladim kendime ve bir kaç denemeden sonra oldu başardım şuan diyorum 1 yılim boşa gitmiş

Canım ben 1 yıllık evlilik içinde 2 seneme yakın astım o an geldiğimde ilklerde kendimi çok kastım acicak diyordum benim öyle birşey ki ilişki sırasında bacaklarım titiriyordu terliyordum ben ilk önce beyninden ilestirdim kendimi acicak birşeyin olmadığını kendimi kasmasam hiç birsey hisetmicemi hep bunları asiladim kendime ve bir kaç denemeden sonra oldu başardım şuan diyorum 1 yılim boşa gitmiş
özelden konuşabilir miyiz

Tesekkurle🥰🥰🥰

Ben de vajinismusu yendikten sonra birsüre rahat ilişkiye girememiştim. Çareyi ilişkiden önce aparatla egzersizde buldum. Aparatla birkaç dakika kadar G noktasına dokunduğunuzda zaten kaslarınız açılıyordur. Ben önce aparatla yan odada çalışıp sonra eşimin yanına gidiyordum. Bu sebeple de ilişkiyi ilk başlatan ben oluyordum. Veya eşim başlatırsa da bana 5 dk verir misin diyordum, yan odaya geçip çalışıp geliyordum. Bu şekilde 2 3 ay sürdü. Sonra geçti. Sen de deneyebilirsin.

Merhabalar. 4 ay sonra vajinusmusu yendim. Fakat hala canım çok yanıyor ilk girişte ve ilerledikçe. Tam olarak ilişki yaşayamıyoruz. Sürekli duruyoruz. Pozisyon değiştirmeye çalışıyoruz ama bu sefer tekrar giriş yapamıyor eşim. Ben hiç bir şekilde bir şey anlamıyorum yaptığımız şeyden sadece acı hissediyorum 😥 Bu konuda tavsiyelerinz nelerdir ? 🥺
Nasıl yendiniz acaba? Ben 6 aylık evliyim yapamadım halen doktora da gidemiyorum eşim eliyle uğraşırken birden parmağını soktu 4 damla kadar kan geldi ama ilişkiye giremiyoruz kilitleniyorum birazcık alabiliyorum sadece

Nasıl yendiniz acaba? Ben 6 aylık evliyim yapamadım halen doktora da gidemiyorum eşim eliyle uğraşırken birden parmağını soktu 4 damla kadar kan geldi ama ilişkiye giremiyoruz kilitleniyorum birazcık alabiliyorum sadece
Dilatör alıp deneyin evde

Bende aynı durumdayım kafamda bitirmem gerekiyo kasilma yapmasam ne açıdan korkuyorum nede kanamadan kafam rahat degil

Back
X