Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende anlattiginiz gibi birebir yendim konu sahibi çok geç kalmayın süre uzadıkça tedavisi zor olan bı problem parmak egzersizi ikinma ve doğru nefes alıp verme olarak yenersin2.5 aylıkken bi psikiyatriye gittim. Orda bana anlattı filan derken parmak egzersizleri verdi. Ama ben nette zaten araştırdım doktorun verdikleriyle benim burda bulduklarım birebir yani. Neyse öncelik kendi parmaklarimla yaptım. Sonra eşli olarak verdi. Derken ben bıraktım doktora gitmeyi. En son penis aşamasına geldim. Onu da ilk önce yarıya kadar alabildim jel kullanirak. Öyle derken tamamen başardım. Ama ilişki esnasında nefesve ıkınma yaptım bana faydası oldu.
Herkes musluman mi? Bunu demeniz sacmalik suandacok zor ama bir uzmandN yarfim isteyin bol bol kuran okuyun dua edin sifa Allahtandir
Siz olmsyabilirdiniz post atan kisi belki muslumandir smdi turkiye yasyrz musluman kokenliyiz simfi szn bunu soylemeniz dahada sacmalikkkkHerkes musluman mi? Bunu demeniz sacmalik suanda
Iste kimseye diyemezsin.. turkiye laik ulke musluman ulkesi degil.. dini seylerinizi kendinize saklayinSiz olmsyabilirdiniz post atan kisi belki muslumandir smdi turkiye yasyrz musluman kokenliyiz simfi szn bunu soylemeniz dahada sacmalikkkk
cok zor ama bir uzmandN yarfim isteyin bol bol kuran okuyun dua edin sifa Allahtandir
Laikgin temelinde butun dinlere saygi vardr sizin laiklik anlasyisiniz gayrimuslim olmaksa epey cahil kalmissiniz ne diyor ustad mevlana cahile dogruyu anlatamazsin.Iste kimseye diyemezsin.. turkiye laik ulke musluman ulkesi degil.. dini seylerinizi kendinize saklayin
Peygamberimiz Kuran sifadir der herne sikintin varsa onun bir ayeti duasi vardir. Siz inanmiyorsaniz yorum yapmayin olur biterKuran okumakla ne alakasi var tedavinin sacma sacma konusmayin ya
Ahhahaha tamam tamam dhshdhdjNe dinsizler varmis bu sayfada be. topraktan geldiniz topraga gidiceksiniz. Onlarin kalpleri muhurlenmistir. Ayeti kerim.
Ya sorma o kadar tip ilerledi bi bunlar ilerleyemedi.. biktim artik herseyde kuran falan inancinizi kendinize saklayinKuran okumakla ne alakasi var tedavinin sacma sacma konusmayin ya
Nasıl bir insansiniz acaba? Müslüman değilsin diye saygı duymamazlik yapamazsın. Kadın müslüman ve kendi bildiğini tavsiye ediyor konu sahibini rahatsiz ermiyorken size neden batti cok merak ettim?Ya sorma o kadar tip ilerledi bi bunlar ilerleyemedi.. biktim artik herseyde kuran falan inancinizi kendinize saklayin
Size vereceğim linke tıklayınız, sizin gibi vajinusmus sorunuyla uğraşan birçok kadının yazdığı bir topik, vajinusmusu yenenlerde yardımcı oluyor, oradaki üyelerle yazışırsanız faydasını göreceğinizi umuyorum.İki parmak aşamasını geçtim sanırım eşli calişmasına gectik inşallah onu da başaeabilirim