. Vajinusmus

Lavn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
46
11
18
35
Arkadaşlar merhabalar yeni katıldım .çok çaresizim yardımcı olurmusunuz 8 aylık evliyim cinsel ilişkiye giremedik.vajinusmjs hastalığını öğrendim ama kendim kurtulmak istiyorum lütfen yardımcı olursaniz

Jinekoloji ve cinsellik forumlarında bu konuyla ilgili çok fazla başlık var. Oraları inceleyin, çok ayrıntılı açıklamaların olduğu başlıklar bulacaksınız.

Aldım anestol kremi ama yapamiyorum malesef deneyemiyorum dahi😓
O zaman acilen uzman bulup gidin, 3 günde uzmanın çözdüğü sorunu sizin çözmeniz aylar yıllar sürer, boşa zaman kaybetmeyin. Evliliği çok yıpratıyor o süreç

Üstten sürmen yeterli bunu lavaboda silmek gibi düşünebilirsin bende çok çektim geçen yıl o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum

Kendim yendim aslında çok az hala var ama elimle bir sorunum içim terapiste gitmiştik o sordu bu sorunu öğrenince direk nasıl yeneceğini anlattı tedavi adımlarını kadın doğumlular baya para alıyor ama aslında Piskolog ile aynı şeyleri yapıyorlar bence doktora o kadar para verme bir piskoloğa gözük

Mümkünse nasıl.yendiginizi solermsiniz genelde dilatorle yenenler var doktora da gorunsem onu yaptıracak yazılardan okuduğum kadarıyla

Kendim yendim aslında çok az hala var ama elimle bir sorunum içim terapiste gitmiştik o sordu bu sorunu öğrenince direk nasıl yeneceğini anlattı tedavi adımlarını kadın doğumlular baya para alıyor ama aslında Piskolog ile aynı şeyleri yapıyorlar bence doktora o kadar para verme bir piskoloğa gözük
Tam olarak neler yaptınız özelden yqzabilrimisniz lutfen çok kötü durumdayim

Ya ilkini basarsam en ufak bir ilerleme olsaydı cesaretlenirdim ama gttkce daha kötü oluyorum zaman cqbuk geçiyor anlamıyorum yıllar gecmesinden korkuyroum

Back
X