Arkadaşlar merhabalar yeni katıldım .çok çaresizim yardımcı olurmusunuz 8 aylık evliyim cinsel ilişkiye giremedik.vajinusmjs hastalığını öğrendim ama kendim kurtulmak istiyorum lütfen yardımcı olursaniz
Jinekoloji ve cinsellik forumlarında bu konuyla ilgili çok fazla başlık var. Oraları inceleyin, çok ayrıntılı açıklamaların olduğu başlıklar bulacaksınız.
O zaman acilen uzman bulup gidin, 3 günde uzmanın çözdüğü sorunu sizin çözmeniz aylar yıllar sürer, boşa zaman kaybetmeyin. Evliliği çok yıpratıyor o süreç
Kendim yendim aslında çok az hala var ama elimle bir sorunum içim terapiste gitmiştik o sordu bu sorunu öğrenince direk nasıl yeneceğini anlattı tedavi adımlarını kadın doğumlular baya para alıyor ama aslında Piskolog ile aynı şeyleri yapıyorlar bence doktora o kadar para verme bir piskoloğa gözük
Kendim yendim aslında çok az hala var ama elimle bir sorunum içim terapiste gitmiştik o sordu bu sorunu öğrenince direk nasıl yeneceğini anlattı tedavi adımlarını kadın doğumlular baya para alıyor ama aslında Piskolog ile aynı şeyleri yapıyorlar bence doktora o kadar para verme bir piskoloğa gözük
Ya ilkini basarsam en ufak bir ilerleme olsaydı cesaretlenirdim ama gttkce daha kötü oluyorum zaman cqbuk geçiyor anlamıyorum yıllar gecmesinden korkuyroum