Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldım anestol kremi ama yapamiyorum malesef deneyemiyorum dahiParmak egzersizi yap ve o bölgeye anestol krem sür
O zaman acilen uzman bulup gidin, 3 günde uzmanın çözdüğü sorunu sizin çözmeniz aylar yıllar sürer, boşa zaman kaybetmeyin. Evliliği çok yıpratıyor o süreçAldım anestol kremi ama yapamiyorum malesef deneyemiyorum dahi![]()
Tedavi mı oldunuz kendiznz mi yendiniz nasıl yendinizÜstten sürmen yeterli bunu lavaboda silmek gibi düşünebilirsin bende çok çektim geçen yıl o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum
Özelden yaziyorum sana canimMümkünse nasıl.yendiginizi solermsiniz genelde dilatorle yenenler var doktora da gorunsem onu yaptıracak yazılardan okuduğum kadarıyla
Siz de dilator ile mi yendinizÜstten sürmen yeterli bunu lavaboda silmek gibi düşünebilirsin bende çok çektim geçen yıl o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum
Tam olarak neler yaptınız özelden yqzabilrimisniz lutfen çok kötü durumdayimKendim yendim aslında çok az hala var ama elimle bir sorunum içim terapiste gitmiştik o sordu bu sorunu öğrenince direk nasıl yeneceğini anlattı tedavi adımlarını kadın doğumlular baya para alıyor ama aslında Piskolog ile aynı şeyleri yapıyorlar bence doktora o kadar para verme bir piskoloğa gözük