Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben dilatör set aldım, parmaktan daha rahat olduğunu düşünüyorum. Benim tirnaklarım uzun olduğu için parmak girişi yapmak içimi kaldırıyor. Dilatör tavsiye ederim, çok daha hızlı ve etkin sonuç alırsınız.
Merhaba ne kullandınız aceba söyler misiniz bende kendi elimle yapamıyorum eşimle bir kaç kez denedim daha rahat oluyor onunla evliliğimin 4. Ayına girmek uzereyim ve bundan kurtulmak kuş gibi hafiflemek istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz? Burdaki vajinusmus hikayelerini okumak beni çok yoruyor artık bişeyler yapmam lazım
Merhaba ben sadece eşimin parmağını kullandım başta tek parmak sonra 2 parmak ve sonra eşimle denedim kendim parmak eğzersizini yapamadım eşinle denerkende ıkın ve girişi aç her şey girene kadar zaten sonra hissetmiyorsun dilatör vs bence kullanmayın eşinizle deneyin psikolojik bir şey olduğu için kasmamayı öğrenince rahatca yapacaksınız
Derin derin nefes alıp ıkınıyorum ama çok zorluyor o an kaslarimi da sıkıp bırakıyorum en azından bunu öğrendim ne kadar sürede bitecek bilmiyorum dua edin lütfen
Derin derin nefes alıp ıkınıyorum ama çok zorluyor o an kaslarimi da sıkıp bırakıyorum en azından bunu öğrendim ne kadar sürede bitecek bilmiyorum dua edin lütfen
Kasları kastigimiz sürece acı olur bunu anladım sanki sona yaklaştım gibi hissediyorum baya yol katettim kendi içimde, evet başardım diyebilmeyi çok istiyorum