- 19 Temmuz 2018
- 40
- 27
- 88
- 34
- Konu Sahibi Kardelen071991
-
Merhaba.. öncelikle kafanı rahat olmalı ve kendinizi kasmamanız lazım.. kastıkça olmazMerhabalar 7 aylık evliyim ve vajinusmus sorunu yaşıyorum. Vajinusmusu atlatan yenen bayanlardan bilgi almak istiyorum. Şuan için psikiyatri bölümüne gidiyorum bu durum için ama bu durumla karşılaşan bu durumu yaşayan kişilerden bilgi almak istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba bende taze yenmiş biri olarak yazayım istedimMerhabalar 7 aylık evliyim ve vajinusmus sorunu yaşıyorum. Vajinusmusu atlatan yenen bayanlardan bilgi almak istiyorum. Şuan için psikiyatri bölümüne gidiyorum bu durum için ama bu durumla karşılaşan bu durumu yaşayan kişilerden bilgi almak istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Doktorum parmak egzersizi önerdi fakat parmakla cesaret edemiyorum parmak yerine aparatla denesem uygun olur mu. Ayrıca siz kadın doğum uzmanına mi bu sorunu cozdunuz. Ben psikiyatriste gidiyorumMerhaba bende taze yenmiş biri olarak yazayım istedimEn kısa sürede çözüme kavuşturmanız dileğiyle. Bende uzman yardımıyla çözdüm. Tek yapman gereken egzersizleri istisnasız atlamadan ertelemeden yapmak. Zaten yaptıkça anlayacaksın ki vajina denen yer aslında boş bir tünel ve içinden koskoca bebek geçiyor o kadar esniyor yani. Kasılmaların egzersizlerle azalacak. Korkuların ilk ilişkiden sonra unutuyorsun zaten yaşadığın bütün kötü anıları. Sormak istediğin ayrı bir şey varsa yazabilirsin
Benim doktorum kadın doğum doktoruydu. Konuşarak anlatarak seanslarda görüştük tabi ama egzersiz üzerine yoğunlaşmıştı. Parmak egzersizi hiç vermedi. Bende iğreniyordum parmaktan yapamıyordum. Aparat egzersizi çalıştırdı kendisi yaptı egzersizleri her seans. Eve gidince de kendim deniyordum. Rahat oldu baya 3 gün sürdü zaten.Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Doktorum parmak egzersizi önerdi fakat parmakla cesaret edemiyorum parmak yerine aparatla denesem uygun olur mu. Ayrıca siz kadın doğum uzmanına mi bu sorunu cozdunuz. Ben psikiyatriste gidiyorum
Çok teşekkür ederi. Peki aparat kullanırken herhangi bir kayganlasyirici veya uyuşturucu krem kullandiniz miBenim doktorum kadın doğum doktoruydu. Konuşarak anlatarak seanslarda görüştük tabi ama egzersiz üzerine yoğunlaşmıştı. Parmak egzersizi hiç vermedi. Bende iğreniyordum parmaktan yapamıyordum. Aparat egzersizi çalıştırdı kendisi yaptı egzersizleri her seans. Eve gidince de kendim deniyordum. Rahat oldu baya 3 gün sürdü zaten.
Çok teşekkür ede
Klinikte ultrason jeli kullandık, evde egzersizlerde bepanthol cilt kremi kullandım onu önerdi doktorum çok rahat olduÇok teşekkür ederi. Peki aparat kullanırken herhangi bir kayganlasyirici veya uyuşturucu krem kullandiniz mi
Teşekkür ederimKlinikte ultrason jeli kullandık, evde egzersizlerde bepanthol cilt kremi kullandım onu önerdi doktorum çok rahat oldu
Merhaba kac ayda yendiniz. Ve hangi uzmanlardan destek aldinizMerhaba bende taze yenmiş biri olarak yazayım istedimEn kısa sürede çözüme kavuşturmanız dileğiyle. Bende uzman yardımıyla çözdüm. Tek yapman gereken egzersizleri istisnasız atlamadan ertelemeden yapmak. Zaten yaptıkça anlayacaksın ki vajina denen yer aslında boş bir tünel ve içinden koskoca bebek geçiyor o kadar esniyor yani. Kasılmaların egzersizlerle azalacak. Korkuların ilk ilişkiden sonra unutuyorsun zaten yaşadığın bütün kötü anıları. Sormak istediğin ayrı bir şey varsa yazabilirsin
Merhaba 3 günde yendim doktor saygın miçozkadıoğlu ile.Merhaba kac ayda yendiniz. Ve hangi uzmanlardan destek aldiniz
Merhabalar 7 aylık evliyim ve vajinusmus sorunu yaşıyorum. Vajinusmusu atlatan yenen bayanlardan bilgi almak istiyorum. Şuan için psikiyatri bölümüne gidiyorum bu durum için ama bu durumla karşılaşan bu durumu yaşayan kişilerden bilgi almak istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cok iyi ya. Bende 5 aydir bu illetten çekiyorum. Kaynanam girumcem bilerek yapmadigimi düşünüyor. Ailem bana haklarini helal etmediklerini söylüyor. Artik kafayi yicemMerhaba 3 günde yendim doktor saygın miçozkadıoğlu ile.
Onlar nereden biliyor ? Niye paylaştınız ki özelinizi?Cok iyi ya. Bende 5 aydir bu illetten çekiyorum. Kaynanam girumcem bilerek yapmadigimi düşünüyor. Ailem bana haklarini helal etmediklerini söylüyor. Artik kafayi yicem
Malesef bunu yaşamayan insanlar anlamıyor onlara konuşmak kolay geliyor bu çileyi ancak çeken bilir. Ailelere yansıyınca iş çıkılmaz bir hal alıyor. Bir an önce adım atıp çözmekte isteyebilirsiniz farklıda düşünebilirsiniz tamamen sizin kararınız. Bu vajinismus yüzünden suçlu değilsiniz yalnız hiç değilsiniz yüzbinlerce kadın var bunu yaşayanCok iyi ya. Bende 5 aydir bu illetten çekiyorum. Kaynanam girumcem bilerek yapmadigimi düşünüyor. Ailem bana haklarini helal etmediklerini söylüyor. Artik kafayi yicem
Malesef bunu yaşamayan insanlar anlamıyor onlara konuşmak kolay geliyor bu çileyi ancak çeken bilir. Ailelere yansıyınca iş çıkılmaz bir hal alıyor. Bir an önce adım atıp çözmekte isteyebilirsiniz farklıda düşünebilirsiniz tamamen sizin kararınız. Bu vajinismus yüzünden suçlu değilsiniz yalnız hiç değilsiniz yüzbinlerce kadın var bunu
Balayina gittik hergun arayip soruyorlardi. Eve geldik hep soruyolardi. Bi kere esimle yalandan yaptik dedik kanli bez istediler. Adetleri batsın!Onlar nereden biliyor ? Niye paylaştınız ki özelinizi?
Çözmek istiyorum zaten. Kadın Doğum doktoruna gidicem. Zaten istemeyerek evlendim. O ayri dert. Ailelerin yatak odama karışması ayri dert. Gercekten cok geri bir toplumda yaşıyoruz. Iyiki böyle mecralar var ki en azından yalnız degilizMalesef bunu yaşamayan insanlar anlamıyor onlara konuşmak kolay geliyor bu çileyi ancak çeken bilir. Ailelere yansıyınca iş çıkılmaz bir hal alıyor. Bir an önce adım atıp çözmekte isteyebilirsiniz farklıda düşünebilirsiniz tamamen sizin kararınız. Bu vajinismus yüzünden suçlu değilsiniz yalnız hiç değilsiniz yüzbinlerce kadın var bunu yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?