H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.318 443 53 36 4 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #1 Bu konuda soru sormak isteyen olursa Allah in izni ile yardımcı olurum
R Rabiamuallime Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2024 9 3 1 30 10 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #2 harivefaa .!.: Bu konuda soru sormak isteyen olursa Allah in izni ile yardımcı olurum Genişletmek için tıkla... Merhabalar .parmak egzersizi olmadan nasıl aşabilirim acaba
harivefaa .!.: Bu konuda soru sormak isteyen olursa Allah in izni ile yardımcı olurum Genişletmek için tıkla... Merhabalar .parmak egzersizi olmadan nasıl aşabilirim acaba
H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.318 443 53 36 10 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #3 Rabiamuallime .!.: Merhabalar .parmak egzersizi olmadan nasıl aşabilirim acaba Genişletmek için tıkla... Kendine güvenerek neyden korkuyorsun mesela kanama.olmasimdsn mi korkma kanama.olmuuor
Rabiamuallime .!.: Merhabalar .parmak egzersizi olmadan nasıl aşabilirim acaba Genişletmek için tıkla... Kendine güvenerek neyden korkuyorsun mesela kanama.olmasimdsn mi korkma kanama.olmuuor
R Rabiamuallime Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2024 9 3 1 30 10 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #4 Kayganlaştırıcı da kullansak içine alamıyorum duvar varmış gibi sanki
H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.318 443 53 36 10 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #5 Rabiamuallime .!.: Kayganlaştırıcı da kullansak içine alamıyorum duvar varmış gibi sanki Genişletmek için tıkla... Canım inan aynı duyguları bende yaşadım diyordum hocam benjnki sorunlu sonra ne oldu biliyor musun hamile kaldım bunca zaman boşu boşuna böyle hissettimq
Rabiamuallime .!.: Kayganlaştırıcı da kullansak içine alamıyorum duvar varmış gibi sanki Genişletmek için tıkla... Canım inan aynı duyguları bende yaşadım diyordum hocam benjnki sorunlu sonra ne oldu biliyor musun hamile kaldım bunca zaman boşu boşuna böyle hissettimq