- 18 Kasım 2024
- 819
- 275
- 18
- 25
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Yanlış kişiymiş gerçekten demekki zaten bitmiş. Vajinusmus olayında gerçekten eş desteği çok çok önemli. Terapistler de eşsiz almıyolar diye biliyorum benim aradıklarım hep öyleydi. Benim eşim çok utangaç olduğu için çok gelmek istemiyordu ama geldi. Ve 5ay boyunca asla bana neden olmuyor neden yapamıyorsun demedi. Olur kendini rahat bırak olmazsa olmaz boşver kafana takma diyip duruyordu. Doktora gittikten sonra 15 gün içinde falan olmuştu. Ama hep o esnada korkma ben senin canını yakıcak bişey yaparmıyım acırsa söz veriyorum bırakırım dedi ben bırakma sonuna kadar git dedim. Allah izin verirse Bidaha yuva kurarsan bence eş çok önemli ben eşinle bu durumu aşman gerekiyor diye düşünüyorumÇok zor bir durum ilk gece ve bir ay zaten çok sorun yaşadım. Direkt bacaklarımı kapatıyordum, daha sonra denedikten sonra sadece uç kısımını alıyormuşum sanırım çünkü başka pozisyon yapamıyordum. Eski eş de beni ilk gün ağlattı, bacaklarımı açamadım diye.Seninle her şey çok zor,nı basit şeyi bile yapamıyorsun.Hemen ağla zaten deyip öküz gibi uyumuştu. Ben de o gece oteldeydik,aşağıya inip ağlamıştım. Daha sonra kaç kere doktora gidelim dedim inanmadı ve öyle gitti bir şekilde. Ama o zaman da ben de olduğunu düşünüyordum