• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmus

merferbas

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar merhabalar ben 4 senedir evliyim ve her günüm zehir içinde düşünmekten kafayı yiyeceğim ben bu illeti yenemiyorum arkadaşlar denemediğim yöntem kalmadı nolursunuz bana yardımcı olun çıkmazdayım

Lütfen vakit kaybetmeden cinsel terapiste gidin eşiniz ile birlikte (eğer gitmediyseniz).

6 sene yaşadım kendi başıma asla çözemedim, psikolog bende işe yaramadı. İzmir de Mazhar Eserdağ diye bir doktora gittim inanmayarak ama başkada çarem kalmadığını bilerek. 2 haftada toplam 4 kere gittim ve bitti. Şu an 40 yaşındayım ve giden 6 seneme üzülüyorum her gün çünkü gebe kalamıyorum tabi yaş her geçen gün risk. Bir an önce en yakın klinik neyse lütfen varınızı yogunuzu verip gidin. Allah yardım eder.

Kızlar merhabalar ben 4 senedir evliyim ve her günüm zehir içinde düşünmekten kafayı yiyeceğim ben bu illeti yenemiyorum arkadaşlar denemediğim yöntem kalmadı nolursunuz bana yardımcı olun çıkmazdayım
merhabalar vajinusmus ile ilgili bir doktora gitmenizi tavsiye ederim bende iki aylık evliyim ve defalarca eşimle denedim olmadı ve bekleyerekte kendiliğinden olmayacağını anladığım için doktora gittim şükürler olsunki şuan bir sıkıntım kalmadı

merhabalar vajinusmus ile ilgili bir doktora gitmenizi tavsiye ederim bende iki aylık evliyim ve defalarca eşimle denedim olmadı ve bekleyerekte kendiliğinden olmayacağını anladığım için doktora gittim şükürler olsunki şuan bir sıkıntım kalmadı
Hangi doktora gittimiz

merhabalar ben Dr.Nazife Ergen e gittim ve cok memnun kaldım 4 seanstan sonra bir sıkıntım kalmadı bende sizden farklı değildim inanın ama Nazife hocamın sıcak ve insanı rahatlatan yaklaşımı sayesinde hem bir kadın olarak kendi bedenim tanıdım ve şifa buldum şükürler olsun

merhabalar ben Dr.Nazife Ergen e gittim ve cok memnun kaldım 4 seanstan sonra bir sıkıntım kalmadı bende sizden farklı değildim inanın ama Nazife hocamın sıcak ve insanı rahatlatan yaklaşımı sayesinde hem bir kadın olarak kendi bedenim tanıdım ve şifa buldum şükürler olsun

Back
X