VAJİNUSMUS

htcmree

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Arkadaşlar vajinusmus olmadan ilk ilişkilerini kolaylıkla yaşayanlarla bendeki korkuyu anlamlandırmak yorum 3 aylık evliyim henüz yapamadık. Açıkçası içerde boşluk olduğuna dair bile inancım yok şu anda bunu yaşayanlar var mı o bölge çok ürkütücü geliyor tıpkı gözümüze bir şey yaklaşınca huylandigimiz gibi çok huylandirici geliyor bana ben 1. Dereceyim galiba böyle hisseden var mı

Hayır çünkü fiziksel bir problemden çok kendi korkaklıgim olduğunu düşünüyorum utanıyorum bu durumdan

Galiba böyle yazmam gerekiyordu. Hayır gozeukmedim.elestirilmekten korktuğum için
Hayat sizin hayatınız, doğru destekle hızlıca çözülecek meseleyi böyle dallanıp budaklandırıp uzatırsanız evliliğinize dinamiti döşersiniz.

Hayat sizin hayatınız, doğru destekle hızlıca çözülecek meseleyi böyle dallanıp budaklandırıp uzatırsanız evliliğinize dinamiti döşersiniz.
Yanlış anlaşılmak istemem savunma gibi anlamayım ama keyfii bi durum değil ki bu. Herkesin evliliğe bakış açısıda farklı. Bence bu ilişkiden ziyade eşin anlayışından geçiyor diye düşünüyorum açıkçası

İnan bana sandığın kadar korkutucu bir şey asla değil. Bende 2 ay yapamamıştım fakat sonrasında doktora gittim. Bedenen gayet sağlıklısın psikolojik dedi onu duymak beni rahatlattı ve bir anda problem aniden çözüldü sanki üzerimden dünyanın yükü kalktı ve dedim ki bumuymuş yani gözümde bu kadar büyüyen olay

Ya çevrendeki herkes de böyle evliliğin tehlikede gibi tepkiler verdiği için zaten kötü hissetmeye başladım. Evet ama gerçekten elimde değil eşimi seviyorum sadece aşırı ürperiyorum huylanmak ve acı beklentisi var

Kendini rahat bırakman gerekiyo canım sonrasında her şey kendiliğinden o kadar güzel çözülüyor ki

Siz de de böyle acı beklentisi var mıydı afedersiniz ama içimde bir şeyler kopacak hiç bilmediigm bir acı olacak çok hassas çok narin bir bolge algısı

Siz de de böyle acı beklentisi var mıydı afedersiniz ama içimde bir şeyler kopacak hiç bilmediigm bir acı olacak çok hassas çok narin bir bolge algısı
Evet bende canımın yanmasından çok korkuyordum tabi benim bazı densiz tanıdıklarım beni biraz korkuttularda asla öyle çok can yakıcı bi his yok hatta sonrasında daha rahat oluyosun özelliklede psikolojik olarak

Çok araştırdım çok şey yaptım özellikle bir aydır. Sonra düşündüm ağda yaptırırız. Kas aldiririz bunlarda da acı oluyor. Regl sancısı filan hepsine katlanıyorsun normal geliyor bunu niye bu kadar büyüttun diyorsun sonra o an geldiğinde bu bilgiler yerine sanki bıçaklanacak misim gibi sıkıyorum kendimi

Kaç yaşındasınız bir de acaba parmak egzersizi dilator filan egzersiz yapmadan mi cozdunuz

Kaç yaşındasınız bir de acaba parmak egzersizi dilator filan egzersiz yapmadan mi cozdunuz
Ben evlendiğimde 24 yaşındaydım şimdi 26 yaşındayım 2 senelik evliyim çok şükür . Hiçbir şey kullanmadım asla parmak egzersizi denemedim yeltenmedim öyle şeylere hiç. Emin ol regl sancısı ağda sancısı insanın canını daha çok yakıyor tabiki ilişki esnasında hissedeceksin bir şeyler ama tavsiyem kendini rahat bırak kasma ben çok kasılıyodum kendimi bi bıraktım tek seferde çözüldü problem

27 yaşındayım ben de evet rahat olmak sorunu büyük oranda hatta sanırım tamamen çözen bir şey çok teşekkür ederim esneme gerilme hissinden başka bir şey yok diyenler filan var forumda inşaallah öyledir ve yapabilirim

Evet gerçekten öyle o kadarını hissetmende çok normal zaten. Hamdolsun sağlığınız yerinde öyle düşün daha ciddi problemlerde olabilirdi. İnşallah en kısa zamanda çözülür bu durumun

Hayır çünkü fiziksel bir problemden çok kendi korkaklıgim olduğunu düşünüyorum utanıyorum bu durumdan
Bu fiziksel değil psikolojik bir rahatsızlık zaten. İlla fiziksel mi olması lazım doktora gitmeniz için? Kim eleştirecek sizi ayrıca, sizin özel hayatınız bu. Kimseye söylemezsiniz olur biter.

`