- 17 Şubat 2015
- 17
- 2
- 39
- Konu Sahibi AYSEEEEEEEEE
Hastaligi ile alakali trakya cevresinde doktor varmi bilen varsa lutfen yardimci olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.Hastaligi ile alakali trakya cevresinde doktor varmi bilen varsa lutfen yardimci olur musunuz
Geçmiş olsun canım yaa,ne zormuş,eşin çok anlayışlıymış Allahtan,tedavisi nasıl merak ettim.Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.
Canım tebrik ederim,geç olmadan bir kadın doğumcuyla görüşmeni tavsiye ederim,kendi kendine aşamayabilirsin bu durumuEşimle 6 yıldır birlikteyiz 6 haziranda düğünümüz oldu,cinsel birleşme yaşayamadık sebebi benim aşrı kasılmam ve vajinal kuruluk,ne yapacağımı şaşırdım eşimi çok seviyorum ve onunla birlikte olmak istiyorum ne olur bana yardım edin,ne yapmam gerekiyor ((
Kusra bakmayin msji dolduruyorum da
bide dovseydın :)
kızlar merhaba;
benimde sorunum vajinusmus.evliliğimde 4.yılımı bitirdim yasım 31..halen vajinusmusu yenmış değilim.tam birleşme olmuyor. ama 10 aylık oğlum var..hamile kalmadan önce 3 doktora gittim..birisi kızlık zarımın kalın oldugunu söyledi diğeri geride dedi bir diğeri zarın saat yönünde 12 rakamının oldugu yerden yırtılmış dedi ve sonrasında hamile kaldım..nasıl derseniz tam birleşemedik ama içime boşaldıgında eşim ayaklarımı belime kadar kaldırıp 15-20 dk o şekilde bekledim.sonuc gec döllenme sonucu hamilelik. adet gecikmesinden 12-13 gün sonra ögrendim hamile oldugumu..işin garibi halen ilişkiye tam olarak giremiyorum canım acıyor..bana nasıl yendiginizi anlatrsanız sevinirim.yardımlarınızı bekliyorum.yazdıklarım karısık olabilir oglum uykudayken yazıyorum..tşkler
Cok gecmis olsn canm bende yasadm bu hastaligi birlikte oldktan sonra korkularm oluyodu kendimi tam birakamiyodm agriyack diye suan bi sorunum yok sukur inş seninde duzelir belki senin kizlik zari dogumda acilan cinsindendir sen normal mi dogm yaptn bazi kizlik zarlari iliskide acilmaz acilsada az tamamen dogumda acilir ondn mi aceba..
yok canım suan zar kalmamıştır sanmam.çünkü doktor muayene etti alttan 2-3 cm açılma olmasına ragmen dayanamayacagımı görünce seni sezeryana alalım dedi..muayeneden sonra adet görür gibi kan geldi snaırım zarın geri kalanı gitti.hemsire kalın ped vermişti cıkınca..hamilelikden önce muayeneye gittigimde bi doktor kalın dedi diğeri kalın ve geride dedi 3ncüsüde saatin 12 yönünde yırtılmış dedi..sanırım sonuncu doktorun dediği dogruydu yoksa nasıl döllenme olsun da hamile kalayım..senin dediğin zar esnek zar..zar üzerine master yapacaktım arastırmalardan :))))
Doktor Selahattin Mısırlıoğlu var, özel kadıoğlu hastanesinde, ben her gün dua ediyorum ona, çok şükür tüm bu dertlerimin bitmesine yardımcı oldu, çok tecrübeli bir doktor. Kesinlikle öneririm, sabır ve iyi bir doktor hepsi bu aslında.kızlar merhaba;
benimde sorunum vajinusmus.evliliğimde 4.yılımı bitirdim yasım 31..halen vajinusmusu yenmış değilim.tam birleşme olmuyor. ama 10 aylık oğlum var..hamile kalmadan önce 3 doktora gittim..birisi kızlık zarımın kalın oldugunu söyledi diğeri geride dedi bir diğeri zarın saat yönünde 12 rakamının oldugu yerden yırtılmış dedi ve sonrasında hamile kaldım..nasıl derseniz tam birleşemedik ama içime boşaldıgında eşim ayaklarımı belime kadar kaldırıp 15-20 dk o şekilde bekledim.sonuc gec döllenme sonucu hamilelik. adet gecikmesinden 12-13 gün sonra ögrendim hamile oldugumu..işin garibi halen ilişkiye tam olarak giremiyorum canım acıyor..bana nasıl yendiginizi anlatrsanız sevinirim.yardımlarınızı bekliyorum.yazdıklarım karısık olabilir oglum uykudayken yazıyorum..tşkler