vajinusmus

Canım ben de 9 ay yaşadım bu lanet hastalığı. Olay kafada bitiyor aslında. Ben psikoloğa da gittim hiç fayda etmedi. Dr cem keçe'nin vajinismusun üstesinden gelmek kitabı sayesinde yendim. Ama illa Dr istiyosan Tekirdağ star Medica hastanesinde Selda Akal var. Onu tavsiye edebilirim.

Hastaligi ile alakali trakya cevresinde doktor varmi bilen varsa lutfen yardimci olur musunuz
Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.

Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.
Geçmiş olsun canım yaa,ne zormuş,eşin çok anlayışlıymış Allahtan,tedavisi nasıl merak ettim.

arkadaşlar bu sıkıntıyı 2 yıl yaşadım en sonunda İstanbulda bulunan kayra bera kliniğine gittim çok şükür kısa sürede çözüldü.

Eşimle 6 yıldır birlikteyiz 6 haziranda düğünümüz oldu,cinsel birleşme yaşayamadık sebebi benim aşrı kasılmam ve vajinal kuruluk,ne yapacağımı şaşırdım eşimi çok seviyorum ve onunla birlikte olmak istiyorum ne olur bana yardım edin,ne yapmam gerekiyor :KK43:((

Eşimle 6 yıldır birlikteyiz 6 haziranda düğünümüz oldu,cinsel birleşme yaşayamadık sebebi benim aşrı kasılmam ve vajinal kuruluk,ne yapacağımı şaşırdım eşimi çok seviyorum ve onunla birlikte olmak istiyorum ne olur bana yardım edin,ne yapmam gerekiyor :KK43:((
Canım tebrik ederim,geç olmadan bir kadın doğumcuyla görüşmeni tavsiye ederim,kendi kendine aşamayabilirsin bu durumu:KK43:

kızlar merhaba;
benimde sorunum vajinusmus.evliliğimde 4.yılımı bitirdim yasım 31..halen vajinusmusu yenmış değilim.tam birleşme olmuyor. ama 10 aylık oğlum var..hamile kalmadan önce 3 doktora gittim..birisi kızlık zarımın kalın oldugunu söyledi diğeri geride dedi bir diğeri zarın saat yönünde 12 rakamının oldugu yerden yırtılmış dedi ve sonrasında hamile kaldım..nasıl derseniz tam birleşemedik ama içime boşaldıgında eşim ayaklarımı belime kadar kaldırıp 15-20 dk o şekilde bekledim.sonuc gec döllenme sonucu hamilelik. adet gecikmesinden 12-13 gün sonra ögrendim hamile oldugumu..işin garibi halen ilişkiye tam olarak giremiyorum canım acıyor..bana nasıl yendiginizi anlatrsanız sevinirim.yardımlarınızı bekliyorum.yazdıklarım karısık olabilir oglum uykudayken yazıyorum..tşkler

kızlar merhaba;
benimde sorunum vajinusmus.evliliğimde 4.yılımı bitirdim yasım 31..halen vajinusmusu yenmış değilim.tam birleşme olmuyor. ama 10 aylık oğlum var..hamile kalmadan önce 3 doktora gittim..birisi kızlık zarımın kalın oldugunu söyledi diğeri geride dedi bir diğeri zarın saat yönünde 12 rakamının oldugu yerden yırtılmış dedi ve sonrasında hamile kaldım..nasıl derseniz tam birleşemedik ama içime boşaldıgında eşim ayaklarımı belime kadar kaldırıp 15-20 dk o şekilde bekledim.sonuc gec döllenme sonucu hamilelik. adet gecikmesinden 12-13 gün sonra ögrendim hamile oldugumu..işin garibi halen ilişkiye tam olarak giremiyorum canım acıyor..bana nasıl yendiginizi anlatrsanız sevinirim.yardımlarınızı bekliyorum.yazdıklarım karısık olabilir oglum uykudayken yazıyorum..tşkler

Cok gecmis olsn canm bende yasadm bu hastaligi birlikte oldktan sonra korkularm oluyodu kendimi tam birakamiyodm agriyack diye suan bi sorunum yok sukur inş seninde duzelir belki senin kizlik zari dogumda acilan cinsindendir sen normal mi dogm yaptn bazi kizlik zarlari iliskide acilmaz acilsada az tamamen dogumda acilir ondn mi aceba..

Cok gecmis olsn canm bende yasadm bu hastaligi birlikte oldktan sonra korkularm oluyodu kendimi tam birakamiyodm agriyack diye suan bi sorunum yok sukur inş seninde duzelir belki senin kizlik zari dogumda acilan cinsindendir sen normal mi dogm yaptn bazi kizlik zarlari iliskide acilmaz acilsada az tamamen dogumda acilir ondn mi aceba..

yok canım suan zar kalmamıştır sanmam.çünkü doktor muayene etti alttan 2-3 cm açılma olmasına ragmen dayanamayacagımı görünce seni sezeryana alalım dedi..muayeneden sonra adet görür gibi kan geldi snaırım zarın geri kalanı gitti.hemsire kalın ped vermişti cıkınca..hamilelikden önce muayeneye gittigimde bi doktor kalın dedi diğeri kalın ve geride dedi 3ncüsüde saatin 12 yönünde yırtılmış dedi..sanırım sonuncu doktorun dediği dogruydu yoksa nasıl döllenme olsun da hamile kalayım..senin dediğin zar esnek zar..zar üzerine master yapacaktım arastırmalardan :))))

yok canım suan zar kalmamıştır sanmam.çünkü doktor muayene etti alttan 2-3 cm açılma olmasına ragmen dayanamayacagımı görünce seni sezeryana alalım dedi..muayeneden sonra adet görür gibi kan geldi snaırım zarın geri kalanı gitti.hemsire kalın ped vermişti cıkınca..hamilelikden önce muayeneye gittigimde bi doktor kalın dedi diğeri kalın ve geride dedi 3ncüsüde saatin 12 yönünde yırtılmış dedi..sanırım sonuncu doktorun dediği dogruydu yoksa nasıl döllenme olsun da hamile kalayım..senin dediğin zar esnek zar..zar üzerine master yapacaktım arastırmalardan :))))

Anladm canm dediğin gibi de olabilr ben duymustum sadece doğum da acilan diye ondan sordum.. peki doktor ne diyo gittin mi hic iliskide neden agriyormus sebebi vardir mutlaka vajinismusta agri olmuyo sadece korku yüzünden aciyack edeck bisey olacak die ilk gece korkusu sen vajinismus yasadnmi evlendign zamn bu farkli olabilir ..ben 1 sene birlikte olamadm korkum bu hastalik yüzünden ist. da bi doktor sayesinde oldu ilk zamnlar bende tam birakamiyodum kendimi yapiyodk ama tam hersekilde degil sonra bi kac ay sonra duzene girdi herkes gibi korkmadan fln oluyor aci hic hissetmedim kizlikta bile kizligim bile ne zmn açıldı kanama oldumu bilmiyorm.. diger korkularda gecti tek kalinti doktr muanesi olamiyorum 3-4 defa oldum mecburen çocuk icin oda zor oldum kendimi cok sıkıyorum o yüzden

Gittiğim tedavi merkezinde mucizevi olarak bir kızı olan biri ike tanıştım, ben kötü o benden de kötü idi, gerçi herkes kendini en kötü görüyor oysa herkes aynı. Uzatmıyım, o benden birkaç gün önce önce yendi ve ülkesine döndü. Yani yalnız değilsiniz
Umarım faydalı bilgi verebilirim; Evliliğimizin 7 yılı aşan sürecinde hiç gündeme bile almadığım ama bizi son 1 senedir tam bir uçurumun kenarında kapanda gibi hissettiren vajinusmus sorunum, 3 haftalık bir tedavi ile sona erdi. Doktorumun telkini, yönlendirmesi, benim vazgeçmemem , eşimin desteği gibi şeyler çok önemli idi. Bu benim hikayem, yüzlerce hikaye var, 5-10 tanesine bizzat tanık oldum. AĞlayan yüzler, gülen Gözler gördüm, kimi 1 gün kimi 1 hafta ara ile! Hepsi gerçekti! Umarım kimse bunu ötelenmez ve doğru doktor ile karşılaşır. Ben ilk ve tek seçimimde çok şükür ki doğru bir seçim yaptım Saygın Bey ile tedavi sürecimi tamamladım. SAYGIN MicozkadıoĞLu muayehanesi Kayra BEra da gördüm ki; 1 hafta da çözen 1 ayda da çözen var, sizin isteğiniz ve adet günü gibi durumlar süreyi değiştirebilir. Varsın 1 haftada geçmesin, sorun etmeyin ama aylarca da siz Uzatmayın. TedaviBir gün bile durmayın; Tedaviyi ötelenmeyin, randevularımıza düzenli gidin, yıllarınızı bu sorun ile geçirmeyin , çözün.

süleyman eserdağ şiddetle öneririm
bu kadar merhametli doktor
şefkatli ilgi
ve vajınusmusta kesin çözüm
ve iyileşmeden bırakmıyorlar
rabbim onlardan razı olsun

kızlar merhaba;
Doktor Selahattin Mısırlıoğlu var, özel kadıoğlu hastanesinde, ben her gün dua ediyorum ona, çok şükür tüm bu dertlerimin bitmesine yardımcı oldu, çok tecrübeli bir doktor. Kesinlikle öneririm, sabır ve iyi bir doktor hepsi bu aslında.

X