Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Canim dedigin kayganlastiriciya internetten baktim şişe rengi mor mu? Aloe vera lı olanda 2si birarada masaj jeli ve kayganlaştirici yaziyor da emin olamadim.

Kayganlaştırıcı bende sedoxu öneririm. Doktor tavsiye etmişti.
Tesekkur ederim smdi internetten sedox'u da arastiriyorum şuan. Saglikbakimreyonu.com diye bir site var orda aciklayici bilgiler mevcut isteyen arkadaslar bakabilir. Sedox'un ilk iliskide ve vajinismusta kullanilabildigi yaziyor. Ayrica ph dengeleyici ve su bazli genital bölge nemlendirici diye geciyor. Bu da satin alinabilir.

kimse yok mu? kızlar bu durumu yaşayan yada bilgisi olan kimse yok galiba
Akıntın kötü kokuluysa enfeksiyon kapmış olabilirsin. Miyom kaynaklı olabilir. Uzaktan bilemeyiz. Önemsizde olabilir. Ama bunu anlamak için doktora gitmelisin. Devam ederse doktora git.

Yanlış yeri kasıyorsun sanki. Karnının ağrımaması lazım. Karnını da mı kasıyorsun? Sadece pelvik taban kasımın kasılıp gevşemesi gerekiyor.

Canim dedigin kayganlastiriciya internetten baktim şişe rengi mor mu? Aloe vera lı olanda 2si birarada masaj jeli ve kayganlaştirici yaziyor da emin olamadim.
Evet aynen canım o dediğin. Benim eşime de eczacı arkadaşı tavsiye etmiş. En çok tavsiye edilen ve satılan bu demiş. Kullanan biri olarak memnunum ben. Sen de istersen diğerlerini de deneyip öyle karar ver. Baskı yapmış gibi olmayayım.

1 1melegimolsun tatlım idrar yaparken tutup bırakacakdın ilk başta. Bu da hangi kaslarını kasmanı öğrenmen için. Sonrasında idrar yaparken yapmana gerek yok. Sadece o kaslarını keşfetmek için idrar yaparken idrarını tut ve bırak, işte bu tutup bırakan kaslarını sonradan idrarın yokken normal zamanlarda yapacaksın. Normal zamanda yaparken mesanenin boş olmasını öneriyorlar. Sadece pelvik kaslarını kastığında karnın kasılmaz. Bunu ayırtedebilmek için dediğim gibi ilk birkaç kez tuvalette idrarını yaparken tut bırak tut bırak.

Kızlar psikoloğum tahminî olarak şubat başında terapimizin biteceğini söyledi. Lütfen benim için dua edin. Aşk oyunlarımızı(egzersizlerimizi) yapmakta tembellik etmeyelim. Bazen maalesef erteliyoruz.

P Prrrenses Tesekkur ederim canim evet arastirdim durex kayganlasiricilarin icinde en cok satilani senin dedigin mor şişe aleo verali olani internette satiş oranlarini gosteriyor orda farkettim "Sedoxx PH Lubricant Gel" de Esencan in tavsiye ettigi de var. Internetten satin alicaktim ama en erken pztesi elimde olur o yuzden yarin eczaneden carsidan bakicam bulursam hemen alicam bulamazsam da yarin internetten siparis vericem. Bir de cem kecenin "10 adimda vajinismus tedavisi" isimli kitabi var bende, orda tavsiye edilen "Gleitgelen Kyaganlasirici Jel" o da olabilir. Herkese yardimci olmak icin isimlerini tam yazmaya calistim.

Eczaneye getirtmiştim ben geçen sene biraz pahalıydı 35lira belki sen daha uyguna bulursun ama uzun süre gidiyo. Egzersizlerde bebeyağı kullanıyodum. Yendikten Sonra sadece bunu. Hala da kullanıyorum.

Okudun mu cem keçenin o kitabını tatlım.?
Biz de okuduk. Şimdi de Vajinismusun üstesinden gelme kitabını okuyoruz. Güzel kitaplar vesselam.

Eczaneye getirtmiştim ben geçen sene biraz pahalıydı 35lira belki sen daha uyguna bulursun ama uzun süre gidiyo. Egzersizlerde bebeyağı kullanıyodum. Yendikten Sonra sadece bunu. Hala da kullanıyorum.
Canim internetteki fiyati 26.5TL kargo ucreti de var 7TL hemen hemen eczane ile ayni fiyata gelir bakalim yarin bulursam alicam. Cok tesekkur ederim tavsiyen icin.

Okudun mu cem keçenin o kitabını tatlım.?
Biz de okuduk. Şimdi de Vajinismusun üstesinden gelme kitabını okuyoruz. Güzel kitaplar vesselam.
Evet canim okudum onu buyuk bir hevesle, psikolojik olarak kafayi cok rahatlatiyor heveslendiriyor yenmek icin. Ama ben okuduktan hemen sonra egzersizlere baslayamamistim ama yine de tavsiye ederim yenemeyen herkese bir nebze de olsa faydasi olur mutlaka.

M monalazo akıntımda hiç koku yok. reglim bittikten sonra yumurtlama haftam oluyor normalde her zaman kokusuz berrak akıntı olurdu ama bu sefer kahverengi oldu bende şaşırdım. birkaç ay önce doktora gittim adetin 3.günü aslında kan tahlili için gitmiştim yumurta rezervine falan baktırmak için ama doktor sadece karnımdan ultrasonla baktı yumurtalıklarda birşey yok dedi gönderdi. hiç kan tahlili falan bakmadı. belkide devlet hastanesi olunca böyle ilgisiz oluyorlar işte.

Evet canım aynen çok motive ediyor insanı. Bak onu okuduysan madem kitabın arkasındaki egzersiz yeri var ya onları uygula. Gevşeme, kegel, mastürbasyon, eşinle karşılıklı okşama masaj, bunları adım adım uygula. Eminim çok rahat ilerleyeceksin. Ben bu adımları yapmadan parmak egzersizi ile penisin tamamını almıştım önceki doktorumda. Ama bu duygusal adımları yaptırmadığı için ilerleme olmadı. Şimdi duygusal adımlarla ilerliyoruz. Parmak egzersizi vs adımını uçarak geçicem, çünkü üç parmağa kadar alabildim düşün!
Keyfini çıkar o gevşeme adımlarının. İnan bana çok keyifli.

M monalazo P Prrrenses benim böbreklerimde kum problemi vardı bu yüzden acaba idrarımı tutup bırakırken sızı olur mu diye düşündüm? bilmiyorum yoksa yanlış mı kasıyorum karnımıda bilemedim. dediklerinizi uygulayayım bakalım şimdi :)

Kitabi yeniden gozden gecirmeliyim dedigin gibi duygusal olarak rahatlamami saglayabilir. Ben de cok sukur 2 parmak yapabiliyorum 3 parmak denemedim aparat yaptim kendime. Su esli denemede de basarili olsak Allahim yeni yila girmeden bitsin istiyorum artik suan tek hedefim tek dilegim bu.

Geçmiş olsun. Bol bol su içmelisin.
Vajinan en alt tarafındaki kasları kasıp gevşetiyorsun. Buna dikkat et canım. Biraz yapınca çözersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…