Annem "prof dr ibrahim saraçoglu"nun katilmiş oldugu tv programindan not almiş yazmis bana vermisti. Acikcasi kaç gün yapilmali bilmiyorum ama tahminim yumurtlama günlerine yakin yapilmali.Kac gun yapmaluz
Canim dedigin kayganlastiriciya internetten baktim şişe rengi mor mu? Aloe vera lı olanda 2si birarada masaj jeli ve kayganlaştirici yaziyor da emin olamadim.arkadaşlar kayganlaştırıcı olarak özellikle zeytinyağını vurgulamışsınız!
öncelikle bu şekilde sadece bir seçenek varmış gibi şartlandırmayın kendinizi. ben hiç zeytinyağı kullanmadım, kullanmam da. şahsi fikrim bu, yediğimiz birşeyi cinsel organa süremem!
zaten cinsel organın tabiatına uygun bir sürü kayganlaştırıcı var. ilk zamanlar bebe yağı kullanmıştım ben, ancak yağ olduğu için vücut emiyor ve çok da memnun kaldığımı söyleyemem. sonrasında durex'in aloe vera etkili su bazlı kayganlaştırıcısını aldım. çok da memnunum. yağ gibi emmiyor, kayganlaştırmasına değinmiyorum bile.içeriğindeki aloe vera etkisi, oluşan tahriş vs için iyileştirici etkiye sahip. hiçbir zararını görmedim. sanıyorum ki bundan başka da bi kayganlaştırıcı kullanmam. eğer sürdüğünüzde yanma hissederseniz, tahriş olduğunu gösterir, telaşlanmayın. iyileştirici etkisiyle çabucak onaracak.
dediğim gibi şahsi fikrim ve önerim, zeytinyağı kullanmamaktan yanayım..
Kayganlaştırıcı bende sedoxu öneririm. Doktor tavsiye etmişti.Canim dedigin kayganlastiriciya internetten baktim şişe rengi mor mu? Aloe vera lı olanda 2si birarada masaj jeli ve kayganlaştirici yaziyor da emin olamadim.
Tesekkur ederim smdi internetten sedox'u da arastiriyorum şuan. Saglikbakimreyonu.com diye bir site var orda aciklayici bilgiler mevcut isteyen arkadaslar bakabilir. Sedox'un ilk iliskide ve vajinismusta kullanilabildigi yaziyor. Ayrica ph dengeleyici ve su bazli genital bölge nemlendirici diye geciyor. Bu da satin alinabilir.Kayganlaştırıcı bende sedoxu öneririm. Doktor tavsiye etmişti.
Akıntın kötü kokuluysa enfeksiyon kapmış olabilirsin. Miyom kaynaklı olabilir. Uzaktan bilemeyiz. Önemsizde olabilir. Ama bunu anlamak için doktora gitmelisin. Devam ederse doktora git.kimse yok mu? kızlar bu durumu yaşayan yada bilgisi olan kimse yok galiba
Yanlış yeri kasıyorsun sanki. Karnının ağrımaması lazım. Karnını da mı kasıyorsun? Sadece pelvik taban kasımın kasılıp gevşemesi gerekiyor.Esencan öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. ben idrar yaparken tutup bırakırken karnımda sızı ağrı oluyor bu yüzden kafam karıştı acaba yanlış mı yapıyorum ben? netten baktım şimdi bir yerde idrar yaparken tutup bırakın demiş bir yerde de mesane boşken yapın demiş kafam karıştı :)
Evet aynen canım o dediğin. Benim eşime de eczacı arkadaşı tavsiye etmiş. En çok tavsiye edilen ve satılan bu demiş. Kullanan biri olarak memnunum ben. Sen de istersen diğerlerini de deneyip öyle karar ver. Baskı yapmış gibi olmayayım.Canim dedigin kayganlastiriciya internetten baktim şişe rengi mor mu? Aloe vera lı olanda 2si birarada masaj jeli ve kayganlaştirici yaziyor da emin olamadim.
Eczaneye getirtmiştim ben geçen sene biraz pahalıydı 35lira belki sen daha uyguna bulursun ama uzun süre gidiyo. Egzersizlerde bebeyağı kullanıyodum. Yendikten Sonra sadece bunu. Hala da kullanıyorum.P Prrrenses Tesekkur ederim canim evet arastirdim durex kayganlasiricilarin icinde en cok satilani senin dedigin mor şişe aleo verali olani internette satiş oranlarini gosteriyor orda farkettim "Sedoxx PH Lubricant Gel" deEsencan in tavsiye ettigi de var. Internetten satin alicaktim ama en erken pztesi elimde olur o yuzden yarin eczaneden carsidan bakicam bulursam hemen alicam bulamazsam da yarin internetten siparis vericem. Bir de cem kecenin "10 adimda vajinismus tedavisi" isimli kitabi var bende, orda tavsiye edilen "Gleitgelen Kyaganlasirici Jel" o da olabilir. Herkese yardimci olmak icin isimlerini tam yazmaya calistim.
Okudun mu cem keçenin o kitabını tatlım.?P Prrrenses Tesekkur ederim canim evet arastirdim durex kayganlasiricilarin icinde en cok satilani senin dedigin mor şişe aleo verali olani internette satiş oranlarini gosteriyor orda farkettim "Sedoxx PH Lubricant Gel" deEsencan in tavsiye ettigi de var. Internetten satin alicaktim ama en erken pztesi elimde olur o yuzden yarin eczaneden carsidan bakicam bulursam hemen alicam bulamazsam da yarin internetten siparis vericem. Bir de cem kecenin "10 adimda vajinismus tedavisi" isimli kitabi var bende, orda tavsiye edilen "Gleitgelen Kyaganlasirici Jel" o da olabilir. Herkese yardimci olmak icin isimlerini tam yazmaya calistim.
Canim internetteki fiyati 26.5TL kargo ucreti de var 7TL hemen hemen eczane ile ayni fiyata gelir bakalim yarin bulursam alicam. Cok tesekkur ederim tavsiyen icin.Eczaneye getirtmiştim ben geçen sene biraz pahalıydı 35lira belki sen daha uyguna bulursun ama uzun süre gidiyo. Egzersizlerde bebeyağı kullanıyodum. Yendikten Sonra sadece bunu. Hala da kullanıyorum.
Evet canim okudum onu buyuk bir hevesle, psikolojik olarak kafayi cok rahatlatiyor heveslendiriyor yenmek icin. Ama ben okuduktan hemen sonra egzersizlere baslayamamistim ama yine de tavsiye ederim yenemeyen herkese bir nebze de olsa faydasi olur mutlaka.Okudun mu cem keçenin o kitabını tatlım.?
Biz de okuduk. Şimdi de Vajinismusun üstesinden gelme kitabını okuyoruz. Güzel kitaplar vesselam.
Evet canım aynen çok motive ediyor insanı. Bak onu okuduysan madem kitabın arkasındaki egzersiz yeri var ya onları uygula. Gevşeme, kegel, mastürbasyon, eşinle karşılıklı okşama masaj, bunları adım adım uygula. Eminim çok rahat ilerleyeceksin. Ben bu adımları yapmadan parmak egzersizi ile penisin tamamını almıştım önceki doktorumda. Ama bu duygusal adımları yaptırmadığı için ilerleme olmadı. Şimdi duygusal adımlarla ilerliyoruz. Parmak egzersizi vs adımını uçarak geçicem, çünkü üç parmağa kadar alabildim düşün!Evet canim okudum onu buyuk bir hevesle, psikolojik olarak kafayi cok rahatlatiyor heveslendiriyor yenmek icin. Ama ben okuduktan hemen sonra egzersizlere baslayamamistim ama yine de tavsiye ederim yenemeyen herkese bir nebze de olsa faydasi olur mutlaka.
Kitabi yeniden gozden gecirmeliyimEvet canım aynen çok motive ediyor insanı. Bak onu okuduysan madem kitabın arkasındaki egzersiz yeri var ya onları uygula. Gevşeme, kegel, mastürbasyon, eşinle karşılıklı okşama masaj, bunları adım adım uygula. Eminim çok rahat ilerleyeceksin. Ben bu adımları yapmadan parmak egzersizi ile penisin tamamını almıştım önceki doktorumda. Ama bu duygusal adımları yaptırmadığı için ilerleme olmadı. Şimdi duygusal adımlarla ilerliyoruz. Parmak egzersizi vs adımını uçarak geçicem, çünkü üç parmağa kadar alabildim düşün!
Keyfini çıkar o gevşeme adımlarının. İnan bana çok keyifli.
Geçmiş olsun. Bol bol su içmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?