Vajinusmusu egzersiz yapmadan yenemez miyim?

aazize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
24
2
36
Bursa
arkadaşlar ben vajinusmus psikolojik bi şekilde cözülür falan derken iki akşamdır formlarda hiç duymadığım bişey okudum.egzersiz!sonucunda da cok afedersiniz istifra ettim.gercekten.
eşim cok anlayışlı o an kendimi sıktığım için uzatmıyor.beni zorlamıyor.ama bu aralar sen istemiyosan istesen alırsın zorlamıyosun bile demeye başladı.
ilişki halinde değilken diyorum ki kendime ya ne kadar acıcak ki hem acısın ne olcak falan diyorum ama o an kasıyorum sıkıyorum oramı ..istem dışı ..
ama dediğim gibi cok zorlamıyoruz baktık ben kasıyorum cekiliyor hemen.o an yüzün acı ceker gibi oluyo diyo.
aslında sert canlıyımdır acıdan korkmam acısa nolcak gecer derim ama o an neden yapamıyorum bunu ?:(((
başlarda cok takmıyorum ama artık denemeye korkar oldum nasıl olsa olmuyo falan diyorum.
cok yazdım:( yani diyeceğim şu ki bunun egzersizden başka yolu yokmu? bi arkadaşım da olmuştu doktor pasiflora verdi oldu bende denedim ama yok.emla krem diye bişey duydum şimdi ondan umutlandım ama ben kendimi kasıyorum yani acı değil korkum o krem orayı uyuşturuyormuş yani bana faydası olurmu sizce.
egzersiz şartmı yaa ben okudum yok serce parmakla başla mumla devam et :) ayy mümkün değil.ben resimde kadın vajinası göreyim yada biri doğumunu anlatsın başlıyo midem bulanmaya.
ama sadece böyle şeylerde onun dışında kocamı seviyorum tiksinmiyorum daa

ayy mümkün değil.ben resimde kadın vajinası göreyim yada biri doğumunu anlatsın başlıyo midem bulanmaya.

Bu ifadeni görene kadar söyleyebilecek hiçbirşeyim yoktu, neticede uzman değiliz ama bu ifaden üzerine söyleyebileceklerim var cnm. Önce fizyolojik olarak kadın olmayı cidden kabul etmen ve cidden sevmen gerekiyor gibi geldi bana. Kadınlıktan ve kadınlığa dair şeylerden miden bulanıyorsa bu noktada sıkıntı var sanki. Kendinden miden bulanırken, kendini kabul edememişken nasıl yapabilirsin ki :50:

Bu ifadeni görene kadar söyleyebilecek hiçbirşeyim yoktu, neticede uzman değiliz ama bu ifaden üzerine söyleyebileceklerim var cnm. Önce fizyolojik olarak kadın olmayı cidden kabul etmen ve cidden sevmen gerekiyor gibi geldi bana. Kadınlıktan ve kadınlığa dair şeylerden miden bulanıyorsa bu noktada sıkıntı var sanki. Kendinden miden bulanırken, kendini kabul edememişken nasıl yapabilirsin ki :50:

canımm,vajinismusdan muzdaripten yeni yeni sorunlar mı cıkıyor acaba :) ben kendimi cook seviyorum,gercekten.barışığım.aynada bile kendime bakar gülerim severim falan yani.
ondan eminim ama gercekten dediğin gibi acaba benim sorunum kadın olmakla alakalı olabilirmi ..kadınlığı kabullenmek,galiba bunu düşünmeliyim :(

canımm,vajinismusdan muzdaripten yeni yeni sorunlar mı cıkıyor acaba :) ben kendimi cook seviyorum,gercekten.barışığım.aynada bile kendime bakar gülerim severim falan yani.
ondan eminim ama gercekten dediğin gibi acaba benim sorunum kadın olmakla alakalı olabilirmi ..kadınlığı kabullenmek,galiba bunu düşünmeliyim :(

Bu sorundan muzdarip olup, tedavi olmuş biri olarak söylemeliyim ki, sizinkisi sadece sorununuzdan kaçmak. Her vajinismus hastası için vajiye bakmak, oraya birşeyin gireceğini düşünmek korkunç, mide bulandırıcı, vs, vs gibi bir sürü olumsuz düşünceye sahiptir. Sihirli bir değneğin gelip bir anda kendilerine dokunacağını ve herşeyin kendiliğinden düzeleceğini sanır, ama malesef sorunun tek çözümü egzersizden geçer. Zannatmeyin ki haftalarca aylarca yapılan egzersizler. Tedavi süresi tamamen size bağlıdır bu dertten 3 günde kurtulanını da gördüm, 3 ayda kurtulanını da. Aynaya baktığınızda kendinizi seviyosanız, zaten sizin kadınlığınızla bir sorununuz yok demektir, çünkü aynaya baktığınızda bir kadın görüyorsunuz. Tek sorun sizin çözüm yolunu kabullenememenizde, ki bunun için size vajinismus tedavisi yapan bir psikiyatriste gitmenizi öneririm.

slm bende senin gibiydim çok korkuyordum içki içtim sarhoş oldum ama deyince kendime geliyordum ilaçlar aldım olmadı hiç ne yaptımsa acıcak diye snr burayı buldum burda hallettım hatta bu ikinci evliliğim ilkinde olmadı ikinci evliliğimde de 5 ay snr oldu ilk önce cinsel organını tanıman lazım eldiven tak ellerine yatagına yat emla veya anestol krem sür sürekli nefes al ver acılsın sende gör bunu yapman lazım tanıdıkca kendine güvenin gelicek su anda da ben muayene olamıyorum mesela bebegimde oldu ama muayene olmadım hiç onu ne yapıcam bilmiyorum hiç acı falan da yok rahat ol nefes al ver

ahh ahh ben egzersiz yapmadan bi çözüm bulurum diye 5 sene geçirdim... Alkol botoks uyuşturucu kremler neler neler ama ne yaparsam yapayım sonuç yine egzersiz... doktorla çözdüm ama bir şekilde oraya birşeyin girdiğini görerek beynimizi ikna ediyoruz yazdıklarının aynısını ben ve burdaki arkadaşlarım hepimiz aynı şeyleri düşündük yaşadık nolursun iyice araştıır ama acele et... bumuymuş diyeceksin :)

aazize.. bende aynı durumdayım.. aslında benim midem bulanmıyor ama yapamıyorum hiçbir şekilde.. ne yapmak gerek acaba

aazize.. bende aynı durumdayım.. aslında benim midem bulanmıyor ama yapamıyorum hiçbir şekilde.. ne yapmak gerek acaba

ya canım ben okuyunca bile mudam bulandı.bide benim beynim oraya bişeyin gireceğini algılıyor:) yani egzersize gerek yok diyorum oyüzden ama arkadaşların dediği gibi
kaçıyor da olabilirm.şuan birz aramı vermem lazım yoksa üstünemi gitmem lazım bilmiyorum:( ama ben emla kremle bi denemeyi düşünüyorum egzersizsiz olmuyo diyolar ama aklımda kalıcanı denicem.sonucu yazarım

ya canım ben okuyunca bile mudam bulandı.bide benim beynim oraya bişeyin gireceğini algılıyor:) yani egzersize gerek yok diyorum oyüzden ama arkadaşların dediği gibi
kaçıyor da olabilirm.şuan birz aramı vermem lazım yoksa üstünemi gitmem lazım bilmiyorum:( ama ben emla kremle bi denemeyi düşünüyorum egzersizsiz olmuyo diyolar ama aklımda kalıcanı denicem.sonucu yazarım

peki okuyunca midenin bulanmasını sebebi sence psikolojik değil mi? Beynin kabul etmiş olsa miden bulanır mı?
Lütfen kendini kandırma zaten beynin oraya bir şey gireceğini kabul etmiş olsa okuyunca ve bakınca miden bulanmaz.
Miden bulandığına göre bilinçaltın bunu algılamıyor. Oraya birşey girmesi sana göre iğrençse burada bir sorun var demektir ve bu sorunu korkunun üstüne giderek yani egzersizle çözebilirsin. Ben bu dertten muzdarip değilim ama buradaki arkadaşları hep okudum ve dua ettim onlar başardıkça da sevindim.
Bence bunları düşün, kendini kandırma ve bir an önce harekete geç.

arkadaşlar ben vajinusmus psikolojik bi şekilde cözülür falan derken iki akşamdır formlarda hiç duymadığım bişey okudum.egzersiz!sonucunda da cok afedersiniz istifra ettim.gercekten.
eşim cok anlayışlı o an kendimi sıktığım için uzatmıyor.beni zorlamıyor.ama bu aralar sen istemiyosan istesen alırsın zorlamıyosun bile demeye başladı.
ilişki halinde değilken diyorum ki kendime ya ne kadar acıcak ki hem acısın ne olcak falan diyorum ama o an kasıyorum sıkıyorum oramı ..istem dışı ..
ama dediğim gibi cok zorlamıyoruz baktık ben kasıyorum cekiliyor hemen.o an yüzün acı ceker gibi oluyo diyo.
aslında sert canlıyımdır acıdan korkmam acısa nolcak gecer derim ama o an neden yapamıyorum bunu ?:(((
başlarda cok takmıyorum ama artık denemeye korkar oldum nasıl olsa olmuyo falan diyorum.
cok yazdım:( yani diyeceğim şu ki bunun egzersizden başka yolu yokmu? bi arkadaşım da olmuştu doktor pasiflora verdi oldu bende denedim ama yok.emla krem diye bişey duydum şimdi ondan umutlandım ama ben kendimi kasıyorum yani acı değil korkum o krem orayı uyuşturuyormuş yani bana faydası olurmu sizce.
egzersiz şartmı yaa ben okudum yok serce parmakla başla mumla devam et :) ayy mümkün değil.ben resimde kadın vajinası göreyim yada biri doğumunu anlatsın başlıyo midem bulanmaya.

meraba canım bende egzersizleri okuyuca kesinlikle yapamıcamı düşünmüştüm ama bi gece öyle esti aklıma kulak çöpüyle başladım kitap önerisiyle ve asla olmaz sanıyodum sonra yaklaşık 10 cm uzunluğunda ve kulak çöpünden daha kalın başka bi tüp denedim okadar şaşırtıcı ki o şey sanki kendiliğinden gidiyor içine vajina gerçekten çok esnek bi yapı tam tüm egzersizlerimi tamamlamadım ama en azından bu önyargıyı yendim gerçektende kasmadıkça acı ağrı olmuyomuş hep abartılı hikayelerle kandırmışız kendimizi bu kadar aşamadan sonra bende yenicem inşallah vajinismusu ve inşallah vajinismusu yenenler ordusuna katılcam :)senide beklerim :)

arkadasim uzuldum durumuna gercekten. bence kayganlastirici krem alin supermarketlerden. Durexin var sanirim. Isi gercekten cok kolaylastirio, tecrubeyle sabit.
ikincisi de bence bunu cinsel iliski olarak gormemelisin. esini seviosun ve bu senin icin duygusal bi birlesme olacak. kesinlikle zorunluluk olarak gormemelisin iliskileri. sen de zevk alacaksin, almalisin. bir tek eslerimiz degil zevk almasi gerekenler. once beynine bunlari anlatmalisin, kabul ettirmelisin; kayganlastirici isinden once. emin ol alisinca daha cok seviosun esini. tek parca olmak insana acaip bir ask hazzi veriyor. bunlari dusun, yeneceksin eminim

Bende cinsel organıma bakarken bile tuhaf bir his yaşardım.Değil vajinama birşey sokmak düşüncesi, dokunurken bile fena olurdum.

Doktorumun bu egzersiz ödevleri beni 10 adım daha geriye götürdü,ağladım her seferinde hatta iş cinsel kimliğimden nefret etmeye kadar gitti...

Çok şükür başka bir yolunu buldum ve bu konuda farklı yöntemi kullanan harika bir doktora gittim...

Ve-atlattım...:21: Hatta bu konuda çok yeniyim ;)

Umarım herkes bu sorunundan kurtulur...

Son düzenleme:
Bende cinsel organıma bakarken bile tuhaf bir his yaşardım.Değil vajinama birşey sokmak düşüncesi, dokunurken bile fena olurdum.

Doktorumun bu egzersiz ödevleri beni 10 adım daha geriye götürdü,ağladım her seferinde hatta iş cinsel kimliğimden nefret etmeye kadar gitti...

Çok şükür başka bir yolunu buldum ve bu konuda farklı yöntemi kullanan harika bir doktora gittim...

Ve-atlattım...:21: Hatta bu konuda çok yeniyim ;)

Umarım herkes bu sorunundan kurtulur...

Arkadaşım güzel yazmışsın ama o söylediğin farklı yöntem hakkında bize de bilgi versen, biz de kurtulsak biran önce çok sevaba girersin.

Arkadaş sorusunu sormuş,

Arkadaşım güzel yazmışsın ama o söylediğin farklı yöntem hakkında bize de bilgi versen, biz de kurtulsak biran önce çok sevaba girersin.

Sizin cevabınız ise çok genel olmuş. Yani sadece doktora yönlendirme ve doktoru öven bir topic önermişsiniz. Ben olsaydım, ne tür yöntemler uyguluyor,....vs'den bahsederdim. Tabi şimdi siz diyeceksiniz ki "ben siz değilim"....

Canım ben Dr. Murat Ulusoy'a tedavi oldum.

Bu linki incelersen sanıyorum bir fikir verebilir;sormak istedikleriniz olursa yardımcı olabiliriz.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...avisi-icin-yarin-murat-ulusoya-gidiyorum.html

Arkadaş sorusunu sormuş,

Sizin cevabınız ise çok genel olmuş. Yani sadece doktora yönlendirme ve doktoru öven bir topic önermişsiniz. Ben olsaydım, ne tür yöntemler uyguluyor,....vs'den bahsederdim. Tabi şimdi siz diyeceksiniz ki "ben siz değilim"....

İyi de doktorun sayfasına girerseniz zaten ne tür bir tedavi uyguladığını görürsünüz değil mi?

Doktor hipnoz yapıyor. Bunun nesi anlatılır,söyler misiniz?

O konuyu incelerseniz detaylı bilgiler var zaten. Ama bir iki yoruma bakıp "doktoru övüyor" sonucunu çıkarmışsınız.:51:

Back
X