yaaa anladigim kadariyla sende bir vajinismus hastasiydin, ve bizlerin ne yasadigini en iyi sen bilmelisin. Yardimci olacagin yerde ters cevaplar veriyorsun. Mademki yardimci olma niyetinde degilsin o zaman hic paylasma tedavi oldugunu.
Ters cevap verdiğimi düşünmüyorum; gittiğim doktorun linkini verdim.Adını yazsanız google'da istemediğiniz kadar bilgiye ulaşıyorsunuz zaten.Ve orada bir sürü kişinin nasıl tedavi olduğunu okuyup mukayese etmeniz açısından o linki ve KK linkini verdim...
Ve yine dedim ki; yardımcı olabileceğim birşey varsa sorun o topikte cevaplarız dedim.
Evet;ben sıkıntılı bir şekilde yaşadım bunu.Hemde on adım geri gittim.Forumdaki yönlendirmelerde beni daha beter yaptı.
Kısacası;buradaki kişisel paylaşımlar herkes için aynı etkiyi göstermeyebilir.
Benim dediğim şu;eğer kendi kendiniz aparat egzersizi yapamıyorsanız bu doktoru öneririm diyorum. İnanın 1,5 günde hallediyor.
Bunun nesini tartışma noktasına getiriyorsunuz anlamıyorum...
Bu iş hipnozla olmaz diyorsun kemre; peki söylermisiniz kaç senedir/aydır bu sorunu yaşıyorsunuz?Hipnoz 1,5 günde halletmişse bu kadar hastayı nasıl buna "hikaye..." diyebiliyorsun?
Madem öyle,bu kadar sürede başaramıyorsanız,(bende tam 2 sene dünyanın parasını verip,prof.lara gidip boş yere vakit harcadım.Bu da yetmedi bahsettiğin topiklere girdim daha da ters tepti) neden halen "bu iş hipnozla vs. ile olmaz" diye bilmediğiniz ve araştırmadığınız tıbbi konulara çamur atıyorsunuz...
Bunu diyince tersliyor oluyorum
Bahsettiğiniz topikte başaran vardır ama bu herkese aynı etkiyi gösterceği anlamına gelmez.
Her tedavi herkes için aynı değildir,özellikle bu vajinusmus ise...Kimilerine ters tepti o tarz paylaşımlar.Bunlardan biride benim.
O yüzden kişiye özel tedavi yöntemi uygulanması gerekir.Dr. Murat Ulusoy bunu bu şekilde yapıyor.
Herkese geçmiş olsun,dilerim herkese bu doktora tedavi olmak nasip olur.