Vajinusmusu egzersiz yapmadan yenemez miyim?

O konuyu incelerseniz detaylı bilgiler var zaten. Ama bir iki yoruma bakıp "doktoru övüyor" sonucunu çıkarmışsınız.:51:

Canım linki merak edip açtım ama 51 sayfalık topic vardı. Biraz okudum ama bilgi yoktu. 51 sayfanın hepsini okuyamadım tabiki...Ama bir önceki mesajında yazdığın gibi hipnoz yöntemi kullanıyor sanırım...TEŞEKKÜRLER

İyi de doktorun sayfasına girerseniz zaten ne tür bir tedavi uyguladığını görürsünüz değil mi?

Doktor hipnoz yapıyor. Bunun nesi anlatılır,söyler misiniz?

yaaa anladigim kadariyla sende bir vajinismus hastasiydin, ve bizlerin ne yasadigini en iyi sen bilmelisin. Yardimci olacagin yerde ters cevaplar veriyorsun. Mademki yardimci olma niyetinde degilsin o zaman hic paylasma tedavi oldugunu.

yaaa anladigim kadariyla sende bir vajinismus hastasiydin, ve bizlerin ne yasadigini en iyi sen bilmelisin. Yardimci olacagin yerde ters cevaplar veriyorsun. Mademki yardimci olma niyetinde degilsin o zaman hic paylasma tedavi oldugunu.

Canım sen boşver onu. Egzersiz yapmadan yenebilirsin belki ama nasıl yapılır bilmiyorum. Ben 8 senedir vajinusmustum ve egzersizlerle yendim. Bu işin ilaçla, hipnozla...vs. hiç ilgisi yok bence. İlaçla sadece o anı kurtarırsın peki ya sonrası....

Sen bence egzersizlere sarıl,eğer istersen bu süreçte sana yardımcı olurum....Sana özelden mail adresimi atıyorum. Ordan görüşürüz...Bir de aşağıdaki linkteki topici mutlaka incele, orda vajinusmuslu bir hastaya yardım etmek için çırpınan bir sürü MELEK VAR...

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...e-vajinismusu-yenelim-10954.html#post25012785

Ters cevap verdiğimi düşünmüyorum; gittiğim doktorun linkini verdim.Adını yazsanız google'da istemediğiniz kadar bilgiye ulaşıyorsunuz zaten.Ve orada bir sürü kişinin nasıl tedavi olduğunu okuyup mukayese etmeniz açısından o linki ve KK linkini verdim...

Ve yine dedim ki; yardımcı olabileceğim birşey varsa sorun o topikte cevaplarız dedim.

Evet;ben sıkıntılı bir şekilde yaşadım bunu.Hemde on adım geri gittim.Forumdaki yönlendirmelerde beni daha beter yaptı.

Kısacası;buradaki kişisel paylaşımlar herkes için aynı etkiyi göstermeyebilir.

Benim dediğim şu;eğer kendi kendiniz aparat egzersizi yapamıyorsanız bu doktoru öneririm diyorum. İnanın 1,5 günde hallediyor.

Bunun nesini tartışma noktasına getiriyorsunuz anlamıyorum...:19:

Bu iş hipnozla olmaz diyorsun kemre; peki söylermisiniz kaç senedir/aydır bu sorunu yaşıyorsunuz?Hipnoz 1,5 günde halletmişse bu kadar hastayı nasıl buna "hikaye..." diyebiliyorsun?

Madem öyle,bu kadar sürede başaramıyorsanız,(bende tam 2 sene dünyanın parasını verip,prof.lara gidip boş yere vakit harcadım.Bu da yetmedi bahsettiğin topiklere girdim daha da ters tepti) neden halen "bu iş hipnozla vs. ile olmaz" diye bilmediğiniz ve araştırmadığınız tıbbi konulara çamur atıyorsunuz...

Bunu diyince tersliyor oluyorum:20:

Bahsettiğiniz topikte başaran vardır ama bu herkese aynı etkiyi gösterceği anlamına gelmez.

Her tedavi herkes için aynı değildir,özellikle bu vajinusmus ise...Kimilerine ters tepti o tarz paylaşımlar.Bunlardan biride benim.

O yüzden kişiye özel tedavi yöntemi uygulanması gerekir.Dr. Murat Ulusoy bunu bu şekilde yapıyor.

Herkese geçmiş olsun,dilerim herkese bu doktora tedavi olmak nasip olur.

Selam,

Ben egzersizsiz olarak yendim.
Çünkü oraya dokunma hissi, bakma hissi cidden zordu.
Ben bu konuda arastırarark, bunun psıkolojık kısmını kendım asarak yendım.
Cem Kece nin konu hakkındakı kıtabını tavsıye ederım.
Bence vajınısmusu olmayanlar dahı cınsellıgı ıyıce ogrenmek ıcın almalı.
Daha sonra sadece ayna karsısında ıkınarak oradakı delıgın farkına vardım.
Ikındıkca buyudugunu gordum ve rahatladım.
Sonrasında esle denemelr yaptım.
Yavas yavas gıttıkce daha ılerleyerek yendım.
Ama psıkolojık kısmını atlatman ıcın sana bır kıtap onerım daha olacak.
EFT dıye bır teknık duymussundur.
Ben hep onyargılı yaklasmıstım ama..
Vaj. dısında bırcok sorunda da ıs eyarıyor.
Bu amacla "Yıka Beynını" kıtabını da okumalısın.
Buna ore korkularını beynınde sıfırladıgında kolayca denersın.

Yanı 3 lu formul bana egzersızsız yendırdı.
1-Cem Kece nın kıtabı
2- zor olsa da aynada sadece bırkac sanıyelık ıkınarak delıgın genıslemesını seyretme
3- Yıka beynını ıle korkularından arınma.

Ben basardım, sen de basarabılırsın.

Allah yardımcımız olsun, her konuda..

ben egzersiz yapmadan yendim
eşimin desteğiyle deneyerek yavaş yavaş adım adım yendim
imkansız değil

yani bu rahatsızlık bence herkese göre değişiyor
afedersinz biraz açık konuşucam
kimisi bacaklarını bile açamazken kimisi sadece son noktada kendini geri çeker
kimi bakamaz bile ya da dokunduramaz vs

ileri seviyede olanlar egzersiz yapmadan yenemez sanırım

Ben cinsel organıma bakmaktan dahi tiksinirdim...
Kız bebeğin altı değiştirilirken bakamazdım mesela umutsuz vakaydım...
Egzersiz hiç yapmadım gibi birşey ve emla ile yendim...
Emla'yı denemekte fayda var bence...

bugün 1 yıl oldu evleneli ama hala bu problemi çözemedim. buraya üye olalı da baya oldu ama daha yeni yazabiliyorum. burda yazılanları bile okurken midem bulanıyor. kendi organımdanda eşiminkinden de midem bulanıyor. görmeme gerek yok düşününe bile tiksiniyorum. çok zorladım kendimi ayna karşısında burda yazan egzersizleri deneyebilmek için ama birkaç saniye sonra midem felaket bulanıyor bırakıyrm bakmayı denemeye geçemedim bile... eşimle denerkende krem ilaç herşeyi denedim kendi kendime telkinler verdim ama olmadı. eşim çok anlayışlı hatta o bukadar anlayışlı olmasa daha çabuk çözermiydik diye onu suçladığımda oldu. ama artık oda denemekten korkuyor çünkü her seferinde aynı gerilim. bana bakma diyorum sen yapman gerekeni yap ama yüzün çok kötü bir hal alıyor nasıl devam ederim diyor. bilinçaltım çok kirli her denemede zihnimde bir sürü sahne canlanıyor. belki çok büyük şeyler değil ama zihnimden atamadığım olaylar var kendi kendime bile bunları söylemekten kaçarken ilk defa dün gece eşimle paylaştım. tabi paylaşabildiğim kadarını... ne yapacağımı bilemiyorum... yardım edin lütfen..

Ben cinsel organıma bakmaktan dahi tiksinirdim...
Kız bebeğin altı değiştirilirken bakamazdım mesela umutsuz vakaydım...
Egzersiz hiç yapmadım gibi birşey ve emla ile yendim...
Emla'yı denemekte fayda var bence...

bende vajinama bakamıyordum bile şimdi bakmaya başladım.aynı senin gibiydim.peki emlayı ilişkiye girmeden sürdün ve uyuştu diyelim daha sonraki denemelerde ne yaptın ? çünkü bende düşündüm emlayı sürmeyi sürdüm ilişkiye girdik diyelim sonra ne yapıcam ? aslında bi kere emlayı denedim sürdüm ama uyuşmadı sonrada denemedim..lütfen bana cevap lütfen

Bende cinsel organıma bakarken bile tuhaf bir his yaşardım.Değil vajinama birşey sokmak düşüncesi, dokunurken bile fena olurdum.

Doktorumun bu egzersiz ödevleri beni 10 adım daha geriye götürdü,ağladım her seferinde hatta iş cinsel kimliğimden nefret etmeye kadar gitti...

Çok şükür başka bir yolunu buldum ve bu konuda farklı yöntemi kullanan harika bir doktora gittim...

Ve-atlattım...:21: Hatta bu konuda çok yeniyim ;)

Umarım herkes bu sorunundan kurtulur...

doktorunun kullandığı yöntem nedir ? bende hipnoza gittim sonrasında organıma bakabildim ama sadece o oldu bakmakla kaldım :(

Back
X